Blå Fastighet & Design AB logo

Blå Fastighet & Design AB

5 (8)
Blå Fastighet & Design AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Chloe Moradbakti

+46737685252

Adress

BROTORPSVÄGEN 4 LGH 1301

17062 SOLNA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Blå Fastighet & Design AB - Är en Design Studio, inredning och designbolag som erbjuder kund helhetslösningar när det kommer till renoveringar stora som små. Vi har stor erfarenhet utav platsbyggen som är vår specialitet, vi planerar upp och projektleder allt inom renovering.

När man anlitar oss får man kvalité och vi är med från start till slut så man som kund kan känna sig trygg. Vi har de bästa samarbetspartnerna och arbetar enbart med de som är bäst på sina områden.

Tack vare vår helhetslösning vi kan erbjuda dig som kund och vårt kontaktnät så kan du som kund känna dig trygg när du lämnar ditt projekt i våra händer.

Vi inreder, designar, skissar, 3D ritningar, projektleder renoveringar, platsbygger med möbelsnickare och gör allt inom renovering.

Vi har erfarenhet både gentemot privatkund samt offentliga/kommersiella miljöer.

review-person
Paola
Möbelsnickeri i Värmdö
2023-12-18

Proffsigt företag, mycket lättillgängliga och tillmötesgående. Med känsla för design och det lilla extra. Kan varmt rekommendera!

review-person
Theo
Platsbyggd bokhylla i Stockholm
2023-11-08

Blå Fastighet gjorde ett otroligt fint jobb med vår platsbyggda bokhylla! Dessutom var de väldigt enkla att kommunicera med

review-person
Göran
Badrumsrenovering, Målning/Tapetsering, Snickeri 30 kvm i Stockholm
2023-10-11

Fantastiskt professionella, fyllda med idéer och lösningar. Fanns alltid till hands för frågor och funderingar.

review-person
Mats
Heminredning i Sundbyberg
2023-10-03

Allt flöt perfekt. Jag gjorde om mitt sovrum och Chloe från företaget var projektledare. Tillsammans bestämde vi materialval och hon såg till att tapetsering, mattinläggning samt inredning kom på plats. De gick alltid att nå, de var jättetrevliga och betalningen skälig.

review-person
Henrik
Målning Invändigt & tapetsering 56 kvm i Stockholm
2023-08-10

Allt funkade jättesmidigt med Blå Fastighet & Design. De var mycket duktiga på att kommunicera allt genom hela processen och slutresultatet blev jättebra, dessutom till ett rimligt pris. Kommer definitivt vända mig till dem om jag behöver hjälp i framtiden!

review-person
Adam
Platsbygga & måla bokhylla i Solna
2023-07-03

Chloe och byggteamet var väldigt proffsiga! Fick skisser och olika idéer på hur min platsbyggda bokhylla kan se ut! Rimligt pris med tanke på alla andra offerter vi hade fått. Rekommenderar starkt!

review-person
Victor
Möbelsnickeri i Stockholm
2023-05-27

Chloé och team är väldigt enkla och professionella att jobba med och har gjort ett utmärkt jobb med platsbyggd bokhylla och hall till min lägenhet. Rekommenderar starkt. Dessutom snabbt och till konkurrenskraftigt pris. Tack!

review-person
Saideh
Heminredning i Upplands Väsby
2023-03-23

Jag var i kontakt med ett flertal men den som det kändes bäst med var dessa! Jag pratade med Chloé och hon förstod min vision direkt. Väldigt proffsiga, kunniga i sitt område och väldigt medgörliga får jag säga!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

if

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000