Bodana AB logo

Bodana AB

5 (17)
Kontaktperson

Emil

+46762309141

Adress

Frihetsvägen 49

17753 Järfälla

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Är det dags att bygga nytt, bygga om eller bygga till? Ska ni kanske bygga ett hus/ en stuga? Anlägga en väg/ uppfarter/ parkeringsplatser/ en trägård/ något annat? Skall du kanske installera en pool?

BODANA AB är ett professionellt och kundfokuserat byggföretag som utför allt från totalentreprenad till byggservice – FRÅN MARK TILL TAK!

Vi är specialister på markarbeten och renovering av innergårdar i Stockholm- och angränsade län, för både privata, företag och kommuner.

Oavsett vad du vill göra med din mark, grund och byggnad så har BODANA AB resurserna och rätt kompetens att utföra problemlösande åtgärder likväl som att anlägga funktionella och vackra miljöer. Vill du ha en långsiktig lösning så är det bäst att vända sig till en aktör som tar varje entreprenad på allvar och som klarar alla momenten i egen regi. Då kommer du att ha samlad dokumentation och en enda kontaktperson för hela arbetet. Vi erbjuder total transparens genom hela processen.

Vi innehar också certifikat och är experter på dränering, isolering, stensättning, murning, plattsättning och vi är utbildade för berg-, sten och betongspräckning med Royex spräckpatroner. Inom företaget finns givetvis grävlastare, grävmaskinist, lastmaskinist också.

review-person
Andrew
Stensättning 320 kvm i Vallentuna
2024-06-14

review-person
Udo
Stensättning 20-50 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2023-11-02

Bodana med ägare Emil är en väldigt tillförlitlig firma. De har dessutom gjort ett fantastiskt fint arbete med vår stödmur och våra trädgårdsplattor. Håller vad de lovar och utför arbetet med öga för detaljer. Vi har fått vad vi ville till en rimlig summa pengar och kan verkligen rekommedera Bodana.

review-person
Björn
Plattläggning, Schaktarbete & trädgårdsanläggning 30 kvm i Sollentuna
2023-06-30

Vi anlitade Bodana för att utöka vår parkering och flytta ett träd, och vi är mycket nöjd med deras arbete. Bodana är ett pålitligt företag med en effektiv och trevlig personal till ett bra pris. Om du har behov av markanläggning kan du lita på att Bodana kommer att leverera ett kvalitetsarbete.

review-person
Arne
Stensättning 50-100 kvm i Vallentuna
2023-06-12

Bodana AB har anlitats för att utföra stenläggning i vår trädgård. Vi är mycket nöjda med resultatet. Bodana har både anskaffat material, utfört arbetena och bistått med rådgivning på ett mycket bra sätt. Vi kan varm rekommendera dem.

review-person
Svante
Stensättning 100 kvm i Haninge
2022-06-28

Vi är mycket nöjda med det arbete som Bodana utfört på vår terrass.

review-person
Rikard
Stensättning 50 kvm i Järfälla
2022-03-08

Anlitade Bodana för stensättning utanför entrén. Bra och lyhört bemötande och tydlig offert. Arbetet utfördes snabbt, resultatet blev jättefint, och kostnaden blev som överenskommet. Rekommenderas! /Rikard

review-person
Marie
Stensättning 30 kvm i Upplands Väsby
2021-11-07

Jag är väldigt nöjd med både stenläggning av uppfart och altanbygge på min baksida. Bodana var mycket noggranna i sitt arbete och det blev väldigt snyggt. Även bra pris.

review-person
Anders
Plattläggning, Stensättning, Schaktarbete 35 kvm i Hässelby, Stockholm
2021-11-06

Proffsigt bemötande från kundmöte till offert och slutligen ett väldigt bra resultat! ??

review-person
Emelie
Stensättning 50 kvm i Bromma, Stockholm
2021-10-10

Vi anlitade Bodana för att lägga marksten på vår uppfart samt gjuta en ramp vid garagedörren. Vi är mycket nöjda med resultatet - perfekt utfört, allt genomfört inom utsatt tid. Vi kan varmt rekommendera Bodana!

review-person
Katja
Altan 70 kvm i Ekerö
2021-08-11

Vi är så nöjda med arbetet som Bodarna har gjort hos oss. Snabbt, smidigt och mycket bra kommunikation genom hel arbetet. Slutresultatet blev perfekt, precis som vi ville ha det! Rekommenderas starkt!

review-person
Amanda
Staket 65 m i Lidingö
2021-05-24

Bodana har byggt staket och renoverat balkong samt räcke och vi är väldigt nöjda med resultatet. Emil som är kontaktperson har hela tiden varit behjälplig och kommit med tips och ideér. Allt har fungerat perfekt!

review-person
Helena
Stensättning 29 kvm i Sollentuna
2021-04-27

Väl utfört arbete, effektiva och snabba. Det blev så snyggt. Vi hade bra dialog hela tiden. Flera grannar har redan frågat om dom kan anlita er.

review-person
Johan
Dränering, Murarbete, Schaktarbete i Hägersten, Stockholm
2021-04-26

Helt suveränt utfört arbete! Bra service, pris, tidsplaner och kvalitet på arbetet.

review-person
Jari
Stensättning 63 kvm i Bromma, Stockholm
2021-04-18

Vi är mycket nöjda med arbetet. Vår tomt är inte det enklaste gällande lutningar. Men Bodana kom med bra lösningar på detta. Att komma med extra arbeten utanför offerten var enkelt. Bodana har en seriös inställning till att göra kunden nöjd.

review-person
Johan
Bygge av altan 32 kvm i Täby
2021-03-23

Vi är mer en nöjda! Förutom att de gav det bästa priset var att dom föreslog förbättringar som inte påverkade priset. Vi har redan anlitat dom till andra uppdrag.

Svar från Bodana AB
2021-04-07

Tack snälla för det fina samarbetet!

review-person
Bjarne
Stensättning 100-200 kvm i Uppsala
2020-10-11

Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet som håller hög kvalitet. Vi är också mycket nöjda med kontakten vi haft med Bodana. De tar ansvar och har varit lyhörda för våra synpunkter och har genomgående under arbetets gång haft stort fokus på att vi som kunder ska bli nöjda!

Svar från Bodana AB
2020-10-23

Tack snälla för det fina omdömet. Hoppas på flera fina samarbeten framöver :)

review-person
Louise
Stensättning 20-50 kvm i Hägersten, Stockholm
2020-10-05

Jättebra dialog under hela arbetet. Har kommit med förbättringsförslag vilket vi har uppskattat. Helt och fullt levererat enligt avtal och tid.

Svar från Bodana AB
2020-10-23

Tack snälla för det fina samarbetet!