Bygg Vvs El Sverige AB logo

Bygg Vvs El Sverige AB

4.7 (102)
Bygg Vvs El Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Rasul Mamedov

+46855444300

Adress

Glömstavägen 546

141 32 Huddinge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Topp 3 i Di Gasellen 2017 inom bygg och ROT i Stockholm, det är vi stolta över! Utöver det så har vi även utnämnts till Sveriges Gasellföretag 2018 och 2019.

Vi är även Offertas ambassadörer.

review-person
Cornelia
Total badrumsrenovering 6 kvm i Tungelsta, Haninge
2024-03-22

review-person
Tobias
Total badrumsrenovering 6 kvm i Järna, Södertälje
2023-10-22

review-person
Johannes
Totalrenovering av befintligt badrum 5 kvm i Gustavsberg, Värmdö
2023-10-22

Slutresultatet överträffade alla förväntningar. Kommunikationen inom företaget, med underentreprenörer samt ut mot kund kan bli bättre.

review-person
Thomas
Renovering 20 kvm i Hässelby, Stockholm
2023-10-03

Bra och engagerad personal som höll tidplanen och hjälpte till det lilla extra vid behov.

review-person
Åke
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 7 kvm i Enhörna, Södertälje
2023-06-04

Duktiga byggare lite svårt med kommunikationen. Totalt sett mycket nöjda hela projektet inom tidsramar.

review-person
Mårten
Total badrumsrenovering 5 kvm i Sollentuna
2023-05-19

Mycket bra bemötande från första mötet till genomförande och avslut. Bra kommunikation, bra utfört och smidig hantering av ändringar under projektet. Rekommenderar starkt Rasul och BVESAB.

review-person
Natalie
Renovering 67 kvm i Stockholm
2023-02-24

Pålitliga och hjälpsamma!

review-person
Per
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Solna
2023-01-29

Har främst haft erfarenhet av och kontakt med Ralle som projektledare och Jakob som huvudhantverkare och är supernöjd. Det var min och min sambos första badrumsrenovering och Ralle har funnits där för att svara med samma engagemang på både dumma och relevanta. Relationen har från start varit enkel, ärlig och personlig. Vårt badrum blev helt fantastiskt, dels pga skickligt hantverk men kanske framför allt för att Jakob och Ralle tog sig tid och vågade berätta att det handfat vi valt inte hade blivit snyggt. På deras inrådan köpte vi ett annat och det räddade mycket - de hade lika gärna kunnat tänka ”vad fult men aja, deras beslut”. Vi bor i lägenhet med ett badrum. Hade det funnits fler hade vi absolut kontaktat Ralle igen!

review-person
Karima
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Stockholm
2022-12-28

Jag är väldigt nöjd med mitt renoverade badrum. Hantverkarna gjorde ett fantastiskt jobb och kakeln som jag valde från företaget är av mycket bra kvalitet. Mycket professionellt företag, jag rekommenderar det starkt.

review-person
Matilda
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Nacka
2022-12-11

Extra tack till Andrey för din noggrannhet! Så nöjda med slutresultatet

review-person
Leif
Totalrenovering av badrum & tvättstuga i Stockholm
2022-11-01

Gjorde ett mycket bra arbete och fullföljde tidplanen till 100%

review-person
Petter
Badrumsrenovering 2 kvm i Spånga, Stockholm
2022-10-25

Bra och seriös leverantör. Hög kvalitet på jobbet!

review-person
Khalil
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 6 kvm i Skärholmen, Stockholm
2022-10-15

Jag är väldigt nöjd med hela renoveringen. Super duktiga, tydliga och noggranna hantverkare. De fixade till och med några saker som jag behövde hjälp med fast dem inte gick med i projektet och utan några extra kostnader 😉 Tack så mycket Ahad! Rekommenderar verkligen Bygg VVS El Stockholm AB

review-person
Mikaela
Total badrumsrenovering 3 kvm i Järfälla
2022-09-15

review-person
Fredrick
Byggnation av nytt våtutrymme i Stockholm
2022-08-17

Detta var en av mina värsta upplevelser med ett hantverkarföretag. Även om det praktiska arbetet innehöll en del fel som behövde åtgärdas i efterhand så var inte problemet de enskilda hantverkarnas arbete. I vårt uppdrag jobbade både plattsättare, rörmokare, elektriker och snickare. Jag tycker de var duktiga hantverkare. Problemet var total brist på kommunikation mellan uppdragsansvarige som tecknade kontrakt med oss, projektledare och hantverkarna. Det fanns tydliga instruktioner om hur arbetet skulle göras och vilka material och produkter som skulle användas. I princip inget var kommunicerat med hantverkarna. Uppdragsansvarige visade gång på gång brist på förståelse och respekt för regelverk, besiktningsprocessen och kontraktsvillkoren. När besiktningen pekade på fel och brister så tyckte han att kontrollerna var onödiga och att besiktningsmannen motarbetade hans företag. I stället ville han hämta en egen besiktningsman (!) samt hotade oss med att ta hem sina arbetare mitt i ett pågående projekt. Han signerade åtgärdslistan i besiktningsprotokollet men några av felen ville han inte åtgärda, trots att han hade signerat att de var åtgärdade. Enligt kontrakt hade vi rätt att hålla inne 10% av fakturan tills alla fel var åtgärdade men i hans värld så var de åtgärdade när han signerade åtgärdslistan. Sen hotade han oss med att vända sig till kronofogden om vi inte betalade. En otrolig brist på respekt för regler och överenskomna villkor. Man ska inte låta sig luras av det första trevliga intrycket. Det här företaget har stora brister i sitt planeringsarbete och ledning. Tycker verkligen synd om de duktiga hantverkare som jobbar i detta företag. Plattsättaren tex var en riktig stjärna och mycket annat hade kunnat bli fel om han själv inte var så noga. Företaget i sin helhet får bottenbetyg av oss. Som tur så hade vi ett vattentätt kontrakt med extra villkor som vi såg till att ha med i kontraktet, samt en duktig besiktningsfirma som hade koll på allt.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2022-08-26

