Britt Ocklind Inredning & Design AB logo

Britt Ocklind Inredning & Design AB

Kontaktperson

Britt Ocklind

0707222020

Adress

Götavägen 81

18763 Täby

Vi arbetar med homestyling och heminredning i Stor-Stockholm.

HOMESTYLING

Vid en försäljning är det första intrycket av din bostad extremt viktigt. Stylingens uppgift är att lyfta fram det bästa ur din bostad. Potentiella bostadsspekulanter vill naturligtvis komma in i ett vackert och trevligt hem, samtidigt vill de också kunna se sig själva i den eventuellt framtida bostaden utan att uppleva att de gör intrång hos någon annan. Bostaden ska därför inte upplevas som personlig, men dock mysig och hemtrevlig. Stylingen ska möjliggöra för spekulanterna att se möjligheterna och fördelarna i bostaden när de själva så småningom kanske ska möblera den.

Med hjälp av homestyling-tjänster hjälper vi dig att visa upp din bostad från dess bästa sida, vilket lockar flera bostadsspekulanter till visningarna. Och flera spekulanter leder i sin tur ofta till en snabbare försäljning och ett högre försäljningspris. Ökningar på 5-15% är inte ovanliga, vilket innebär att homestylingen i princip betalar sig själv. Fler och fler har insett att det kan löna sig att anlita professionell hjälp i samband med bostadsförsäljningar.

Kostnaden för homestyling i samband med en bostadsförsäljning är dessutom avdragsgill.

HEMINREDNING

En del upplever att det är svårt att riktigt få till inredningen hemma. Råkar du var en av dem så finns det hjälp att få!

Det kan handla om allt från mindre uppdrag som att få till ljussättningen, välja färger på tapeter eller väggar, hänga tavlor, välja gardiner eller mattor, optimera förvaringen och mycket annat till lite större projekt som att rita ett nytt kök, badrum eller inreda hela huset för den delen.

Alla projekt är intressanta!

Förslagsvis träffas vi hemma hos dig för att diskutera dina behov och kommer fram till om du behöver hjälp med en konsultation så du kan göra det som behöver göras själv eller om du vill ha handfast inredningshjälp då vi gör jobbet åt dig.

Första mötet är alltid kostnadsfritt.