Bygglösningar Norden AB

Kontaktperson
Anders
073-087 15 43
Adress
Box 1088
269 31  Båstad

Företagsbeskrivning

Välkommen till Bygglösningar Norden AB.

Rätt recension får ni genom att ringa besiktningsman Mario Godorn på VR Konsult som besiktigar samtliga av våra badrum, kök och övriga renoveringar. Ni når honom på 0707-44 43 65

Vi är experter på Badrum och Köksrenovering samt övriga renoveringar i GÖTEBORG

OM OSS

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.

På bygglosningar.se finner ni mer information om oss samt referenser. Vi är stolta över vårt egna elektroniska offert system Trygg Offert som hanterar offert, avtal och kommunikation som sparas i 10 års tid. När ni som kund anlitar oss kommer ni inse fördelen gentemot många andra att här finns all information och kommunikation sparad i datumordning, du behöver aldrig gå in och leta efter mail som försvunnit.

HUR FUNGERAR DET ?

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om ett nytt badrum, kök eller någon form av renovering. När du anlitar oss så ser vi till att projektet blir rätt utfört enligt dina behov, förväntningar och önskemål. Kontakten inleds med ett kostnadsfritt hembesök.

Vår representant som kommer ut till er är även projektledare för er renovering om ni väljer att anlita oss. Detta är en fördel för ni talar direkt med er projektledare och inte bara en säljare utan personen som kommer planera och leda arbetsgången och slutbesiktiga badrummet tillsammans med er.

GARANTIER OCH CERTIFIERINGAR

Alla garantier överlämnas till er vid slutbesiktningen. Vi har alla certifieringar genom våra underentreprenörer som krävs och alla förutsättningar för att utföra arbetet korrekt och säkert. Vi är även kunniga på att ta fram förslag på hur ert nya badrum ska se ut och hjälper gärna till med ritningar och inredning.

FAST PRIS VIA VÅRT VERKTYG - TRYGGOFFERT

Er offert levereras via vår egen tjänst TRYGGOFFERT där ni även lätt kan kommunicera med oss via meddelandefunktionen och all kommunikation blir på så sätt sparad och underlättar för att inga missförstånd sker och arbetsgången blir tydlig.

Från oss får du alltid ett fast pris och en tydligt specificerad offert. Vi har alltid er budget i åtanke och följer den, samt att vi konsekvent håller låga timpriser och kostnader nere. Via vår leverantör och samarbetspartner erbjuder vi även förmånliga priser för era inköp av kakel, klinkers och inredning.

KUNDTJÄNST

Vår kundtjänst kan ni nå alla dagar mellan kl. 07-18. Det är väldigt lätt att kommunicera med oss och få svar på alla frågor som kan dyka upp snabbt.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Inför ett kommande hembesök och badrumsrenovering vill vi rekommendera att ni funderar över hur mycket ni är beredda att investera i ert nya badrum så vi tillsammans kan hitta en lämplig budget för just er som vi kan följa. När i tiden vill ni att renoveringen påbörjas och avslutas?

Välkomna att höra av er till oss, för kostnadsfri offert fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi er för att boka ett hembesök. Via vår tjänst beställ offert kan du direkt boka en tid online själv för ett hembesök.

3D RITNINGAR

Innan byggstart tar vi självklart fram byggritningar och visualiserar ert nya badrum eller kök i 3D

Vi ser till att du får rätt hantverkare med rätt behörighet till rätt pris.

Referenser hittar ni här och på vår hemsida.

För er trygghet så tecknar vi avtal genom Bank-id signering.

Välkommen att kontakta oss !

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total Badrumsrenovering 3 kvm i Lerum

Nu när badrummet blev färdigt förra veckan ville jag passa på att lämna ett omdöme. Vi fick ett riktigt trevligt bemötande av Anders på Bygglösningar Norden och det trevliga bemötandet höll i sig från alla hantverkare och projektledare genom hela processen. Jobbet skulle ta 3-4 veckor och blev färdigt på tre veckor och två dagar. Hade gärna lagt med lite bilder för det blev verkligen så fint! Det var lite knivigt med en del detaljer, vi har ett fönster precis i dusch utrymmet som blev ett litet problem, men det ordnade upp sig till slut och gjordes helt korrekt och snyggt. Det blev lite fel i planeringen av badrummet, vi fick hjälp på Kakelpalatzet i Mölndal med att rita upp badrummet och välja plattor osv. Badrummet är litet till storleken och i efterhand hade jag önskat något mindre kommod (vi satte in 60, och det hade nog blivit bättre med 50 i bredd). Efter att jag påtalat detta till Anders så sa han att de byter om vi köper nya möbler utan kostnad! Riktigt bra. Man vill ju att det ska bli helt rätt och snyggt när man lägger då mycket pengar och vi känner verkligen att vi fått det som vi önskade. Sen låg offerten också i en mycket bättre nivå på 20 respektive 40 tusen under konkurrenter, vilket jag påtalade för konkurrenterna som inte kunde svara för varför de var så mycket dyrare. 4.5/5, hade önskat att det blev rätt med kommoden och fönstret från början. Lite kommunikations missar, men som nu ordnar sig. Kan verkligen rekommendera Bygglösningar Norden. Mvh Mattias
Hej Mattias,

