Bygganda AB logo

Bygganda AB

4.5Halv stjärna (11)
Bygganda AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Danny Nadler

+46732440405

Adress

Båtsman Lustigs Gata 78

42257 Hisings Backa

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

BYGGANDA är ett tryggt byggföretag vars mål är att uppnå en total kundtillfredsställelse genom att leverera ett professionellt arbete till rätt pris.

Vi på BYGGANDA besitter en bred kompetens inom bygg och är lyhörda för våra kunders önskemål.

Våra kunder uppfattar oss som byggare som alltid "löper linan ut", arbetar professionellt, har många idéer, är flexibla samt tillmötesgående och engagerade. För att avlasta dig som kund brukar vi ta total entreprenad för hela projekt.

Kort och gott: genom att anlita oss kan du känna dig säker på att din renovering har hamnat i trygga händer! Prata gärna med våra tidigare kunder som kan verifiera detta.

Vi kan förnya ditt hem med en mängd olika arbeten. Här är några exempel på tjänster som vi är mycket duktiga på:

 • Renovera/skapa ett fint och modernt badrum utifrån dina egna idéer

 • Renovera ditt kök

 • Totalrenovera/fräscha upp ditt hus eller lägenhet inomhus

 • Lägga nytt golv av vilket slag som helst

 • Inreda din vind

 • Byta gamla fönster och dörrar mot nya

 • Utföra VVS-arbeten, såsom t ex stambyten

 • Få ordning på dina elinstallationer

 • Måla och tapetsera

 • Vi kan även utföra en mängd utomhusarbeten såsom utbyggnader, takomläggningar, fönsterbyten, stenläggningar, m.m

Andra viktiga saker att veta om Bygganda:

 • Vi är rankade som en Trygg Företagare av UC

 • Vi har våtrumsbehörighet, skade- och ansvarsförsäkring samt F-skatt

 • Vi kan ställa ut kvalitetsintyg för våtrumsarbeten

 • Vi kan skaffa material åt dig med våra rabatter

 • Du kan utnyttja ROT-avdrag om du är en privatperson, dvs du betalar 70% av arbetskostnaden inkl moms

 • Vi har många nöjda kunder som rekommenderar oss till andra

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss och besök gärna vår hemsida för att läsa våra recensioner.

review-person
Erik
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 8 kvm i Öjersjö, Partille
2023-06-30

Stort tack till hantverkaren Kristofer som skapade ett jättefint badrum åt oss genom att vara proaktiv och öppen för diskussion kring olika lösningar!

review-person
Joachim
Totalrenovering av befintligt badrum 5 kvm i Floda, Lerum
2021-11-27

Mycket nöjd med mitt badrum som gjordes. Blev precis som jag hade tänkte det. Kommer anlitas till fler uppdrag

Svar från Bygganda AB
2021-12-02

Tack Joachim för det fina omdömet, vi hoppas på flera samarbeten i framtiden.

review-person
Thomaz
Badrumsrenovering, 6 m2 i Härryda
2021-02-02

Mycket väl genomförd renovering.

review-person
Lisa
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Göteborg
2019-06-03

Vi rekommenderar Danny och Bygganda starkt för att renovera hemma. Vi renoverade två badrum och de utförde arbetet på ett proffesionellt sätt, gjorde klart i tid och det tillkomma inte några extra oväntade kostnader. Under hela arbetets gång var de öppna i sin kommunikation och frågade oss om något var oklart. Vid problem som tillkom på grund av oss, till exempel när våra dörrar inte kom i tid, var de flexibla och anpassade sig för att ändå kunna slutföra arbete på ett bra sätt utan extra kostnad. Det är vi otroligt tacksamma för. Danny och vår hantverkare Adrian kom också med tips och rekommendationer när vi inte riktigt kunde bestämma oss. Vi är väldigt nöjda och kommer anlita Danny och bygganda igen för framtida renoveringsprojekt.

review-person
Niklas
Badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg
2018-02-16

Mycket fint resultat, en tydlig och prisvärd faktura som speglade offerten, samt flexibla när det gällde vad som skulle göras och när det det skulle göras.

review-person
Anders
Totalrenovering av badrum 4,1 m2 i Öjersjö, Partille
2017-07-13

+ : 1. Arbete utfört enligt avtal 2. Snabbt, snyggt 3. Tillmötesgående hantverkare Och sedan det som tyvärr drar ner betyget. Efter utfört arbete fick vi problem med frekventa stopp i toastolen. Detta avfärdades som något antingen vi själva orsakat eller som ett resultat av att vi bytt till en snålspolande toalett. Efter myrket om och men dök tillslut hantverkarna upp och det visade sig att det var ett delvis stopp i toan orsakat vid monteringen. -: 1. Arbetsledaren var inte ett dugg kundorienterad. Mottot "Kunden har alltid fel" applicerades ofta. 2. Små skador på monterade möbler och i angränsande rum där spik kommit ut genom väggen (som inte fanns tidigare) skylldes på leverans eller annat.