Hej Fredrick, Tack för ditt omdöme. Vi är oerhört glada över att ha levererat ännu ett proffsigt utfört badrum vilket även besiktningsmannen bekräftade via mail med följande meddelande ” Som vi gick igenom kvarstår nu endast några mycket små och enkla justeringar, vilket inte hindrar godkännande av entreprenaden. Grattis till ett fint badrum och WC!" Med vänlig hälsning Mathias Eriksson Telefon: 08 400 200 70 mathias@bkskonsulter.se www.bkskonsulter.se Nu till det tråkiga som du har upplevt med vårt företag, nämligen det du felaktig beskriver i ditt omdöme, något som du verkar vara duktig på. Vårt företag har erfarenhet inom bygg och renovering sedan 2009, vi följer alla gällande branschregler och samarbetar med många besiktningsmän. Vi utför ca 300 badrum om året med både ombyggnationer och tillbyggnationer. Att du påstår att vi är okunniga inom vår bransch är inte bara skrattretande utan helt grundlös. Din ambition har sedan starten av projektet varit ett och samma, varför vi har nämnt Kronofogden. Vi som företag strävar alltid efter nöjda kunder oavsett hur resan dit blir. I ditt fall verkar du vara missnöjd med oss även fast du har fått ett korrekt utfört badrum. Vi hoppas att du njuter av ditt nya underbara WC och Badrum och önskar dig all lycka. Tack för oss!

review-person
Fredrik
Total Badrumsrenovering 7 kvm i Täby
2022-04-22

Mycket nöjd med resultatet och processen

review-person
Morten
Total badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm
2022-03-27

Mycket bra

review-person
Said
Totalrenovering av befintligt badrum, tvättstuga i Rönninge, Salem
2022-01-25

Super nöjd. Proffesionella transparenta under hela renoveringen. Tack till alla involverade, speciellt Ali den duktigaste plattsättaren jag haft att göra med. Rekommenderas starkt

review-person
Magnus
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Täby
2021-11-24

review-person
Tajdin
Total badrumsrenovering 5 kvm i Sundbyberg
2021-10-14

Extremt nöjd med arbetet grabbarna gjorde. Löste de krav vi hade och kom med förbättringar som gjorde hela badrummet snyggare än tänkt. Trevligt gäng som är kunniga inom sitt område. Kommer absolut anlita de igen om tillfället ges. Tack för ett bra arbete!

review-person
Magnus
Renovering i Täby
2021-09-28

review-person
Linda
Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Gustavsberg, Värmdö
2021-09-25

Toppen killar som utförde ett noggrant och fint arbete i ett badrum. Rekommenderar verkligen Bygg VVS El Stockholm AB!

review-person
Mats
Byggnation av nytt våtutrymme 3 kvm i Värmdö
2021-09-21

Slutresultatet blev bra men arbetet tog mer än dubbelt så lång tid som överenskommits. Företaget lovade vecka efter vecka att duschrummet snart skulle vara klart men inget hände, man lovade att komma och jobba men dök inte upp. Det här pågick under lång tid.

review-person
Micael
Total badrumsrenovering 4 kvm i Solna
2021-09-09

Utförde en renovering av badrum, vardagsrum, hall och sovrum. Jag tog in offerter från 5 entreprenörer. BVESAB gav ett rimligt pris, bra och proffsigt intryck och framförallt hade möjligheten att starta ganska omgående och enligt mina önskemål. Det var tydlig kommunikation från start. Tydligt med vad som ingick och inte ingick i priset. Planering var enkelt och fick goda tips från Rasul (arbetsledaren) på vad man ska tänka på när man t.ex. handlar material osv. Utförandet var kanon. Hantverkarna gjorde ett kanonjobb och var engagerade samt frågvisa om det hade någon fråga. Fick god kontakt med dom. Det kändes verkligen som att dom ville göra ett bra jobb. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet. Det var 1-2 små brister som jag upptäckte i efterhand som åtgärdades nästan omgående av entreprenören. Bra service! Alla dokument kom in i tid och känns tryggt. Höll tidsplanen dessutom. Största +++ var kommunkationen och slutresultatet. Skulle jag renovera igen skulle jag definitivt skicka en förfrågan till BVESAB

review-person
Tarja
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 2 kvm i Hägersten, Stockholm
2021-07-18

Det tog väldigt lång tid men äntligen är Big Bag-säcken med skräp borta. Går dock inte att klaga på arbetet som utförts.

review-person
Marit
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Hägersten, Stockholm
2021-04-29

Detta uppkom av ett missförstånd då min projektledare inte jobbade kvar och ägaren inte tagit del av mina mail och meddelanden. Så fort han blev underrättad löste han allt det som inte blivit klar väldigt snabbt och nu är jag väldigt nöjd med mitt badrum

review-person
Erik
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm
2021-03-29

Vi kontaktade totalt en handfull bolag genom Offerta och eget nätverk. BVEAB stod sig bäst både till pris, kvalitet på offert och återkoppling. Trots en svår badrumsrenovering var de hela tiden behjälpliga, trevliga och lösningsorienterade. Hela gänget gjorde ett bra jobb och om jag bygger om ett badrum i framtiden hoppas jag att BVEAB vill hjälpa till

review-person
Simon
Total badrumsrenovering 7 kvm i Täby
2021-02-11

Riktigt bra!

review-person
Patrik
Byggnation av nytt våtutrymme 12 kvm i Upplands Väsby
2021-01-12