Stort tack för din utförliga rekommendation och omdöme.

Uppskattas verkligen när denna information kommer fram.

Trevlig kväll

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-09-13


Total badrumsrenovering 10 kvm i Mölnlycke, Härryda

Ett renoveringsarbete av ett litet badrum, ca 6m2 som enligt Anders Krahner (ägare av Bygglösningar Norden) skulle ta ca 3 veckor att färdigställa tog närmare 5 månader (från 6:e april – 31 augusti). Orsakerna var många dels att de var tvungna att göra om många moment dels hade, enligt Anders, hans underleverantör skatterevision, varför det nu skulle påverka deras förmåga att slutföra sitt arbete…. Anders lovade tillslut att alla fel skulle vara åtgärdade innan midsommar, vilket inte hände. Anders slutade att svara, vare sig i telefon eller på mejl…
Jag kan INTE rekommendera Bygglösningar Norden AB – även om Anders Krahner ger ett bra och seriöst intryck vid offertförfarandet – det är bara yta!
Hej Annika Utbult,

Badrummet färdigställdes utan anmärkning och överlämnad dokumentation!
Vi har våra projektledare som ansvarar för kommunikationen. Detta har JAG påtalat ca 20 ggr för er.
Vi har åtgärdat och bjudit på flertalet saker hos er.
Kan vara bra att veta att i våra avtal som du som kund signerat med bank-id står det även att om ni inte håller betalningsplanen så arbetar ej vi vidare. Väldigt enkelt. Så det är väl alltid bäst när sanningen kommer fram.

Mvh Anders Krahner tillsammans med projektledare Albert.
Bygglösningar Norden AB

2021-09-11


Total köksrenovering 16 kvm i Göteborg

Vi blev först kontaktade av Bygglösningar Norden AB för renovering av vårt kök. Men när vi fick offerten blev vi positivt överraskade av hur tydlig och välformulerad den var så vi passade på att renovera badrummet också.

Hantverkarna som hjälpte oss var trevliga, professionella och noggranna. De kom ständigt med förslag på lösningar till diverse problem och tillgodosåg alla våra önskemål. Vi hade en löpande dialog via kommunikationsportalen TryggOffert vilket underlättade hela processen.

Dessutom beställde vi nästan all badrumsinredning via samarbetspartnern Kakelpalatzet där vår kontaktperson Peder erbjöd förstklassig service och såg till att vi fick allt vi efterfrågade.

Allt som allt kan vi rekommendera Bygglösningar Norden AB varmt. Tack Anders, Armin och Peder för all hjälp!
Hej John,

Verkligen stort tack för din fina rekommendation om oss och mina kollegor.

Alltid välkomna tillbaka.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-09-07


Total Badrumsrenovering 6 kvm i Lindome, Mölndal

Bygglösningar Norden AB fick i uppdrag att hjälpa oss med vårat badrum.
Vi är super nöjda med Bygglösningar. Arbetsledaren och utföraren på plats har vart proffsiga, effektiva och noggranna. Arbetet gick smidigt från offert till projektavslut.
Måste även säga att samarbetet med kakelpalatzet tillsammans med Bygglösningar funkade mycket bra. Så nöjd med portalen-Tryggoffert som Bygglösningar använder för att dokumentera allt som bestäms. Badrummet var färdigt på exakt utlovad tid Supernöjda, Tack Anders, Armin, Lucas och gänget
Hej Gunilla,

Stort tack för ert fina omdöme om oss och mina kollegor.

