Bultarbo Bygg logo

Bultarbo Bygg

5 (1)
Kontaktperson

Stefan Persson

+46735070514

Adress

Bultarbovägen 1 Bultarbo gård

74696 Skokloster

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi utför alla typer av byggnationer och kan stoltsera med BKR:s certifikat inom allt gällande våtutrymmen. Vi bygger stort som smått och inget jobb är för litet för oss. Vi har renoverat lägenheter i Stockholms innerstad åt privatpersoner, byggt stora tvättstugor åt bostadsrättföreningar, byggt stallar och våtutrymmen på gårdar (ex spolboxar), uppfört Attefallshus i lösvirke, gjort tillbyggnader eller fullständiga inomhusrenoveringar i privatvillor och fritidshus.

Genom åren har vi utvecklat ett välfungerande och pålitligt nätverk med samarbetspartners såsom behöriga elektriker, rörmokare och skickliga målare av specialsnickerier

review-person
Lovisa
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Skokloster, Håbo (Bålsta)
2022-03-28

Effektiva, proffsiga, noggranna, håller snyggt och prydligt under arbetets gång, mycket snyggt och noggrant kaklat, trevligt bemötande, tillmötesgående och lyhörda till kundens önskemål.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.