Över förväntan, tog in 8 förfrågningar totalt. Men fastnade för Bygg Vvs El Stockholm AB då dom ingav det mest seriösa intrycket samt hade alla behörigheter enligt Svenska regler för badrum. Platsättaren var oerhört nogrann och snabb. Samtliga arbetade enormt hårt samt anpassade tider efter mig som kund. Dom var lyhörda och kom med egna rekommendationer på uppkomman problem. Vi är generellt MYCKET nöjda och kommer garanterat använda oss utav Bygg Vvs El Stockholm AB ifall det behövs i framtiden. Vissa språk svårigheter , men byggledare samt projekt ledare koordinerade det som vi önskade

review-person
Johannes
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Södertälje
2020-11-25

Jag är väldigt nöjd med resultatet! Duktiga hantverkare, och en tydlig och noggrann projektledare! Att ni lyckas hålla tidsplanen under semestertider och Corona visar bara vilka proffs ni är! Jag kan inte annat än rekommendera er!

review-person
Faramarz
Badrumsrenovering 3 kvm i Årsta, Stockholm
2020-11-10

Bara bra.

review-person
Anette
Total Badrumsrenovering 2 kvm i Solna
2020-10-23

Jag är helnöjd med renoveringen av mitt badrum. Blev superfint och allt enligt mina önskemål. Arbetet perfekt utfört och ett fantastiskt samarbete med projektledaren Tommy Nilsson. Är glad att jag valde er av alla förfrågningar och det var tack vare första mötet med projektledaren T Nilsson jag fick ett gott förtroende för som höll hela vägen. Jag rekommenderar er varmt. /Anette Norberg i Solna

review-person
Olle
Klinkersättning 65 kvm i Danderyd
2020-10-03

Allt man kan önska sig som kund. Riktiga proffs på alla sätt, höll tidsplan, var mycket noggranna och trevliga.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2020-10-03

TACK Olle. Du var en mycket enkel och bra kund också. Bra teamwork. Ha det bra i framtiden, behöver du renovera så vet du vart du vänder dig. Mvh Tommy Nilsson BVEAB

review-person
Kent
Partiell badrumsrenovering i Brandbergen, Haninge
2020-02-19

Mycket bra utfört arbete. Det som var ett problem var sråket

review-person
Armin
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Hägersten, Stockholm
2020-02-03

BVEAB med Ramil i spetsen renoverade mitt badrum på 4kvm. Jag gav dom ritningar på hur jag ville ha det och dom levererade precis som jag ville. Badrummet är fräscht och fint. Rekommenderar dom starkt!

review-person
David
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Kungsängen, Upplands-Bro
2019-12-30

Vår renovering bestod av 3 delar: 1) Total renovering av badrum 2) Flytt av avlopp till nytt tvättrum samt ombyggnad av detta rum till tvättrum 3) Renovering av hall med värmegolv Vi fick Ramil som arbetsledare, allt funkade bra utöver att det drog ut lite på tiden men det berodde främst på att flytt av avloppet var lite mer komplicerat än man kanske trodde samt att snickarna upptäckte väldigt sneda väggar etc som fick ändras. Detta resulterade inte i några extrakostnader. Snickaren och elektrikern löste flera andra "problem" som vi hade i huset och därför lämnar jag 5 stjärnor istället för 4 som jag hade lämnat eftersom det drog ut lite på tiden. Jag har bett Ramil om nya tjänster efter avslutad renovering

review-person
David
Total Badrumsrenovering 12 kvm i Kista, Stockholm
2019-12-03

Bygg Vvs El Stockholm AB är mycket proffsiga och hjälpsamma. Hantverkarna är mycket noggranna och arbetsamma (ett föredöme). Företaget leverera högkvalitet till fastställd tidsplan.

review-person
Lotta
Total badrumsrenovering 4 kvm i Sollentuna
2019-11-28

Hantverkarna har gjort ett superfint jobb, fint slutresultat, engagerade och duktiga. Bristande ansvar i projektledning och vi tappade 4 dagar på grund av nonchalant projektledning. Men om man kan vara lite aktiv själv som projektledare och kolla av att hantverkarna har allt de behöver så kan jag verkligen rekommendera dem

review-person
Pelle
Total Badrumsrenovering 8 kvm i Sollentuna
2019-10-29

Väldigt nöjd med utfört arbete. Snyggt och proffsigt utfört. Tyvärr fullständigt undermåligt skött från administrations-sidan. Inget ansvar för helheten trots löften. Hot om dröjsmålsränta trots att varor ej levererats. Lämpar över allt på en ovan privatperson för att de ska slippa undan, pinsamt.

review-person
Grega
Total köksrenovering 6 kvm i Stockholm
2019-10-22

Jag hade kontakt med Ahad hela tiden under renoveringen. Han är väldigt flexibel, pålitlig och har "can do" attityd. Slutpriset var lågt genomfört med andra företag och vi är väldigt nöjda med allt vad de gjorde.

review-person
Birgitta
Bygg av altan på 36kvm i Trångsund, Huddinge
2019-08-20

Vi var mycket nöjda med företagets arbete, Det gick snabbt och hade hög kvalitet.

review-person
Fredrik
Partiell badrumsrenovering i Hägersten, Stockholm
2019-08-09

Väldigt bra utfört jobb. Smidigt och effektivt. Blev dock något dyrare än offerten (av oförklarligt skäl) vilket drar ner betyget något

review-person
Hamid
Renovering av lägenhet + kök & badrum 125 kvm i Farsta, Stockholm
2019-05-15

Superfint jobbat jätte nöjd både när det gäller priset och framförallt kvalitet. De blev klara en vecka innan utsatt tid super nöjd. Duktiga och hjälpsamma hantverkare👏👏👏

review-person
Benny
Total Köksrenovering av 18kvm i Danderyd
2019-03-28

Bra, proffsiga och noggranna leveranser, väldigt konkurrenskraftigt pris och höll sig helt inom offerten. Även väldigt trevlig bemötande och flexibla mot våra önskemål. Kunde dock vara svåra att komma i kontakt med under vissa perioder och drog ut på tiden med att göra klart de sista detaljerna.