Svar från Bygganda AB
2017-07-18

Blev väldigt förvånad över ditt hårda omdöme som nästan motsvarar en katastrof trots att: 1. Du har fått ett professionellt utfört badrum när ni var bortresta och behövde knappast engagera er i projektet 2. ”Den icke kundorienterade" arbetsledaren besvarade massor av meddelanden från dig och hjälpte dig att lösa alla uppkomna frågor rörande projektet 3. Samma arbetsledare skapade alla förutsättningar för att projektet skulle lyckas (detta var du nog inte medveten om!) 4. Samma arbetsledare hjälpte dig att även ordna andra elinstallationer i huset 5. Du fick rabatt på inköpt material Trots det är det märkligt att ett litet problem med men en felmonterad gummipackning kan vålla sådant rabalder. Packningen blev åtgärdad och vi bett om ursäkt för det inträffade. Anser att det mesta har fungerat utmärkt. Men, kontentan av detta är tyvärr att alla kunder inte kan bli helt nöjda med goda resultat utan är snabba att döma utföraren vid något mindre problem som kan inträffa på vägen dit.

review-person
Rune
Total badrumsrenovering 14 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2017-06-20

Hej, de börjar sitt arbete nästa vecka och det kommer att omfatta rivning och uppbyggnad av nytt badrum, nedmontering och uppsättning av nytt kök samt läggning av både sten och parkettgolv. Dessutom tapetsering och målning. Arbetet skall vara slutfört 20/8. Kontakten med Danny Nadler är bra och vi hoppas verkligen att arbetet blir noggrant och snyggt utfört.

review-person
Jonas
Badrumsrenovering 5,5 m2 i Härryda
2015-01-01

Bygganda har renoverat vårt badrum och vi är väldigt nöjda! Arbetet och resultatet håller genomgående hög kvalitet och god finish. Kommunikationen med företaget har också fungerat bra och arbetet har genomförts inom den planerade tidsramen. Jag kan definitivt rekommendera bygganda! Jonas Saltin, Pixbo

review-person
Marcus
Renovera lägenhetsbadrum i Göteborg
2014-08-03

Byggande hjälpte mig att renovera mitt badrum med ett mycket fint slutresultat. Byggande är professionella, kunniga och håller vad de lovar. Även om tidsplanen blev lite utdragen, det tog 2 veckor längre än planerat, så är jag mycket nöjd med att badrummet blev så fint som jag hade tänkt mig. Smidigt också att Bygganda skötte all beställning av material och badrumsmöbler utifrån en specifikationslista som vi arbetat fram tillsammans, samt att jag på så sätt fick del av deras rabatter. Hantverkarna var duktiga och vänliga, dock engelsk-talande. De tog väl hand om övriga lägenheten för att så mycket som möjligt minimera att byggdamm spreds överallt. Enkel och snabb kommunikation via mobil och mail när det dök upp frågor.

review-person
Anna
Badrumsrenovering 2 badrum i bostadshus i Göteborg
2014-06-18

Jag har anlitat Bygganda för tre badrum - att renovera två badrum och att bygga ett helt nytt badrum. Trygghet, seriositet, bra kommunikation tillika bra idéer, pris och bra personal är ord som beskriver företaget och det gör att jag varmt rekommenderar dem. Jag är jättenöjd med alla badrummen, de blev precis som jag önskade. Nu planerar jag nya projekt och jag kommer definitivt anlita Bygganda igen!

review-person
Ingalill
Helrenovering av badrum ca 3,5 kvm i Göteborg
2014-05-06

För första gången helt nöjd med hantverkare! Professionellt, snabbt och inga konstigheter. Jag blir glad varje gång jag går in i mitt fina badrum. /Ingalill Odell

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

Byggkeramikrådet
Byggkeramikrådet

Företaget har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) och har därmed våtrumsbehörighet.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2.000.000 kr

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2014-08-29
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.