Bygg Om i Sölvesborg AB

Marcus Fält
Kontaktperson
Marcus Fält
070-959 50 67
Adress
Riggarevägen 2
294 35  Sölvesborg

Företagsbeskrivning

Vi är ett mångsidigt byggföretag som utför alla typer av byggprojekt. Allt från mindre arbeten som golvläggning tak fasad kök fönster badrum till lite större utbyggnationer. Vi jobbar alltid fackmannamässigt och har fokus på kunden och hans intresse.

Jag Marcus som driver företaget (Bygg om) har lång erfarenhet i byggbranschen och brinner för mitt yrke och har en stolthet för jobbet jag utför.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total fasadrenovering 47 kvm i Åhus, Kristianstad

Vi är supernöjda med den totalrenovering av vår sommarstugas fasad, inkl förbättrad isolering, som Marcus på ByggOM gjort. Verkligen duktig, noggrann och erfaren, kommer med förslag, lyssnar, tar egna beslut, jobbar effektivt, håller planen och är dessutom lättsam och trevlig. Kan bara varmt rekommendera denna firma för din ombyggnation!
Hej!! Tack för ni valde Bygg Om till er renovering och så kul att ni är så nöjda. Det va ett kul projekt Med vänlig hälsning, Marcus på Bygg Om
Bygg Om i Sölvesborg AB

2021-09-09


Altan 30 kvm i Sölvesborg

Bygg OM hjälpte oss att bygga en altan. De är väldigt lätta att jobba med, de förstår vad man vill ha men kommer även själva med förslag eller alternativ som man kan fundera på. De levererade på utlovad tid och det var städat och snyggt när de var klara.

Takläggning 110 kvm i Sölvesborg

Verkar vara väldigt kunnig och vill att jobb skall utföras korrekt. Lätt att ha att göra med, lyhörd och engagerad

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Tak och panel byte.

Tak byte renovering av kupor skorstenar panel på gavlar och baksidan. Referens kund Gert-Arne Hagentoft telenummer 0722459111