review-person
Ellinor
Total renovering 40 kvm i Huddinge
2019-02-21

De renoverade vår hall och delar av köket (ytskikt). Jobbet blev mycket försenat, vilket skulle varit ok för vår del om det inte varit för den totala brist på kommunikation av arbetsledaren. Vi fick jaga på för att få tag i honom, han svarade endast sporadiskt i telefon. Dessutom verkade de inte vara så bra på att planera arbetet, vi fick ha hela köket inplastat i 4-5 dagar för att de skulle måla en vägg, och började med att plasta in allt och sen måla 4 dagar senare. Anledningen till att det inte blev 1 stjärna är att vi är nöjda med slutresultatet.

review-person
Johanna
Total badrumsrenovering 5 kvm i Lidingö
2018-12-15

Mycket smidigt projekt, bra avstämningar och förbättringsförslag. Klart enligt tidplan då även vitvaror var på plats i tid från min sida ??

review-person
Fredrik
Total badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm
2018-10-23

Mycket lyhörda och serviceinriktade. Höll lovad tid och ansträngde sig för att samarbeta i genomförandet av mitt projekt.

review-person
Joanna
Köksrenovering 10 kvm i Täby
2018-09-28

Bygg Vvs El Stockholm AB har varit toppen under vår köksrenovering! Vi råkade tyvärr ut för mkt problem med vår köksleverantör; förseningar, felaktiga varor mm, men det innebar aldrig något problem för våra byggare. De kom med bra lösningar, visade tålamod när bygget stod stilla en längre stund och var hela tiden flexibla med tider. Själva arbetet blev också väldigt snyggt och vi kunde inte vara mer nöjda!

review-person
Armin
Badrumsrenovering 3kvm i Kista, Stockholm
2018-09-17

Helst fantastiskt utfört arbete. I tid, för den kostnad vi kom överens om. Ahad och Ruslan var väldigt tillmötesgående, vi kunde komma överens om allting och det vi kom överens om levererade de i tid och med topp kvalite. Kommer definitivt anlita de igen.

review-person
Anders
Badrumsrenovering 6kvm i Solna
2018-06-18

Det har fungerat fint, ett helt nytt badrum. Proffsiga hantverkare som varit lyhörda för synpunkter och förslag, rimliga priser, god kvalitet. Anders

review-person
Karl
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Södertälje
2018-05-28

Jag har nog sällan varit mer nöjd med ett resultat, men framförallt med den mytomspunne Ronnie! Jag läste kommentarerna här och tänkte att de var kraftigt överdrivna men icke. Ronnie förklarar hela processen, han finns tillgänglig på telefon när han inte är på plats och han har ditt bästa för ögonen på riktigt. Slutpris stämde väl överens med ursprungsofferten och resultatet på arbetet var mycket bra. Jag kommer definitivt att använda mig av BVES igen! Kalle i Södertälje

review-person
Tharaka
Byggnation av nytt våtutrymme 4kvm i Stockholm
2018-02-27

Vi valde bygg VVS el Stockholm AB och vi är extremt nöjda. Ronnie och Ivan team uppfyllde alla förväntningar vi hade. Allt klart på utsatt tid med hög kvalitet och enormt bra service. Kommer ringa igen om det behövs mera renovering.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2018-05-02

Hej Tharaka, Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh Ronnie Bygg Vvs El Stockholm AB

review-person
Mattias
Renoveringsarbeten 94kvm i Skarpnäck, Stockholm
2018-02-07

Ronnie kom över till oss för att kolla upp jobbet. Tyvärr var det vi behövde få gjort ett för litet jobb för att de skulle kunna ta på sig det, vilket han informerade oss om på plats. Men han tog sig ändå tid att ge oss flera goda råd och tips vilket vi var glada för.

review-person
Jonas
Badrumsrenovering 3 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
2018-01-17

Mycket bra! Gjorde en badrumsrenovering, 3 kvm. Skulle absolut anlita dom igen om det skulle behövas nåt nytt jobb. Snabba, lyhörda, fixade allt. Höll väldigt god ordning på alla grejer under byggtiden. Mycket måna om att kunden ska bli nöjd.

review-person
Patric
Målning/tapetsering,kakla badrum m.m 100m2 i Sollentuna
2017-09-18

Anlitade Bveab för renovering av badrum samt tapetsering och målning. Projekledarna hette Ronnie och Ivan. Är mycket nöjd med resultatet och projektledningen! Rekommenderar detta företag för din badrumsrenovering! /Patric

review-person
Bosse
Totalrenovering av befintligt badrum 20kvm i Saltsjö-boo, Nacka
2017-09-18

Har genom Offerta fått tag i denna firma och resultatet är perfekt. De har utfört renoveringen snabbt, hållt rent o snyggt under allt arbete och plockat bort allt när de var färdiga. Långa dagar men med utmärkt resultat. Kanonföretag!

review-person
Ounaies
Totalrenovering av befintligt badrum 20kvm i Tyresö
2017-08-27

Jättebra företag som var skötsamma. Allt var genomtänkt och jobbet gick som planerat. Duktig personal.

review-person
Kjell
Badrumsrenovering 6 kvm i Handen, Haninge
2017-08-10

Lite svårt med kommunicationen annars bra jobb

review-person
Sara
Badrumsrenovering 2,8 kvm i Stockholm
2017-08-07

Kan rekommendera BVESAB. De totalrenoverades mitt badrum. Projektledare Ronnie var tillmötesgående och gav tips och förslag på hur man kunde göra i badrummet. De fixade fram kakel och klinkers vilket jag önskade och de kunde börja jobbet omgående vilket passade mig perfekt. Kommunikationen var tillräcklig och jag är nöjd med slutfinishen på arbetet. Bra jobbat

review-person
Linda
Totalrenovering av badrum 3m2 i Rönninge, Salem
2017-07-23

3 kvm badrum inkl rivning av en vägg för att göra badrummet lite större. Mycket nöjda från start till slut. Ronnies besök med mkt bra information gjorde att vi kände förtroende direkt. Ivans information och råd under arbetets gång var mkt bra. Om vi behöver något mer gjort här hemma så kontaktar vi definitivt Bygg Vvs El Stockholm igen.

