Buskhaga Strängnäs logo

Buskhaga Strängnäs

0 (0)
Buskhaga Strängnäs - Kontaktperson
Kontaktperson

Katrine K

+4620104110

Adress

GRÄSDALSGATAN 4

653 43 KARLSTAD

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

Välkommen till Buskhaga Hemservice Eskilstuna! Buskhaga Hemservice är idag ett av dom största företagen inom just hemservice. Vi ger dig mer tid i vardagen, att lägga på sådant som du tycker om.

Våra ledord är Kvalitet och Flexibilitet!

Tänk så härligt att komma hem till nystädat och känslan av att kunna koppla av för en stund. Detta hjälper vi dig gärna med. Vårt proffsiga städteam här i Eskilstuna ger dig tid över till annat. Kanske var det längesedan du och familjen tog den där mysiga båtturen med Ångslupen Gerda? Eller varför inte passa på att strosa runt i något av traktens friluftsområden? Ibland är det såklart som allra skönast att bara känna sig lite extra fri när man kommer innanför dörren efter en lång intensiv arbetsdag.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.