Byggfavoriten i Malmö AB

Kontaktperson
user Dejan
phone 040-601 91 81
Adress
pin
Singelgatan 12
212 28  Malmö

Företagsbeskrivning

Byggfavoriten i Malmö AB är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vår styrka ligger i att alltid tillmötesgå kundens önskemål utifrån vår mångsidiga kunskap.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Badrumsrenovering 3kvm i Malmö

Byggfavoriten har jag anlitat ett par tillfällen för olika uppdrag från badrum till renovering av ytskikt och har alltid varit nöjd.

Badrumsrenovering ca 3,5 kvm i Malmö

Vi är supernöjda. Bra genomfört. Kändes tryggt under hela jobbet

Badrumsrenovering 5,47 kvm i Malmö

Proffsigt från start till mål. Höll tider och priset. Resultatet blev som vi hade tänkt oss. Kommer att anlita Byggfavoriten igen om och när budget tillåter. Då man har flera projekt att göra i ett 70-tals hus. Rekommenderas starkt. Tack!

Badrumsrenovering 2x3m i Burlöv

MYCKET NØJD

Badrumsrenovering 6 kvm i Malmö

Bra och snabb service. Träffade flera hantverkare men kände direkt att byggfavoriten var vårt val. Allt ifrån möte, projektering och genomförande.
Allt blev fixat så som vi ville. Tidsramen hölls. Vi kommer anlita byggfavoriten fler gånger och har även rekommenderat företaget till vänner och bekanta

Totalrenovering i badrum i Malmö

Mycket snabb respons på offert och de arbeten som utfördes. Trevliga och kunniga hantverkare med humana priser! Kommer att anlita dem igen!

Totalrenovering av badrum i Malmö

Jag valde Byggfavoriten för att alla förstod och talade svenska och för att de var billiga. De utförde jobbet på kortare tid än utlovat och de gjorde ett fantastiskt bra jobb dessutom. När jag ville ändra ett par detaljer frågade de bara hur jag vill ha det och ordnade det sedan, jag kan varmt rekommendera dem och kommer själv att fortsätta använda dem i framtiden.

Badrumsrenovering 6,5 kvm i Malmö

Vi är mycket nöjda med deras arbete, trevliga, lugna killar som gjorde arbetet. Vi kommer med all sannolik het anlita dem igen
Lena Och Brian

Badrumsrenovering, 12m2 i Lomma

Utförda arbetet till belåtenhet, höll tidsplan
kan varmt rekommenderas
Roger Carlsson, Lomma

Badrumsrenovering, ca 4 kvm i Malmö

Jag kännde redan vid första mötet att Byggfavoriten var ett nogrannt och proffesionellt företag. Jobbet utfördes snabbt och effektivt och jag är jättenöjd med resultatet.

Badrumsrenovering ca 7 kvm i Malmö

Allt gick smidigt till. De levererade exakt det som bestämdes. Badrummet och målning av lägenheten har utförts på ett exemplariskt sätt. Jobbade snabbt med ständigt kommunikation. Rekommenderas starkt.

Renovering av badrum i Malmö

Väldigt nöjd med arbetet och personalen.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


ABEL-Fastigheter

Totalservice inkl. golv, plattsättning, måleri & snickeri


IKANO-fastigheter

Totalservice inkl. golv, plattsättning, måleri & snickeri


Viktoria Park- Fastigheter

Golvläggning, badrumsrenovering.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 10.000.000*
*Företagets egna uppgifter.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.