BG Proffsbygg AB logo

BG Proffsbygg AB

4.7 (84)
BG Proffsbygg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Ronnie Lindqvist

+46769289115

Adress

Ranhammarsvägen 20

16867 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

BG Proffsbygg AB är ett familjeföretag med rötter från 2002.

Vår ägare har över 60 års erfarenhet inom byggbranschen, och vår arbetschef har varit med och byggt upp Stockholm med några av Sveriges största referensprojekt. Årligen genomför vi cirka 250 totalrenoveringar av badrum, kök, lägenheter och hus. Läs gärna våra omdömen för att få en inblick i vårt arbete.

Alla våra anställda är certifierade och företaget har behörigheter från Byggkeramikrådet, Säker Vatten, Epoxi och Elsäkerhetsverket. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och våra tjänster för att kunna leverera högsta kvalitet till våra beställare. Samtliga anställda har ID06, vilket är kopplat till Skatteverket och personalliggaren.

Vår affärsidé är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med valet av oss som byggföretag. Varje nytt projekt ser vi som en framtida referens, och våra omdömen på Offerta är ett kvitto på vårt engagemang. Vi ligger i topp och är ambassadörer för Offerta. Vår spetskompetens ligger inom badrum, kök och totalrenoveringar, men vi utför även servicearbeten inom EL och VVS.

Alla våra uppdrag har ett fast pris och en tydlig tidsplan som levereras vid projektets start. Du får en dedikerad projektledare och en arbetschef som guidar dig genom hela processen, finns tillgänglig för frågor och håller dig informerad.

Kontakta oss för att boka ett möte eller besök vårt stora kontor i Bromma för en kaffe!

review-person
Mohsin
Köksbyggnation i nybygge i Hässelby, Stockholm
2024-04-12

Pros : They are agile and can help with the unforeseen work with reasonable price. Cons: Bad communication, if they improve this then it would be amazing. Over all I am completely satisfied, with feedback to improve communication.

Svar från BG Proffsbygg AB
2024-04-13

Thanks For the good feedback we are always trying to improve! Best regards Bg total

review-person
Karin
Del av entreprenad 58 kvm i Stockholm
2024-04-11

Arbetet med BG gick smidigt, vår kontaktperson fanns alltid ett samtal bort och de var prisvärda. Vi renoverade badrum, kök, jordade lägenheten, rev vägg och lite annat. De kom ibland med lite egna förslag på saker vi inte tänkt på, vilket uppskattades. Även om vi inte pratade samma språk som vissa, så var alla trevliga och hjälpsamma och vi hittade sätt att kommunicera på ändå. Offerten hade kunnat vara lite mer detaljerad, vi fick själva be om att förtydliga en hel del för att det inte skulle bli några oklarheter senare. Det slarvades lite med vissa ytliga detaljer mot slutet för att bli klara, men när vi påpekade detta var de dock måna om att åtgärda. Arbetet blev klart i tid och allt som allt är vi nöjda!

Svar från BG Proffsbygg AB
2024-04-12

Hej Karin! Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Emma
Total köksrenovering 11 kvm i Vällingby, Stockholm
2024-04-07

Från början var vi helt ok nöjda, förutom några saker som vi fick lov att klaga på, då ändrade dom det. Tex sneda luckor, lösa sladdar, klinker som inte satt i linje etc. När dom var här o fixade sladdarna så glömde dom ändå en, den satte vi fast själva. Känslan var lite att vi behövde kolla allt hela tiden för att inget skulle missas. Nu hade vi dock problem med ugnen (fabriksfel). När det var en tekniker här o fixade det så såg han samtidigt att elen till ugnen o spishällen var dragna på ett sätt som inte är tillåtet. Alla sladdar satt löst samt ingen dosa/uttag. Det gör mig otroligt less eftersom vi har anlitat ett företag som utger sig för att göra saker rätt men så är det uppenbarligen inte. Dom har rättat till det nu men det borde inte varit fel från början. Skulle inte rekommendera. Känns som jag behöver ta hit nån som kollar exakt allt som har gjorts eftersom jag personligen inte har koll på alla regler utan förväntar mig att företaget jag betalar har det.