Vänligen Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-09-07


Total köksrenovering 30 kvm i Askim, Göteborg

Kan varmt rekomendera Bygglösningar Norden AB
De hjälpte oss med vår köksrenovering i ett villakök på ca 30 kvm samt läggning av golv på 70 kvm
samt slipning av befintliga golv i andra rum. Även ellarbeten målning och trapprenovering samt
plattsättning utfördes. Arbetet gick smidigt från offert till projektavslut
Duktiga hantverkare som var noggranna och lyhörda för våra önskemål
Mycket bra kommunikationsplattform via tryggoffert och de
oundvikliga problem som uppstod åtgärdades snabbt.
Slutpriset hamnade rimligt nära ursprungsofferten och resultatet blev över förväntan
Hej Peter,

Stort tack för ert fina omdöme, alltid välkomna tillbaka.

Vänligen Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-09-07


Total badrumsrenovering 6 kvm i Partille

Då en tidigare entreprenör utfört ett uselt jobb som i sin tur ledde till vattenskada tog vi kontakt med Bygglösningar Norden. Vid första mötet så ingav Anders en trygghet, visade på hög kompetens och en prisbild som var rimlig.
Utförandet har varit helt enligt plan och kommunikationen med arbetsledare, snickare och Göteborgs Kakelhus varit mycket bra. Det är ett proffsigt utförande in i minsta detalj och vi har äntligen fått ett badrum som är säkert och som vi är stolta över. Tack!
Hej Carola,

Stort tack för ert fina omdöme om oss. Det värmer.

Vänligen Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-09-07


Total fasadrenovering i Kode, Kungälv

Kan varmt rekomendera Bygglösningar Norden AB.
Blev proffesionellt mött från första början och det fördes en enkel och god kommunikation från start till färdigt bygge.
Totalrenoverade fasad inklusive två st nya altaner och även totalrenoverat badrum, blev så mycket bätttre än vi hade tänkt oss.
Hantverkarna höll rent om sig i och utanför huset.
Ordnade skydd inomhus som höll under hela perioden.
Det var kort och gott; ordning och reda.
Jag vet i alla fall vem jag kontaktar nästa gång jag behöver hjälp med något igen, Tack Anders, Armin och gänget
Hej Johnny,

Stort tack för omdömet, uppskattas mycket. Alltid välkomna tillbaka.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-06-08


Totalrenovering av befintligt badrum 7 kvm i Torslanda, Göteborg

Totalrenovering av ett stort badrum på övervåningen i vårt hus i Göteborg/Torslanda som Bygglösningar skötte alldeles utmärkt från start till mål enligt överenskommen tidplan (tog totalt ca 4 v). Bra och tydlig kommunikation före och under projektgenomförandet.
Bra tempo, organisation och kvalitet samt t.ex. alltid välstädet på kvällarna när hantverkarna gick hem.
Också extra plus att de få justeringar som behövdes sköttes proffsigt samt t.ex. inget tjafs om oförutsedda extra utgifter (som vi varit med om hos andra byggfirmor tidigare)

En firma att rekommendera 👍
Hej Thomas,

Stort tack för ditt fina omdöme, uppskattas mycket. Alltid välkomna tillbaka.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2021-06-08


Total badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Fantastiskt bra bemötande och förståelse för våra önskemål.

Höll sig väl inom ramarna för budget och tidplan men var samtidigt flexibla för tilläggsarbete och kunde till exempel genomföra ett större el-arbete som behövde utföras. (De bytte och moderniserade vår gamla el-central.)

Anders har hela tiden varit tillgänglig för dialog om någon fråga dykt upp under projektets gång.
Hej Mattias,

Stort tack för ditt fina omdöme, uppskattas.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2020-09-30


Total Badrumsrenovering 6 kvm i Mölndal

Vi renoverade badrum och tvättstuga. Är nöjda med resultatet. Arbetet tog något längre än planerat pga sjukdom hos hantverkare annars flöt jobbet på. Hantverkarna var noga med att städa efter sig varje dag, de följde byggstandarder och vi hade löpande en dialog med Anders och projektledare genom hela arbetet. Vi rekommenderar Anders och Bygglösningar.
Hej,

Tack för ert fina omdöme.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2020-09-30


Total Badrumsrenovering 2 st 4 kvm i Landvetter, Härryda

Vi är super nöjda med Bygglösningar. Arbetsledaren och även utföraren på plats har vart proffsiga och otroligt skickliga. Vi är verkligen nöjda med total leveransen.
Hej Joel,

Tack för ditt fina omdöme.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2020-09-30


Total badrumsrenovering 6 kvm i Askim, Göteborg

Vi behövde hjälp med att byta badrumsmöbler inklusive belysning och fick bra service, de kom på bestämd tid och genomförde arbetet samma dag. Vi är nöjda och kan rekommendera Bygglösningar Norden för liknande arbete.

