BRÄCK studio AB logo

BRÄCK studio AB

BRÄCK studio AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Victor Lindén

+46762019076

Adress

Valhallavägen 66

11427 Stockholm

Välkommen till Bräck Studio!

Bräck Studio är en naturnära arkitektbyrå som skapar platsspecifik arkitektur med fokus på att beakta och smälta in i sin omgivning. Vi erbjuder en omfattande tjänsteportfölj som täcker alla byggskeden, från tidiga skisser och bygglov till projektering av bygghandlingar.

Vårt kontor drivs av passionen för att skapa arkitektur och inredning som är varaktig, funktionell och vacker. Genom att integrera hållbarhet i våra projekt är vi alltid på jakt efter material och lösningar som minimerar vår miljöpåverkan utan att kompromissa med vår kreativa ambition.

Vi står för starka samarbetsrelationer och nära dialog med våra kunder för att förstå deras unika behov och önskemål. Genom att skapa unika och hållbara lösningar, tillsammans med en övergripande förståelse för arkitektur och design, strävar vi efter att vara en pålitlig partner och leverera resultat av hög kvalitet.

Kontakta Bräck Studio idag för att diskutera ditt nästa arkitektur- eller inredningsprojekt. Vi är redo att skapa arkitektur som respekterar och smälter in i sin omgivning.