review-person
Roger
Totalrenovering av befintligt kök 7,2 kvm i Skogås, Huddinge
2023-07-06

Förutom enskilda hantverkares väl utförda arbete upplevde vi det som närmast katastrof. Det brast i samordning, planering och information. Det tog mer än dubbelt så lång tid än bedömt. Företaget följde inte avtalet på den punkt att arbetet skulle utföras vardagar 8.00-17.00. Förutom torktid var det minst 4 vardagar då ingen kom eller hörde av sig. Andra dagar gjordes punktinsatser 1-3 timmar max. Däremot hade vi folk här 3 helger på raken. Städningen var blandad. En del bra, en annan lämnade mycket skit efter sig. Slutstädningen fick vi vänta på i flera dagar. Det värsta var nog ändå att man vid flertal tillfällen lovade komma, efter påtryckning av oss, men inte gjorde det. Mycket frustration för oss då.

Svar från BG Proffsbygg AB
2024-05-22

Hej Roger. Tack för att du delade med dig av dina synpunkter. Vi vill först och främst beklaga att din upplevelse med oss inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar att du tagit dig tid att ge oss feedback, vilket hjälper oss att förbättra och utveckla våra tjänster. Vi värdesätter ditt förtroende och vi vill försäkra dig om att vi tar dina synpunkter på allvar och kommer att göra vårt bästa för att se till att liknande händelser inte inträffar igen. Om det finns något mer vi kan göra för att rätta till situationen eller om du har ytterligare frågor eller synpunkter, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi är fast beslutna att åtgärda eventuella problem och att återupprätta ditt förtroende. Tack för din förståelse och vi hoppas att du ger oss möjligheten att visa dig vår förbättring framöver. Mvh Adam, BG

review-person
Kenneth
Totalrenovering av befintligt badrum 4 kvm i Stockholm
2023-06-19

Mycket bra överlag! Stundtals var arbetsledaren svår att kontakta, och han missade ett avtalat möte utan förklaring. Men de gjorde ett utmärkt jobb, och inga överraskningar dök upp på fakturan. Jag kommer säkert att anlita dem igen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-06-20

Hej Kenneth! Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Jennifer
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Tyresö
2023-04-29

Bra första möte där vi fick mycket bra inspel och tips hur vi skulle tänka vid renoveringen. Arbetet utfördes sedan inom given tidsram och vi är mycket nöjda med resultatet!

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-05-02

Hej Jennifer! Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Yannick
Total badrumsrenovering 5 kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2023-04-07

Hela gänget var trevliga och flexibla samt professionella. Allt gick smidigt utan att man behövde hålla koll på något sätt. Skulle gärna anlita dem igen vid kommande projekt! Tack för ett trevligt samarbete.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-04-11

Hej Yannick! Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Mohamed
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 8kvm i Sundbyberg
2023-04-04

Arbetet tog längre tid än väntat men resultatet blev bättre än förväntat! Kommer nog anlita BG vid andra projekt i framtiden.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-04-04

Hej Mohamed! Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Kristina
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 2 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-03-28

BG Totalentreprenad i Stockholm AB gjorde jättebra jobb hos mig. De var tillmötesgående, kunniga, lyhörda och flexibla.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-03-28

Stort tack!

review-person
Anders
Total badrumsrenovering 10 kvm i Solna
2023-02-07

Kunnig och duktig personal som gjorde ett jätte bra arbete. Trots att vi hade en hel del oplanerade jobb som dök upp så hanterades dessa med dialog och leende. Vi är supernöjda med våra badrum och kommer kontakta BG Totalentreprenad AB kommande jobb.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-02-10

Hej Anders Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Hans
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Täby
2022-10-21

Engagerade lyhörda och duktig hantverkare, trots lite språkproblem i kommunikationen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-10-21

Hej hans Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
John
Del av entreprenad 188kvm i Hässelby, Stockholm
2022-06-25

Allt toppen, skulle kunnat vara lite mer tydligt kring vilka hantverkare som skulle jobba i huset. Annars nöjd och har anlitat för andra jobb också!

