Boka Tjänster i Sverige AB logo

Boka Tjänster i Sverige AB

5 (1)
Boka Tjänster i Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Stefan Spångberg

+46760400401

Adress

Stångholmsbacken 50 2tr

12740 Skärholmen

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2010

Hej! Med denna presentation vill vi uppmärksamma just er! Att vi är den lösningen som ni söker..?

 • Lite snabbfakta om oss -

 • Ägs av privat ägarstruktur som har jobbat med Bygg, städ och rengöringsbranschen i över 30 år och har med sin samlade kompetens och som mål.

 • Att erbjuda helhetslösningar för företag och privatpersoner inom städ- och rengöringsbranschen och övriga branscher i Sverige, så som snickeri-målning-kakel-plattsättning-sten/träslipning-el-vvs.

 • Att erbjuda skräddarsydda lösningar i som är behovsanpassat efter våra kunder.

 • Att erbjuda våra kunder att köpa våra tjänster med en stark lokal partner.

 • Att varje underleverantör är väletablerat inom sitt geografiska område.

 • Att erbjuda för de olika branscherna ett unikt affärskoncept som ger våra kunder en stark underleverantör med avseende affärsmässighet och den lokala styrkan de besiter på varje uppdrag och en rikstäckande samordning och administration genom Bokatjänster Nu I Sverige.

 • Att vår företagsstruktur garanterar ett motiverat och engagerat ledarskap av lokala underleverantörer med korta besluts vägar, företagen kännetecknas av hög kvalitet, hög yrkesskicklighet och stabilitet.

Vad är det som gör oss till ett vinnande koncept ?

     Konceptet kallas service! och att göra det där extra som krävs!

•Vi fokuserar behovsanpassat på vad kunden vill köpa för tjänster efter att vi tillsammans med er som kund gjort en behovsanalys, vi erbjuder alltså en rad kringliggande tjänster. •Vårt sätt att tänka kring att ha alla tjänster är att tänka lite utanför de givna ramarna, vi har valt att ha en stor bredd på tjänster för att tillgodose dig som kund med det du behöver hjälp med, dvs en kanal in på varje projekt. •Har vi inte en tjänst på det som du som kund efterfrågar? så söker vi fram, och genom oss kontrakterar just den underleverantör med den rätta kompetensen. •Som sagt vi är inte världsmästare på allt men vi löser det mesta med våra erkänt duktiga och kompetenta underleverantörer!

 • Har ni frågor runt branschtillhörigheter-auktiorisationer-försäkringar m.m fråga oss! Fördelarna med detta är att du som köper våra tjänster, inte skall behöva jaga runt efter leverantörer eller oroa dig om den rätta kompetensen och garantier på de tjänster ni vill ha hjälp med, Alla jobb stort som litet är lika värdefullt för oss.

-Ett urval av de tjänster vi utför ? -

Här nedan ser ni ett urval av de tjänster som vi utför.

 • Teknisk förvaltning

 • Inre och yttre skötsel.

 • Städ-tjänster: Trappstädning, fönsterputs, flyttstäd, kontorsstädning, fönsterputs, golvvård, leverans av förbrukningsmaterial.

 • Sten och träslipning

 • Snickeri, Målning, El, VVS, Golvläggning.

 • Bygg och industri: Bygg och Bodstädning.

 • Husnära tjänster: RUT och ROT.

 • Sanering: Klotter, sot-rök-brand, eldsvåda, Vatten.

 • Bevakninguppdrag

Mvh Stefan Spångberg

Städ & Serviceföretaget Bokatjanster Nu I Sverige Info@bokatjanster.nu www.bokatjanster.nu +46760400401 eller +46855114990

Vi kommer gärna till er och presenterar oss !

Gå gärna in på www.reco.se och sök på bokatjanster.nu och där kommer ni att finna många äkta och fina rekommendationer ifrån nöjda kunder

review-person
Linda
Flyttstädning 73 kvm i Huddinge
2022-03-06

Bra kontakt som svarade snabbt. Bra pris. Ingen aning om resultatet av städningen dock då den lämnades direkt till hyresvärden. Problemfritt.

Svar från Boka Tjänster i Sverige AB
2022-03-07

Hej Linda ! Tack för dit omdöme om oss.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Gå in på www.reco.se och sök på bokatjanster.nu

Under RECO.se så kommer ni att fina många referenser som är jättenöjda med oss.

Ett axplock av våra senaste referenser

Hud & SPA Specialisten Praktikertjänst Dachser Sweden AB Kastanjens äldreboende Björkens äldreboende Olofslunds äldreboende Privatkunder hemstädning (RUT) Privatkunder hantverksarbeten (ROT). Mäklarfirman Hemverket Brf Salongen

Ett axplock av våra senaste referenser

Skanska Healthcare Scheldebouw B.V Utsikten meetings Drottningholms slottsförvaltning Järfälla kommun Venkanto AB Lidingö Doktorn Demensförbundet Klätterteknik Stockholm AB Nordaq Water Filter System

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 SEK

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.