Boax Service AB logo

Boax Service AB

Kontaktperson

Lars Berge

0760148641

Adress

STADSGÅRDEN 10 8TR

11645 Stockholm

Boax Service är ett etablerat företag inom fastighetsförvaltning med ett ambitiöst kvalitets- och miljötänkande. Vi strävar efter att kunskaps­mässigt alltid ligga i främsta ledet och att vara ett företag som driver utvecklingen i branschen. Vår policy är att Boax Service aktivt ska delta i arbetet för en hållbar utvecklig och tillgodose allas rätt till en god miljö.

Boax Service är en komplett samarbetspartner för rationell drift samt teknisk- och ekonomisk fastighetsförvaltning. Det innebär att våra kunder kan nå alla tjänster inom fastighets­service, från ekonomi och administration till fastighetsskötsel och tekniskt underhåll, från en och samma samarbetspartner.

Boax Service har bred kompetens och lång erfarenhet av service & underhåll inom fastighetsförvaltning, el, luftbehandling, styr & regler, värme & sanitet, kyla samt säkerhetssystem. Boax Service arbetar aktivt med att utveckla energibesparande åtgärder för våra kunders räkning samt erbjuder hjälp med energi­deklarationer.

Boax Service ekonomiska förvaltning erbjuder ett komplett tjänsteutbud. Vi har nära sam­arbeten med banker, kreditinstitut, revisorer, jurister, försäkringsbolag, etc. och kan därför erbjuda kvalificerad rådgivning inom alla typer av fastighetsekonomiska frågor.