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-07-12

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad AB

review-person
Katarina
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Tyresö
2022-06-08

Otroligt nöjd från början till slut. Från att de lämnade offert till att nu badrummet står klart. Kan utan tvekan rekommendera dom!

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-06-16

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad AB

review-person
Andreas
Totalrenovering av 2 badrum i Solna
2022-01-13

Mycket nöjda generellt, renoverade ett badrum och en toalett samtidigt. De upplevdes kunniga och hjälpsamma under hela processen

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-02-07

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad AB

review-person
Fredrik
Total badrumsrenovering 3 kvm i Spånga, Stockholm
2021-12-15

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-02-07

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad AB

review-person
Andreas
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Solna
2021-11-18

Svar från BG Proffsbygg AB
2022-02-07

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad AB

review-person
Filip
Totalrenovering av befintligt badrum 4 kvm i Täby
2021-11-02

Otroligt nöjd med BG Totalentreprenad. Proffs rakt igenom. Alla jag varit i kontakt med har varit väldigt tillmötesgående, hjälpsamma och hållit vad de lovat & lite till. Resultatet blev felfritt. Jättenöjd med allt & rekommenderar de verkligen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-03-29

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad

review-person
Leif
Total badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm
2021-07-11

Jag anlitade BG Totalentreprenad för min badrumsrenovering på ca 4 kvm. Företaget har varit tillmötesgående under hela processen. Främst uppskattade jag den tydliga offerten med fast pris, genomgången med säljaren samt att tiderna hölls när bygget startade. Kvaliteten på arbetet har också varit enligt förväntan. Jag hade själv bestämt inredning, kakel med mera för att minimera frågor längs vägen vad gäller utformning och placering av inredning. Jag hade också sett till att köpa in detta material i god tid som vi kom överens om. Arbetsledaren för arbetet var bra, vi hade en bra dialog och resonerade om bästa lösning vad gäller fogfärg, montering duschbrunn och annan inredning. De höll rent i trapphus med mera och hämtade rivningsmaterial på gatan utan dröjsmål. Mina grannar hade jag förvarnat och BG Totalentreprenad satte upp lappar med information när arbetet startade. Så jag kan verkligen rekommendera företaget som utförare av badrumsrenoveringar.

Svar från BG Proffsbygg AB
2021-07-12

Vi tackar för det fina omdömet! Hälsningar BG Totalentreprenad

review-person
Petter
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Sollentuna
2021-06-07

Seriöst och bra företag. Rekommenderas

Svar från BG Proffsbygg AB
2021-06-08

Stort tack för det fina omdömet Petter!! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Andreas
Total Badrumsrenovering 7kvm i Järfälla
2021-03-19

Vårat badrum blev toppen! Utfört inom angiven tidsram och hantverkarna arbetade på väldigt bra samt att dom visade hänsyn till skillnad mot tidigare hantverkare jag har haft att göra med. Vi hade några små saker som vi påpeka men Raof var väldigt lyhörd och allt åtgärdades eftersom Raof var väldigt mån om att vi skulle bli nöjda med deras arbete.

Svar från BG Proffsbygg AB
2021-03-19

Tack Andreas för det fina omdömet!

review-person
Ingela
Total badrumsrenovering 10 kvm i Hässelby, Stockholm
2021-03-08

Proffsigt intryck, allt gick smidigt och bygget flöt på hela tiden. Måna om kunden, lyhörda, snyggt.

Svar från BG Proffsbygg AB
2021-03-08

Vi tackar för det fina omdömet! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Petri
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Järfälla
2021-01-25

Badrum på 4 kvm gjordes på 2 veckor vilket var snabbare än utlovat. Vi är väldigt nöjda med jobbet och kvaliteten och finishen på jobbet. Vi hade valt ett golvklinker som var 60*60 cm och de gjorde en mycket fin kuvertskärning till duschutrymmet som gjorde att vi slapp lägga mindre klinker i utrymmet vilket blev mycket snyggare. Alla fogar är perfekt gjort och jag har bara positivt att säga om BG Totalentreprenad verkligen uppfyllde mina krav på finish och noggrannhet. Tusen tack till Er.

