Buskhaga Städ Trestad logo

Buskhaga Städ Trestad

4
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
(1)
Buskhaga Städ Trestad - Kontaktperson
Kontaktperson

Pia A

+4620104110

Adress

Stampgatan 8

462 37 Vänersborg

Vi finns i hela Trestadsomårdet med omnejd: Trollhättan, Uddevalla & Vänersborg!

Buskhaga hemservice är ett familjeägt företag som varit verksamma i servicebranschen i över 15 år. Vi är proffs på städning och utför alla typer av arbeten som hemstädning, flyttstädning, företagsstädning, byggstädning, fönsterputs och golvvård. Vi är SRY certifierade och har har öga för detaljer!

Få mer tid över till det du helst vill göra. Som att umgås med familjen, träna eller bara slappa i soffan.

Buskhaga hemservice-Företaget som ger dig tid över till annat!

review-person
Rose-Marie
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
Hemstädning 70 kvm i Trollhättan

Jag tyckte väl att det fungerade bra. Jag har meddelat att jag var nöjd. Jag hade önskat att få bäggarna i badrummet torkade, men det hade troligen blivit bortglömt, men hoppas få det åtgärdat nästa gång. För övrigt är jag nöjd.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.