review-person
Dennis
tvättstuga, WC och litet pannrum i Järfälla
2017-06-29

Mycket noggranna, trevliga och informativa. Det drog ut något på tiden, dels för att vi gjorde några förändringar under renoveringen, dels så var kanske tidsplanen något optimistisk. Jag skulle dock inte ha något problem att rekommendera Bygg Vvs El Stockholm AB till vänner och bekanta.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2017-06-29

Hej Dennis med fru! Tack för det omdömet. det var ett speciellt projekt som blev lite större än vad vi skrev kontrakt på. Men måste medge att ni har varit mycket trevliga under projektet. Så nu får ni basta och dusch i det bästa spa utrymmet i Järfälla. Ronnie

review-person
Martin
Partiell Köksrenovering 10kvm i Stockholm
2017-06-29

Helt ok utfört arbete men svårt att hålla tider och dålig kommunikation

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2017-11-23

Hej Martin, va tråkigt med ditt omdöme om oss, trots allt vi har påbörjat ditt Partiella köksrenovering som egentligen handlade om några småfix i ditt kök i god tid och levererat inom avtalat tid. Ditt projekt var beräknad att vara klart inom 1 vecka, vi påbörjade arbetet på tisdag och avslutade på torsdag. Fakturan har du fått enligt avtal, vilket du har godtagit och betalat i tid. Vad ber kan du begära av ett professionellt bygg företag? Berätta för oss kära Martin! Trevligt liv i övrigt önskar vi i ditt av oss nyfixade kök :)

review-person
Aslan
Partiell badrumsrenovering i Sollentuna
2017-06-01

Rekommenderas! De jobbar ständigt och bra, fast renöveringen pågår nu men vi är nöjda hittils.

review-person
Cecilia
Badrumsrenovering 4 kvm i Lidingö
2017-06-01

Slutresultatet blev fint och enligt förväntan, dock uppstod det några skavande detaljer längs vägen dit men det löstes lyckligtvis utan dröjsmål. Bygg Vvs El Stockholm AB hade skickliga, engagerade och trevliga hantverkare som jobbade hos oss, men för att undvika missförstånd rekommenderar jag att personligen vara på plats under viktiga delar av processen alternativt att deras projektledare Ramil eller arbetsledare Ronnie är det i ens ställe. Summa summarum, jag kan rekommendera Bygg Vvs El, en seriös entreprenör och skälig prissättning. Tack!

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2017-06-01

Hej Cecilia! Tack för din feedback, I slutändan är slutresultat det viktiga och att som jag sagt från dag 1 att jag aldrig lämnar en kund som är missnöjd. vi är alla människor och fel kan uppstå men det viktiga är att åtgärda dom omgående utan extra kostnad samt inom entreprenad tiden. Lycka till med nya huset och ni är alltid välkomna att höra av er till mig om ni i framtiden ska renovera igen. Ronnie Lindqvist

review-person
Mikael
Badrumsrenovering 4m2 i Västerhaninge, Haninge
2017-04-22

Nöjd med helheten av projektet och den realistiska prisnivån för projektets storlek och omfattning.

review-person
Esra
Badrumsrenovering 6 kvm i Järfälla
2017-01-09

Bygg VVs el Stockholm renoverade vårt badrum och vi blev mycket nöjd med resultatet. Allt har gått bra, inga misstag eller problem under renoveringstiden. De höll tiden enl. kontaktet. Projektledaren Ronnie har gjort allt för att vi som kund ska bli nöjda. Lätt att komma i kontakt med och ingav stort förtroende. Ramil och Sakir som jobbade aktivt hos oss var kunniga, serviceminded och skötte efter sig. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som har renoveringstankar.

review-person
Viktor
Badrumsrenovering 5 kvm i Enskededalen, Stockholm
2017-01-08

Vi anlitade Bygg VVS Sthlm för att hjälpa oss med badrumsrenovering som utökades till totalrenoveringen av vår nyinköpta lägenhet på 78 kvm på Södermalm – allt från ytskikt och ny planlösning till nytt badrum och kök. Vi är mer än nöjda! Vi har nyss flyttat in i vår drömlägenhet som till och med blev bättre än vi vågat hoppas på. Killarna var fantastiskt kunniga och serviceminded. Allt vi önskade kunde de lösa. Hela finishen i lägenheten känns kanon, ingenting lämnades åt slumpen. Rekommenderar Bygg VVS Sthlm.

review-person
Sofia
Montera & installera kök ca 20m2 i Älvsjö, Stockholm
2016-12-16

Mkt bra! Inte omöjliga med nåt utan fixade allt man bad om. Lite dåliga på svenska/engelska men Ruslan bra arbetsledare som vi kunde prata med. Nöjda med resultatet och kommer anlita igen!

review-person
Sarah
Badrumsrenovering 3,6 kvm i Älta, Nacka
2016-12-14

Vi renoverade båda våra badrum med Bygg VVS EL Stockholm AB och deras trevliga projektledare Ronnie. Han löste alla problem som uppkom på vägen galant och enkelt och till och med när vi hade sagt fel av misstag på färgen på fogen så stod företaget för den kostnaden trots att det egentligen var vårt eget fel. Vi hade en extra tjänst med Anticimex så vi vet att allt i badrummen är fackmannamässigt utfört så nu har vi två fina badrum som vi njuter av. Vi rekommenderar därför varmt Bygg VVS EL Stockholm AB för denna typ av uppdrag.

