Easycharging Scandinavia AB logo

Easycharging Scandinavia AB

0 (0)
Kontaktperson

Simon Olsson

+46795851810

Adress

STORGATAN 53

703 63 Örebro

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

EasyCharging hjälper företag, bostadsrätts- och samfällighetsföreningar i Sverige att investera i laddlösningar för elbilar. Vi ger er friheten att välja den laddningsutrustning som bäst passar era behov och att enkelt byta eller uppgradera stationer i framtiden utan att vara bunden till ett specifikt varumärke. Vi förstår att behoven och kraven kan variera för olika företag och föreningar.

Vi erbjuder en flexibel laddningslösning som kan anpassas efter era specifika krav. Oavsett om ni behöver enstaka laddningspunkter eller ett större nätverk av laddningsstationer, kan vi skräddarsy en lösning som passar er. Vi vill göra det enkelt, säkert och tryggt att installera dessa anläggningar hos våra kunder. Vi hjälper er från början till slut, det vill säga från idéstadie till att våra kunder har den mest optimala och framtidssäkrade laddlösningen för elbilar.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa just er att hitta den bästa lösningen för elbilsladdning.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Almega
Almega

Medlem i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.