Svar från BG Proffsbygg AB
2021-01-25

Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Totalentreprenad

review-person
Mattias
Total Badrumsrenovering i Stockholm
2021-01-14

Jag är jättenöjd med mitt badrum. De jobbade på snabbt och effektivt och var bra på att svara på frågor och dylikt. Kommer inte tveka på att anlita igen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-03-29

Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Totalentreprenad

review-person
Pål
Installation av diskmaskin i Stockholm
2021-01-07

Proffsigt, snabbt utförande och snyggt resultat. Trevliga!

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-03-29

Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Totalentreprenad

review-person
William
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2020-12-20

BG Totalentreprenad igång och började riva hemma hos oss, dem gjorde det profetiononellt och korrekt. Under arbetets gång så hade vi en och samma byggledare, byggare på plats, och det underlättade enormt. Shout out till H, R & V som alla 3 skötte kontakten och arbetet. Under arbetets gång så har det känts trygt och vi är väldigt nöjda, speciellt med byggarens jobb på plats, han var noga med detaljer och tvekade aldrig på att göra sitt yttersta för dem önskningar vi hade, tack.

Svar från BG Proffsbygg AB
2023-03-29

Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Totalentreprenad

review-person
Jacob
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2020-11-12

Vi valde BG Total för totalrenovering av badrum på 3kvm. Denna skedde juni 2020. För att sålla bland de 6 företag som gav offerter ställde jag frågor till hantverkarna om de kunde göra på ett vis jag själv visste ej var tillåtet. Här var det ändå 3 företag som ville tillmötesgå detta, vilket gjorde att jag kunde bortse från dessa 3. Varför vi valde BG Total var för att de var realistiska och ärliga vid offertbesöket och gav ett seriöst och professionellt intryck. Under arbetets gång så hade vi god kommunikation med projektledaren F. Vi fick ändra ursprungsplanen en gång, efter ett möte med F. Men detta ledde senare till ett bättre slutresultat. När arbetet var färdigt i slutet av juni var det väldigt professionellt utfört. I oktober 2020 märker vi att två kakelplattor hade spruckit, vilket får anses vara ett förekommande och oförutsett problem. Efter att ha hört av oss med ett garantiärende kom F dagen efter och åtgärdade problemet. Det är alltså inte bara att jobbet var professionellt utfört, utan att vi kunde känna oss trygga efter att jobbet var utfört att de skulle komma tillbaka och bistå vid eventuella fel.

review-person
Andreas
Installera nya rör och ledningar i Hägersten, Stockholm
2020-11-04

Snabba, skickliga & prisvärda! Rörmokaren löste våra problem och åkte och handlade de saker som fattades. Betalade det pris som var överenskommet. Trevlig personal på kontoret som svarade i telefon.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-11-04

Hej Andreas Trevligt att höra att du är nöjd, tack för de fina orden! Mvh BG Total

review-person
Peo
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Vällingby, Stockholm
2020-10-16

Mycket duktiga hantverkare som gav bra råd, flexibla när vi ville ändra på vissa detaljer. Avdraget på 1 stjärna beror på att byggledaren inte alltid hörde av sig som avtalet vilket skapade en viss frustation. Jag kan rekommendera företaget. Peo Sjölund.

review-person
Shahryar
Reparera befintliga rör och ledningar i Stockholm
2020-10-12

Mycket kunniga och trevliga personer som tog väl hand om projektet, både rent administrativt och utförandemässigt.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-13

Hej Shahryar, Kul att höra att du är nöjd med ditt VVS-projekt. Tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Leif
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2020-09-29

Tack till Pärviz, Henrik, Magnus, Agne samt resterande involverade för ett välutfört arbete. Kommer absolut anlita Er igen vid framtida arbeten! Hälsningar Leffe

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-14

Hej Leffe! Tack för dom fina orden, det var ett nöje att få utföra din renovering! Exemplarisk kund. Mvh, BG Totalentreprenad AB

review-person
Stefan
Total badrumsrenovering 4 kvm i Sollentuna
2020-09-25

Badrumsrenoveringen löpte på bra inom utsatt tid och företaget agerade även proffsigt när vi ville ändra på vissa detaljer under projektets gång. Rekommenderas!

