BK SYD AB logo

BK SYD AB

0 (0)
BK SYD AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Martin Petterson

+46732313298

Adress

Kullagatan

25220 Helsingborg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vi är din pålitliga partner för allt inom bygg och renovering. Oavsett om det gäller putsning av fasader, omfattande byggprojekt, professionellt måleri eller totalentreprenad, så har vi kompetensen och erfarenheten som krävs för att göra din vision till verklighet.

Vi värdesätter din tid. Oavsett när du kontaktar oss, strävar vi efter att återkoppla inom 60 minuter. Vi är här för både privatpersoner och företag och vi är redo att hjälpa dig under hela processen -

från ansökan om bygglov till slutbesiktning!

Låt oss vara din partner för att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa något fantastiskt.

Välkommen till Bygg Kraft Syd – din pålitliga partner inom bygg och renovering!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Badrum

Badrum - 1
Badrum - 2
Kök

Kök - 1
Kök - 2
Kök - 3
Trappa

Trappa - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

6 000 000