review-person
Stefan
Partiell köksrenovering i Tyresö
2016-12-13

En mycket bra utförd köksrenovering, där allt utom golv ingick. De var väldigt professionella genom hela processen och var lätta att ha att göra med och få kontakt med. Renoveringen tog en aning längre tid än bedömt innan, men huvudorsaken var att de var noggranna. Vilket förstås är jättebra! Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera dem!

review-person
Tobbe
Totalrenovera badrum 18m2 i Segeltorp, Huddinge
2016-12-05

Bygg Vvs El STOCKHOLM AB gjorde ett fantastiskt badrum till! Trevlig personal och superduktiga! Ronnie är kungen av projektledning!!

review-person
Zahide
Stambyte & renovering av tvättstuga & kök i Stockholm
2016-12-04

Mycket proffsiga, väll bemötande. Har mycket bra arbetsplanering, och är kunniga. Får högsta betyg. Rekommenderas.

review-person
Emma
Badrumsrenovering 6 kvm i Segeltorp, Huddinge
2016-11-04

Vi använde oss av Bygg Vvs El Stockholm AB när vi nyligen totalrenoverade vårt badrum. Vi är otroligt nöjda! Duktiga hantverkare med projektledare Ronnie i spetsen. Vi kan absolut tänka oss att anlita dem igen!!

review-person
Sarah
Köksrenovering 16 kvm & golvläggning 90 kvm i Huddinge
2016-08-30

Vi valde Bygg VVS EL Stockholm AB då vi skulle renovera hela vår lgh (120kvm) med nya golv, nytt kök samt öppna upp en vägg. Vi är mycket nöjda! Ruslan gav ett engagerat genuint intryck från dag 1. Under renoveringens gång blev vi informerade/uppdaterade om alla steg, vi kände att vi var delaktiga och hela teamet gjorde ett toppenjobb! Det gick enligt tidsplan och Ruslan har alltid varit tillgänglig och snabb att svara då vi kommit på saker under vägens gång. Vi skulle definitivt anlita dom igen då vi kännt oss trygga och är jättenöjda med resultatet! Kan varmt rekommendera Ruslan och hans team.

review-person
Johnny
Badrumsrenovering ca 8 kvm i Botkyrka
2016-07-18

.

review-person
Maria
Renovering av gammalt badrum i Stockholm
2016-07-08

Jag är mycket nöjd med min badrumsrenovering, Bygg Vvs El Stockholm AB har verkligen gjort ett fint jobb. Allt har gått bra, inga misstag eller problem under renoveringstiden. Projektledaren Ronnie har gjort allt, och mer därtill, för att jag som kund ska bli nöjd. Lätt att komma i kontakt med och ingav stort förtroende.Tack! Jag anlitar mer än gärna detta företag igen.

review-person
Jacob
Renovering av gästtoalett & 2 badrum i Skärholmen, Stockholm
2016-06-18

Vi blev väldigt nöjda med vår renovering. Bygg Vvs El Stockholm AB utförde ett bra arbete, var tidseffektiva och lätta att kommunicera med under byggtiden. Dessutom prisvärda. Kan varmt rekommendera dem för andra.

review-person
Kim
Badrumsrenovering 3,1 kvm i Stockholm
2016-06-15

Jag renoverade mitt badrum. Blev väldigt fint och fräscht. Jag är väldigt nöjd med arbetet, och en stor eloge till projektledaren Ronnie som alltid tog sig tid att svara när man ringde. Blev mindre missöden med placering av hylla men det justerade Bygg VVS och allt blev bra. Däremot blev det mycket strul med Kakelspecialisten och Ballingslöv som levererade kakel och porslin. Så själva renoveringsarbetet tog längre tid än väntat, men det var inget som Bygg VVS kunde rå för. Så stort tack för bra jobb, Ronnie och Bygg VVS!

review-person
Linus
Badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2016-06-15

Vi är mycket nöjda med vårt badrum som helrenoverats av Bygg VVS! Ett speciellt tack till projektledaren Ronnie som höll oss updaterade under hela arbetet och verkligen ingav ett stort förtroende! Han vill verkligen få nöjda kunder! /Linus

review-person
Björn
Renovering av 40 kvm lägenhet på Södermalm
2016-05-03

Jag har tidigare byggt hus från grunden, renoverat bade villor och lägenheter och har därför hyfsat stor erfsarenhet av att jobba med byggfirmor och hanterkare - men inget företag har varit lika bra som Bygg Vvs El Stockholm. De har skött allt bra, levererat I tid och hållit allt de lovat. Ett riktigt, riktigt bra företag!

review-person
Sophie
Renovera 2 badrum & 1 kök i Stockholm
2016-04-21

Vi använde Bygg Vvs El Stockholm AB för totalrenovering av vår lägenhet. 2 badrum, kök, nya golv, infräst nydragen el, snickerier, öppna upp till balkongdörr etc. etc. De tog ett helhetsansvar, proffsig och trevlig projektledning och vi är väldigt nöjda med resultatet. Fick även hjälp med inhandling och rådgivning vid behov och de få saker som vi inte var 100% rättades snabbt till. Stort varmt tack till Rasul, Ahad, Ruslan och medarbetare!

review-person
Markus
Total renovering av toalett & badrum i Stockholm
2016-04-05

Vi anlitade Bygg VVS El Stockholm AB till att renovera ett badrum samt gästtoalett under hösten/vintern 2015, och vi kan varmt rekommendera detta företag. Redan från första mötet med Ahad hemma hos oss innan offert ingav de stort förtroende, då vi tillsammans gick igenom vad vi ville göra. En fördelaktig offert och bra stöd från Rasul på säljsidan innebar också att vi klarade vår budget och kunde kosta på oss lite mera exklusiva val av inredning. När arbetet sedan kom igång fick vi ett mycket gott bemötande och en mycket bra dialog med arbetsledaren Ronnie. Hantverkarna höll sina tider och arbetet blev klart i tid! Nästa gång vi renoverar kommer vi absolut att vända oss till Bygg VVS El Stockholm AB igen!

