Buskhaga Västerås / Eskilstuna/Hallstahammar/ Surahmmar/Köping/ Arboga/ Kungsör logo

Buskhaga Västerås / Eskilstuna/Hallstahammar/ Surahmmar/Köping/ Arboga/ Kungsör

4 (2)
Buskhaga Västerås / Eskilstuna/Hallstahammar/ Surahmmar/Köping/ Arboga/ Kungsör - Kontaktperson
Kontaktperson

Camilla Åhs

+4654521489

Adress

Hejargränd 2

72133 Västerås

Buskhaga Städ AB är idag ett av dom största företagen inom just hemservice. Vi fokuserar på att ge dig mer tid i vardagen till det du tycker om. Våra kontor finns i Västerås & Eskilstuna. Vi har utbildad personal som älskar sitt jobb och sina kunder, de hjälper dig att skapa en trivsam miljö hemma hos dig.

Våra ledord är Kvalitet och Flexibilitet!

En runda vid Johannisberg är aldrig fel. Kanske möts vi här ute i naturen eller så tar du ut din välbehövliga egen tid just här medan vi putsar dina fönster och förbereder ditt hem för en skön helg.

review-person
Maria
Löpande hemstädning 54 kvm i Västerås
2023-04-04

Haft städ för första gången från Buskhaga Västerås och är supernöjd. Det känns som en helt annan lägenhet! Så glad att jag valde att anlita dem! Ser fram emot kommande städtillfällen!

Svar från Buskhaga Västerås / Eskilstuna/Hallstahammar/ Surahmmar/Köping/ Arboga/ Kungsör
2023-04-19

Hej Maria, Tack för förtoendet att få ta hand om städningen hos dig. Verkligen super trevligt att städa hos dig,med bästa musiken i bakgrunden.. 👍🌷

review-person
Gerd
Löpande hemstädning 128 kvm i Västerås
2022-09-10

Jag har svarat tidigare

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

ISO 14001
ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av?

Buskhaga Städ AB

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

Buskhaga Städ AB