Byggmästare AP logo

Byggmästare AP

5 (1)
Kontaktperson

Tobias Gynnerstedt

+46709848464

Adress

KUNGSGÅRDSV. 24B LGH 1302

393 66 Kalmar

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Byggmästaren är ett väletablerat byggföretag. Arbetsformerna är enkla och beslutsvägarna korta. Vi har det mindre företagets fördelar, men kraftfulla resurser och stor erfarenhet, när det gäller att genomföra omfattande och komplexa projekt, med höga krav på flexibilitet, kvalitet, ekonomi och effektivitet.

Att renovera fastigheter är en konst och vi har byggt allt från kontor till bostäder och offentliga byggnader. För att det färdiga huset ska motsvara förväntningarna måste varje led i byggprocessen fungera – såväl vad gäller människor som maskiner och material. Det är viktigt att i varje led få till väl fungerande samarbeten.

review-person
Åsa
Vindsrenovering 40 kvm i Ålem, Mönsterås
2022-02-19

Vi är oerhört nöjda med Tobias och hans gäng. Bra jobb, bra pris, håller offerten, färdigt i tid, pålitliga som få. Rekommenderas varmt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Svensk Brand & Säkerhetscertifiering. SBSC
Svensk Brand & Säkerhetscertifiering. SBSC

Medlem i föreningen för certifierade besiktningsföretag inom brandskydd.