Total Badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg

Använde oss av Bygglösningar Norden till totalrenovering av badrum på 3kvm. Överlag väldigt nöjda med resultatet. Tamas var väldigt duktig och behjälplig. Anders offert väldigt bra skriven och lättläst, kom även med bra tips på ombyggnaden. Tog något längre tid än avtalat samt kunde haft lite bättre dialog under vägen, men oavsett rekommenderar jag Bygglösningar Norden varmt!

Total Badrumsrenovering 8 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Bygglösningar Norden renoverade vårt badrum snabbt smidigt och med stor skicklighet.
Trevligt bemötande, många bra tips och snabb återkoppling. Ett mycket bra jobb!
Kan varmt rekommendera dem!
Hej Malin,

Uppskattar ditt fina omdöme, passar på att önska ett Gott nytt år

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-12-30


Målning Utvändigt i Landvetter, Härryda

Bra kommunikation, två besök från företaget för att gå igenom vad vi ville ha gjort innan vi lade vår beställning. Därefter påbörjades arbetet snabbt redan efter några dagar. Vi är nöjda med att ha fått både målning och snickeriarbeten utförda av samma företag med fint slutresultat.
Hej Daniel, stort tack för ert fina omdöme.

mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-12-30


Badrumsrenovering 7 kvm i Göteborg

Totalrenovering av badrum på 7 kvm
Mycket trevligt bemötande. Fick bra hjälp med att planera och att få råd och tips. Positivt att de kunde starta med ombyggnaden relativt omgående. Enkla att ha göra med och väldigt bra dialog under hela arbetet. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan rekommendera företaget.
Hej Timo,

Stort tack för ert fina omdöme, det uppskattas mycket. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-06-16


Köksrenovering 14 kvm i Lindome, Göteborg

Projektet genomfördes med god kvalité och inom den planerade tiden. Stort plus för absolut mest noggranna och tydliga offerten jämfört med andra bolag. Även bra och tydlig kommunikation genom hela projektet. När något mindre problem upptäcktes så åtgärdades det omgående, på en söndag.
Hej Magnus,

Stort tack för ert fina omdöme, uppskattas mycket. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-06-16


Total badrumsrenovering 7 kvm i Göteborg

Bra och vänligt bemötande av både Anders och hantverkare. Renoveringen av badrummet blev fantastiskt fint, noggrant utfört och höll sig inom de utlovade tidsramarna. Rekommenderas varmt!
Hej Stina, mycket tacksam för ditt fina omdöme om oss. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-04-03


Total Badrumsrenovering 12 kvm i Göteborg

Kan varmt rekommendera bygglösningar! Jag fick ett professionellt bemötande och en väldigt bra och tydlig offert. Resultatet blev väldigt bra och är mycket nöjd
Hej Philip, Stort tack för ditt fina omdöme. Alltid välkommen tillbaka för att anlita oss på Bygglösningar.

mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-03-09


Total badrumsrenovering 9 kvm i Göteborg

Resultatet av badrumsrenoveringen blev kanonbra! Tydlig och bra offert samt en bra kommunikation med både hantverkare och Anders Krahner. Väldigt nöjd!
Hej Karl, det är meningen med att anlita oss på Bygglösningar att bli väl mottagen och få en service som få kan ge. Hoppas ni har en bra helg. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-03-09


Total badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Rekommenderar starkt Bygglösningar Norden AB. Bra hantverkare och bra kommunikation med Anders. Är mycket nöjd!

/Dennis
Hej Dennis, Lika tacksamma är vi som fick genomföra renoveringen hemma hos er. Tack än en gång. Mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-03-09


Tillbyggnation ca 15 kvm i Mölndal

Vi kan varmt rekommendera Bygglösningar Norden AB och Anders.
En väl specificerad offert som Anders även kom och gick igenom så det inte skulle finnas några frågetecken.
Jobbet startade i tid och avslutades 7 dagar före utsatt datum .
Har under hela renoveringen haft en bra dialog med Anders, som har tagit tag i dom frågorna vi har haft.
Hantverkarna som var hos oss gjorde ett riktigt bra jobba och var noggranna och mycket hjälpsamma.
Vi är jätte nöjda med allt i vårat nya kök och badrum.
Nihal och Emely
Hej Nihal och Emely,

