Byggelit i Kista AB logo

Byggelit i Kista AB

0 (0)
Byggelit i Kista AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Kemal Becirovic

+46762462250

Adress

TRONDHEIMSGATAN 48 LGH 1106

164 30 KISTA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till Byggelit i Kista AB!

Vi hjälper företag & privatpersoner med nybyggnation och renoveringar i Stockholmsregionen och är specialister inom bygg, badrum & renovering.

Vi lägger stor vikt vid förberedelser, kommunikation och dokumentation. Det är viktigt för oss att du som beställare är fullt införstådd i projektet, kostnaden och tiden som det kommer att ta från bokat möte till färdigt projekt.

Med kvalificerad personal i alla led kan vi säkerställa att din byggnation får fullt fokus under hela projektet och blir färdigt i tid och inom budget.

Företaget besitter lång och bred erfarenhet med 100-tals projekt. Tillsammans sätter vi gemensamma mål. Du står för visionen och vi tillhandahåller expertis, rådgivning och erfarenhet för att guida dig genom projektet.

Vi samarbetar med några av branschens bästa hantverkare för el och VVS som självklart innehar de certifikat som krävs för varje enskilt projekt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Hälsingar, Kemal Becirovic: 076-246 22 50 Narine Melkonyan 070-860 44 46 kontakt@byggelitikista.se Byggelit i Kista AB

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Byggelit i Kista AB - video thumbnail
play-button