Bravida Sverige AB logo

Bravida Sverige AB

Kontaktperson

Anders Kollberg

08-7347615

Adress

Bravida Sverige AB

12681 Stockholm

Om Bravida Sverige

Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Bravida Sverige ägs av Bravida AB och är en del av Bravidakoncernen – Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Bravida finns på cirka 150 orter i Sverige, Norge och Danmark, varav 90 i Sverige. Bravida AB:s huvudägare är sedan 31 juli 2012 private equity-bolaget Bain Capital. Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt där vi tar ett totalansvar för alla installationer i till exempel bostadshus, kontor, industrier eller anläggningar.

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller om en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas, så har vi den kompetens som krävs.

Med bred teknisk kunskap i ett och samma företag tar vi ett helhetsgrepp. När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetens i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv, som fungerar och är snäll mot miljön.