Stort tack för ert fina omdöme, uppskattas otroligt mycket. Återkom när ni är mogna för utbyggnaden av huset så löser vi det lika galant som badrummet och köket. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-03-09


Totalrenovering av kök 15 kvm i Göteborg

Bygglösningar lämnade den absolut bästa offerten där det tydligt framgick vad som ingick. Renoveringen av köket blev mycket bra och jag rekommenderar starkt Bygglösningar.
Hej Kim, Stort tack för ditt fina och ärliga omdöme. Vi ses snart igen och påbörjar badrummet. Tack. mvh Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-03-09


Total badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg

Är mycket nöjd med renoveringen av badrummet. Hantverkarna var noggranna och trevliga och det gick alltid att få tag på Anders när jag hade några frågor. Kan varmt rekommendera Bygglösningar Norden!
Hej Albin, vi är tacksam över ditt fina omdöme. Varmt välkomna att höra av er om ni önskar få hjälp med något annat.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-02-18


Total Badrumsrenovering av 5kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Vi är helnöjda med resultatet av renoveringen på vårat badrum. Hantverkarna var nogranna och höll väldigt bra ordning och städat under hela renoveringen. samt väldigt bra kommunikation med byggledaren.
Väldigt nöjda!
Hej Malin & Peter,

Vi är mycket tacksamma över ert fina omdöme. Ni är alltid välkomna tillbaka till oss på Bygglösningar Norden AB.

Hälsningar Anders
Bygglösningar Norden AB

2019-02-18


Renovera 2 badrum i Ytterby, Kungälv

Tycker precis som Sandra som skrev 19/12.
Ett jobb som skulle ta 5 veckor tog över 7 månader, ändå är dom sista justeringarna inte klara.
Vi har 2 badrum som skulle göras om och de första fick dom göra om 3 gånger pga av slarv och fel.
Anders svarar som sagt när han vill och skyller allt på hantverkarna.
Dammigt i hela lägenheten i flera omgångar och förstörda tapeter pga av byggdamm och ignorans. Dom sög musten ur oss kort sagt.
Jag skulle för mitt liv inte rekommendera dom ens till min värsta fiende.
Vi har inte ens fått våtrumsintygen och Anders har helt slutat att kommunicera med oss. En mycket oseriös firma som jag hoppas att ingen väljer för någon typ av byggnationer.
Stefan och Mikaela
Hej,

Ni har tagit del av godkända besiktningsdokument från Terje Ruus, ansluten till BKR. Det tog ej 7 månader. Men ändå kompenserade vi er med över 50000 kr. Ni fick städning 2 gånger.

mvh Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar Norden AB

2019-03-14


Totalrenovering av badrum i Mölndal

Bygglösningar lämnade den tydligaste offerten, välspecad och klart och tydligt vad som ingick. Vi är mycket nöjda med jobbet som gjordes hemma hos oss. Badrummet är precis så som vi förväntade oss. Bygglösningar rekommenderas starkt.

Hälsningar Stefan

Tegeltak 300 kvm i Lindome

Trevligt och seriöst bemötande.

Tegeltak 200 kvm i Torslanda, Göteborg

Fick ett bra intryck vid besöken samt en tydligt specad offert och ett bra pris

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrum Göteborg

Nytt badrum i Göteborg.


Komplett badrumsrenovering

Komplett renovering av badrum

Kontakt
Malin Thorin
malin_n18@hotmail.com
070-443 97 65

Renovering av lägenhet

Renovering av lägenhet, nya klinkergolv med elslinga, diverse köksarbeten, renovering badrum, gäst-wc samt målnings arbeten inkl golvläggning.

Kontakt
David Lundberg
070-816 01 20

Totalrenovering av badrum

Komplett badrumsrenovering

Kontakt
Mats Dirfors
dirfors@telia.com
070-637 32 41

Totalrenovering av badrum

Totalrenovering av badrum

Kontakt
John Gunnarsson
johnerikgunnarsson@gmail.com
070-219 36 30

Totalrenovering av badrum inkl installation varmvattenberedare

Komplett badrumsrenovering

Kontakt
Göran Bunner
goran.brunner@telia.com
073-033 23 37

Totalrenovering badrum, tvättstuga och gäst-wc

Totalrenovering av badrum, tvättstuga och gäst-wc

Kontakt
Patrick Halbout
segerbout@hotmail.com
073-088 00 95

Tvättstuga Göteborg

Renovering av tvättstuga i Göteborg


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 10 Msek*
*Företagets egna uppgifter.