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-14

Hej Stefan, Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Isbi
Reparera befintliga rör och ledningar i Lidingö
2020-09-22

Stort Tack till Magnus B som tog bort ett överflödigt värmeelement hos oss. Det gick snabbt från beställning till utförande. Magnus gick även igenom utförligt sitt arbete och gav oss tips för underhåll.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-09-30

Hej Isbi, Kul att höra att du är nöjd med ditt VVS-projekt. Tack för de fina orden! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
My
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2020-09-21

Väldigt nöjd med mitt badrum. Fina detaljer som är noggrant gjorda. Det blev några ändringar under arbetets gång då jag valde att lägga till saker som inte fanns med i offerten, det ledde självklart till prishöjningar, som jag dock upplevde som rimliga. Ett minus är att arbetet tog 4 dagar längre än beräknat, de var noga med att meddela detta i god tid och gav mig uppdateringar under arbetets gång så det kändes ändå ok. Stort tack till alla hantverkare på BG Total, vill även tacka Henrik för ett bra uppstartsmöte som gett mig en bra bild på hur projektet skulle se ut under arbetets gång!

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-13

Hej My, Stort tack för det fina omdömet det uppskattar vi enormt. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Lena
Total Badrumsrenovering 2 kvm i Stockholm
2020-09-14

Vi är supernöjda med vårt badrum. Vi tackar Henrik som vi haft ett suveränt planeringsmöte med. Från det första mötet till sista kontrollen har allt arbete varit överförväntan.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-13

Tack Lena! Det var ett nöje att få renovera hos dig. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Ulf
Total badrumsrenovering 10 kvm i Stockholm
2020-09-13

Trevliga och lätta att ha att göra med. Det var en omfattande renovering av badrum, kök och alla ytskikt så det blev några misstag pga språkförbistring och pga att projektledaren blev sjukskriven någon vecka. BG Total snabbt på alla påpekanden och fixade till det så att det blev bra. Jag är nöjd med min renovering.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-10-13

Hej Ulf, Stort tack för omdömet samt förtroendet. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Reza
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Sollentuna
2020-09-09

Mycket nöjd med arbetet.Allt gick bra och i tid.Noggrann personal.Tackar alla som var inblandad med arbetet.Tackar Diari Raoof för mycket bra ledning och snabba åtgärder.tackar Giggan för en snyggt arbete.Tackar också Foad, Khoshbakht och elektriker för en professionel arbete med besta resultat.Tackar även Henrik för snabb återkoppling och åtgärder.Jag kommer att rekommendera BG Total till andra som ska börja renovera.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-09-30

Hej Reza och tack för dom fina orden. Vi tackar för samarbetet och är glada att höra att du är nöjd! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Mathieu
Total badrumsrenovering 4kvm i Skarpnäck, Stockholm
2020-08-30

We're really happy with our new bathroom, the result is clean and (almost) delivered in time. There has been a couple of small things to fix in the process, and BG Total team has shown a real commitment to make everything right and deliver. I've talked to a couple other companies that seemed to have a better planning service (helping with preparation, plans, guidance, etc.), but they were like 40-50% more expensive.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-09-30

Hi Mathieu, We're glad to hear that you're happy with your new bathroom. Thank you for the kind words! Best regards, BG Totalentreprenad AB

review-person
Elin
Total Badrumsrenovering 7 kvm i Enebyberg, Danderyd
2020-08-27

Vi är mycket nöjda med vårt badrum! Jag hade en bestämd uppfattning om vad jag ville ha och lite annorlunda idéer som inte var standard. Men det löstes, de jobbade hårt och vårt badrum blev jättefint!

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-09-30

Hej Elin! Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra din renovering. Mvh, BG Totalentreprenad AB

review-person
Levent
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Kista, Stockholm
2020-08-17

Trevlig och tillmötesgående personal som vill kundens bästa. Jobbet sköttes noga och man blir nöjd som kund för deras jobb. Tack till all personal på BG Total

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-08-17

Hej Levent. Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Ertan
Total badrumsrenovering 12 kvm i Segeltorp, Huddinge
2020-08-04

Vi gjorde en totalt renovering utav vårt badrum och jag kan säga att jag är väldigt nöjd, BG Totalentreprenad AB lyssnade på mina önskemål bra, Samt så kunde dom lägga in bra förslag. Jag rekommenderar BG Total starkt samt så lär jag kontakta dom för framtida arbeten. Mvh Ertan.

