Bredablick Förvaltning i Sverige AB logo

Bredablick Förvaltning i Sverige AB

0 (0)
Bredablick Förvaltning i Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Ida Eriksen

+46723917236

Adress

BOX 243

201 22 MALMÖ

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom facility managementtjänster, ekonomisk och teknisk förvaltning, byggprojektledning och underhållsplanering.

Vårt arbetssätt bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Med total transparens utformar vi våra tjänster utifrån varje kunds specifika behov. Som en etablerad aktör är vi väl förtrogna med de utmaningar som kommer med såväl verksamhetsdrift som fastighetsägande.

I dag har Bredablick kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Karlstad, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Täby. Tillsammans är vi ca 500 anställda som representerar Bredablick runt om i landet.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Vi ser om ditt hus

Två av kollegorna som har hand om utemiljön hos befintliga kunder.

Vi ser om ditt hus - 1
Ekonomisk Förvaltning

Hos Bredablick Förvaltning får ni en egen kundansvarig på den lokala orten som blir er personliga kontakt. Våra kundansvariga har ett helhetsgrepp om er ekonomi för att ge er en trygg och pålitlig förvaltning.

Ekonomisk Förvaltning - 1
Teknisk Förvaltning

Med rätt teknisk förvaltning ökar boendetrivseln samtidigt som driftskostnaderna sjunker. För att ni ska få full kontroll och översikt över arbetet vi utför kan ni enkelt följa alla ärenden och den dagliga skötseln via vår webportal, Bredablick Online. Här arbetar vi med full transparens för att ni ska få all information om vårt arbete i er fastighet.

Teknisk Förvaltning - 1
Modern och proaktiv förvaltning

På bilden syns kollegor från tre olika avdelningar HR- Ekonomi- och juristavdelningen.

Modern och proaktiv förvaltning - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

DI Gasellföretag
DI Gasellföretag

Företaget har utnämnts till DI Gasellföretag.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

TryggHansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

ISO 14001
ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av?

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

RISE
RISE

Certifierade av Swedish Institute for Technical Approval in Construction.

Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR
Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR

Medlem i Svenska Byggingenjörers Riksförbund.