review-person
Sophie
Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm
2016-04-04

Vi kan varmt rekommendera Ronnie Lindqvist och hela gänget på Bygg VVS El Stockholm. Dem har gjort ett fantastiskt jobb med vårt badrum, vi kan inte vara nöjdare. Professionellt och väl utfört arbete från början till slut, med fulla intyg efteråt (våtrum samt säkert vatten). Renoveringen utfördes i tid och med bästa betyg från såväl grannar som Brf. Så än en gång, vi kan inte vara nöjdare och vill verkligen ge dem våra bästa rekommendationer! Vi skulle absoluta anlita Ronnie och hans team på nytt. Vänligen Sophie & Leo

review-person
Sofia
Renovera 2 badrum i Täby
2016-03-31

Vi anlitade Bygg VVS El Stockholm när vi renoverade våra två badrum. Vi är mycket nöjda! Trevliga hantverkare som kom på utsatt tid varje dag. Badrummen blev precis så som vi önskade och dessutom gick renoveringen fortare än beräknat. Efter avslutat arbete fick vi våtrumsintyg enl Säker Vatten och BKR. Vi kan varmt rekommendera Bygg VVS El till andra, och vi kommer definitivt återkomma som kunder om vi behöver hjälp med något annat projekt!

review-person
Lotta
Renovera kök, badrum, hall & vardagsrum i Nacka
2016-03-01

Vi renoverade kök (totalt), hall (golv + omålning) och badrum (totalt) samt bytte golv i vardagsrum. Vi hade en tät och mycket bra kontakt med företaget både på säljsidan och på byggledarsidan. De visade på stor kreativ förmåga och en vilja att göra bra och prisvärda lösningar efter våra behov och önskemål. De som arbetade hemma hos oss kom punktligt varje morgon 7.30 och noterade antal timmar på ett arbetsschema. Samtliga personer visade stor yrkesskicklighet och en stor vilja att göra ett bra arbete. Serviceandan var på topp från att de lämnade offert tills arbetet var färdigt. Resultatet är av högsta kvalitet och jag rekommenderar Bygg VVS El Stockholm varmt. Jag kommer absolut att anlita dem igen.

review-person
Oskar
Badrumsrenovering 2kvm i Stockholm
2016-03-01

Snyggt och professionellt utfört. El och vvs installationen höll inte tidsplanen dock. Prisvärda!

review-person
Ann
Renovering av badrum & förråd i Nacka
2016-03-01

Jag - som är ett kontrollfreak med 1000 frågor - kan bara ge mina bästa och varmaste rekommendationer. Planen vi hade från början på hur badrummet skulle se ut kom att justeras något vilket var väldigt bra då vissa av våra förslag inte alltid gick att förverkliga på ett bra sätt. De föreslagna ändringarna kom dock att bli minst lika bra - i vissa fall tom bättre.

review-person
Magnus
Badrumsrenovering 4,1 kvm i Stockholm
2016-01-14

Vi har låtit Bygg Vvs El Stockholm AB utföra totalrenovering av vårt badrum och plattsättning av vår hall. Vi är mycket nöjda både med företaget, projektet och inte minst slutresultatet. Företaget genomförde projektet på avtalad tid och till avtalat pris samt i enlighet med övriga villkor i avtalet. Arbetena genomfördes kontinuerligt och utan avbrott. Det som vi särskilt vill lyfta fram hos företaget är personalen. Vi upplever att all personal, från säljare till byggledare och hantverkare, är mycket seriös och yrkeskunnig. De sätter dig som kund i fokus och för en dialog genom hela projektet så att du hela tiden känner dig insatt och delaktig. Detta skapar en trygghet som för oss har varit minst lika viktig som slutresultatet. Vi vill därför tacka för ett väl genomfört projekt och ett enastående slutresultat. Vi kan varmt rekommendera Bygg Vvs El Stockholm AB!

review-person
John
Badrumsrenovering i Stockholm
2015-12-09

Bygg Vvs El Stockholm AB renoverade två badrum åt oss. Förutom att de offererade bra pris var det lätt att hålla kontakten med firman och vi upplevde att de lyssnade på våra önskemål hela vägen utan krångel och med kundnöjdhet i fokus.

review-person
Kam
Renovering av badrum ca 8 kvm i Salem
2015-12-09

Jag är mycket nöjd. Mycket fint arbete där jag fick bra förslag till lösningar samt kontinuerlig avstämning under arbetet. Kan rekommenderas.

review-person
Yi
Badrumsrenovering, 6m2 i Stockholm
2015-12-08

Rasul is a very nice and professional guy, gave us a lot of valuable suggestions for our full renovation. We just give Rasul the key and 2 month later we get a fully renovated apartment back, the quality is so good, we don't experience any problem. Already recommended to my colleagues and friends!

review-person
Parisa
Renovering/ombyggnation i villa i Älvsjö
2015-11-06

Renovering av villa i Älvsjö Vi fick direkt ett stort förtroende för Bygg V E S, och arbetsledaren som var på plats var mycket kunnig och kunde besvara frågor inom konstruktion. Då vi hade en mycket pressat tidsram så ställde vi höga krav på både kvalité och tid. Bygg VES tillmötesgick alla våra höga krav, kunde sätta igång omgående, och levererade både snabbt och med mycket hög klass på hantverkartjänsterna. Vi hade både byggare som rev väggar, målare, snickare, elektriker, projekteldare mfl. Det var en trygghet att Bygg V E S hade en bred och samlad kompetens inom företaget, och de olika hantverkarna avlöste varandra så arbetet fortgick smidigt och enligt tidssplan. Vi behövde aldrig oroa oss för nästa moment, utan Bygg VES var hela tiden ett steg före. Alla inom företaget bemötte oss väldigt professionellt och samtliga arbetade mycket hårt. Mycket strukturerade och noggranna. Perfekt utfört arbetet! Rekommenderas mycket varmt! Bättre byggfirma än det här gänget finns inte! Parisa

review-person
Karim
Badrumsrenovering, 12m2 i Stockholm
2015-10-27

hej! bra kvalitet ,tarvliga hantverkare mycket bra arbetsledare ,bra kontakt med administrationen. mycket bra jobbat . jag rekommendera bygg VVs el till de som vill renovera .