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-08-05

Hej Ertan! Otroligt roligt att höra att du blev nöjd. Vi tackar ödmjukast för en trevlig renovering samt omdömet! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Göran
Total badrumsrenovering 7 kvm & delvis renovering sovrum i Johanneshov, Stockholm
2020-06-04

Har renoverat lägenhet i vasastaden är mycket nöjd med arbetet. Göran

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-08-17

Hej Göran Tack för dom fina orden och kul att du är nöjd! Mvh BG Total

review-person
Daniel
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Vällingby, Stockholm
2020-05-25

Mycket nöjda med kvalite och utförande av vår badrumsrenovering. Kan verkligen rekommendera BG Total

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-05-25

Stort tack Daniel för omdömet samt förtroendet. Tusen tack Mvh

review-person
Ann-Sofie
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Solna
2020-04-29

Jättenöjd med resultatet. Lyhörda för önskemål och att ändra det som inte blev som vi tänkt oss. Smidiga och tillmötesgående. Mkt trevliga hantverkare som städade undan så gott de kunde under tiden. Det enda var att det var svårt att kommunicera med hantverkarna då de inte kunde svenska och inte så bra engelska men med kropps- och teckenspråk gick det ändå :-)

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-04-30

Tusen tack Ann-Sofie för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Beatrice
Total badrumsrenovering 6 kvm i Täby
2020-04-09

BG Total har varit toppen! Har fått två jättefina badrum som blev klara 1,5 vecka innan utsatt tid. Byggarna har inte kunnat så mycket svenska eller engelska, men vi har kunnat kommunicera med Google translate och byggledaren som pratat svenska. De blev klara 1,5 vecka innan deadline och allt ser helt perfekt ut. Skulle verkligen rekommendera dom utan problem. ??????????

Svar från BG Proffsbygg AB
2020-04-14

Hej Beatrice. Stort tack för dom finna orden. Det var ett nöje att få utföra er renovering. Mvh BG Total

review-person
Soheil
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Järfälla
2019-11-20

Vi är supernöjda med BG Total från att Henrik bemötte oss, satte upp en plan till slutresultatet av projektet. Badrummet blev över förväntan och tidsplanen hölls. Henrik var alltid ett samtal bort tillsammans med projektledaren Parviz och en trygghet under processen. Vi blev så nöjda med dom så vi valde att göra köket också. Finns inte mycket mer att säga än att vi är supernöjda och kan rekommendera BG Total till andra som vill renovera till ett dröm badrum! Vi hade ett badrum med mycket detaljer och nischar. Trots våra svåra önskemål blev det precis som på ”drömbilder” man ser på nätet. Vi har redan bestämt oss för att bygga altan via BG Total till sommaren också. Väldigt prisvärda om man jämför med konkurrenter.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-11-21

Hej Soheil. Stort tack för omdömet samt förtroendet. Exemplarisk kund :) Tusen tack Mvh BG Total

review-person
Michael
Badrumsrenovering & golvvärme 3 kvm i Stockholm
2019-11-08

Jag skulle varmt kunna rekommendera BG Totalentreprenad AB Har renoverar mitt badrum på 2,1 kvm i centrala sthlm. Träffat Henrik som är mycket förtroende ingivande och håller det han säger. De ger inte ut ockerpriser och håller en mycket hög nivå på deras jobb. Elmir som varit min projektledare har hela tiden underrättat mig i vad som sker och han har alltid varit tillgänglig för frågor. Resultatet av mitt badrum blev riktigt bra och jag är supernöjd! Min granne gjorde badrummet samtidigt och är också väldigt nöjd. Tveka inte att anlita dem! Well done! /Michael N

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-11-08

Hej Michael. Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra er din renovering., Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Anna
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Stockholm
2019-11-03

Teamet från Bygg BG Total mig att renovera mitt badrum. Trots mindre hinder på vägen så var dem klara enligt utlovad tid och jag blev jättenöjd med resultatet!