review-person
Mustafa
Renovering i badrum, 7-8 kvm i Botkyrka
2015-10-14

BRASERVICE OCH BIBEHÅLLEN TIDSCHEMA , TREVLIGA OCH DUKTIGA HANDVERKAR . JAG ÄR MYCKE NÖJD.

review-person
Julian
Renovering av bostad inkl. kök & tvättstuga i Sollentuna
2015-09-25

Vi krävde så mycket på dem. Vi ville så mycket!... Och grabbarna klarade allt! De levererar! Vi är nöjda och glada. Vi kommer absolut att höra av oss igen. Lycka till! Vi ses.

review-person
Sipan
Renovering av lgh om 100m2 i Sollentuna
2015-09-23

Totalrenovering utförd i min lgh med bra service och bibehållen tidsschema. Trevliga och duktiga hantverkare. Väldigt nöjd, kan rekommendera detta företag.

review-person
Atusa
Renovering av lägenhet 60m2 i Solna
2015-08-27

Stort tack för ett utomordentligt arbete! Jag har känt mig oerhört trygg med er alla, både för ert fantastiskt proffsiga arbete och servicetänk. Jag kan inget annat säga än att rekommendera er varmt till alla som vill ha att göra med en seriös och driftig byggfirma!

review-person
Martin
Badrumsrenovering 9kvm i Botkyrka
2015-08-25

Badrummet var tvunget att vara färdigt inom en snäv tidsram och detta löste bolaget alldeles utmärkt även om det blev tight på slutet. Hanterade även uppkomna frågor, skador och småändringar bra, något som känns viktigt när man gör denna typen av renoveringar. Mycket nöjd med arbetet.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2015-10-01

Tjena Martin, Tack för ett gott omdöme, vi var supertaggade på att hjälpa dig med detta projekt. Projektet var en utmaning men vi Bygg Vvs El Stockholm AB gillar utmaningar. Tveka inte att höra av dig om du har flera utmaningar till oss :) Bästa hälsningar Ronnie Lindqvist Bygg Vvs El Stockholm AB

review-person
Thomas
Badrumsrenovering 6m2 i Nacka
2015-08-06

proffsigt, vänligt, lösningsinriktat. Tydlig offert. Tydlig faktura. Kloka råd om man bad om den. Några extra småsaker på löpande räkning till rimlig kostnad. Högsta betyg. Helene Degerfelt Nacka

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2015-09-24

Hej Helene & familjen, Tack för de fina orden och tack för ett fint samarbete. Det var ett nöja att åta oss uppdraget att även få förtroendet att renovera eran lägenhet. Bästa hälsningar Ronnie Lindqvist Bygg Vvs El Stockholm AB

review-person
Erik
Badrumsrenovering. 3-4m2 i Ekerö
2015-08-06

Vi är riktigt nöjda. Allt har fungerat perfekt och vi har fått mer än vad vi tänkt. De har hållt sig inom priset och varit extremt punktliga. Vi rekommenderar starkt.

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2015-09-24

Hej bäste Erik, Tack för ett fint projekt och de goda referens som du redan har lämnat om oss hos dina grannar. Alltid välkomna åter! Bästa hälsningar Ronnie Lindqvist Bygg Vvs El Stockholm AB

review-person
Mathias
Renovering i badrum 8,5 kvm i Järfälla
2015-08-06

Bra pris. Duktiga hantverkare

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2015-09-24

Hej Mathias, Det var ett nöje att få göra om ert badrum och ser fram emot kommande projekt. Bästa hälsningar Ronnie Lindqvist Bygg Vvs El Stockholm AB

review-person
Roger
Badrumsrenovering 7 kvm i Sollentuna
2015-08-06

Fantastiskt smidig och bra badrumsrenovering??

Svar från Bygg Vvs El Sverige AB
2015-09-24

Hej Roger, Tack för ett gott samarbete och det fina omdömet. Ser fram emot att höra av dig för framtida uppdrag. Bästa hälsningar Ronnie Lindqvist Bygg Vvs El Stockholm AB

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

VVS Företagen
VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Miljöbyggnad
Miljöbyggnad

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem som bygger på bl.a. svenska bygg- och myndighetsregler och visar på en byggnads kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. En certifierad miljöbyggsamordnare har genomgått utbildning i hur Miljöbyggnad fungerar.

Golvbranschen GBR
Golvbranschen GBR

Medlem i Golvbranschen.

Sveriges Hantverksråd
Sveriges Hantverksråd

Sveriges Hantverksråd är en ideell förening som ser till att hantverksutbildningarna i Sverige håller en hög kvalité. En av deras huvuduppgifter är att utfärda och återkalla de två yrkeskompetensbevisen Gesäll- och Mästarbrev.

Stockholms Byggmästareförening
Stockholms Byggmästareförening

Branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag.

GVK-auktoriserat företag
GVK-auktoriserat företag

GVK-auktoriserat företag (AB Svensk Våtrumskontroll).

DI Gasellföretag
DI Gasellföretag

Företaget har utnämnts till DI Gasellföretag.

BF9K
BF9K

BF9K är ett lednings- och produktcertifieringssystem framtaget för företag verksamma inom byggbranschen.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Bygg Vvs El Sverige AB - video thumbnail
play-button