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-11-08

Hej Anna. Stort tack för omdömet samt förtroendet. Tusen tack Mvh BG Total

review-person
Märtha
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2019-10-29

Jag är väldigt nöjd med min badrumsrenovering, från start till färdigt resultat. Kontakten med Henrik initialt och övergripande har varit bra och trygg. Adam som projektledare har varit väldigt smidig att samarbeta och ha löpande kontakt med, alltid tillgänglig för frågor och statusuppdatering. Flexibel med att lösa leveranser. Han är tydlig med att jag som kund ska bekräfta val löpande under arbetet, proffsigt och tryggt. Det enda lilla missförstånd som skedde med en monterad dimmer i fel färg, löstes snabbt och utan problem. Tidplanen på tre veckor hölls exakt på dagen och även om det i sig inte var kritiskt för mig, säger det mycket om nivån! Jag har redan rekommenderat BG Total till en kollega och kommer göra det igen, om jag hör fler som önskar kontakt med en seriös byggfirma. Kommer vända mig till ByggGiganten när det väl är dags att ta tag i köket också!

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-10-29

Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Kristin
Badrumsrenovering 25kvm i Solna
2019-08-25

Mycket prisvärda. Mycket nöjd med resultatet.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-26

Tusentack! för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Per
Total badrumsrenovering 6 kvm i Hägersten, Stockholm
2019-08-19

Vi gjorde om en toalett samt ett duschrum till ett större badrum på knappt 5m2 med BG Total Utöver detta hjälpte även företaget till med att slipa golven i vår lägenhet samt måla om i alla rum. Till råga på detta så genomförde vi renoveringen under sommaren samt att vi var bortresta utomlands större delen av tiden då renoveringen genomfördes. Vi var lite oroliga över hur väl arbetet skulle flyta på och hur det skulle bli då vi inte fanns på plats fysiskt. BG Total våra förväntningar inom alla områden. Klara på utsatt tid, snyggt resultat, till ett bra pris och vi är väldigt nöjda med hela gänget som har arbetat hemma hos oss. Proaktiva i beslut, hör alltid av sig om det skulle vara några frågor samt att trevlig och enkel kontakt. Vi kommer att anlita BG Total även nästa gång vi behöver göra något i lägenheten, stort som smått! Stort tack för ett fantastiskt arbete! Mvh Per

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-19

Hej Per. Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra er renovering, Mvh BG Total

review-person
Susanne
Badrumsrenovering 4,5kvm i Spånga, Stockholm
2019-08-13

Vi är väldigt nöjda. Kan rekommendera BG Total. Rak och tydlig kommunikation, kunnig och trevlig personal. Väldigt snabba och arbete av högsta kvalitet. Kommer garanterat anlita företaget igen. //Susanne & Mikael

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-13

Hej Susanne. Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Katja
Altan på 100 kvm runt poll & 5 trappsteg i Sollentuna
2019-08-09

Vi är jätte nöjda med BG Total och kan rekommendera dem. De byggde en altan, räcken runt om och ett mindre poolhus. De var lätta att ha att göra med hela vägen. Kommer anlita dem igen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-11

Hej Katja. Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra er renovering, Mvh BG Total

review-person
Maria
Badrumsrenovering i Bromma, Stockholm
2019-08-08

Vi byggde om hela vårt badrum med BG Totalentreprenad AB och är väldigt nöjda med resultatet. Arbetet fungerade väl och de har ställt upp även efteråt när vi har behövt hjälp med fix.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-08

Hej Maria. Stort tack för omdömet samt förtroendet. Tusen tack Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Gustav
Total badrumsrenovering 4kvm i Täby
2019-08-08

Bra slutresultat till bra pris. Lite saker som behövde fixas och efterjusteras vilket hanterades snabbt, men överlag är vi nöjda med slutresultatet.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-08-08

Hej Gustav. Stort tack för omdömet samt förtroendet. Tusen tack Mvh BG Total

review-person
Robert
Totalbadrumsrenovering 5kvm i Täby
2019-08-06

Efter att sett att det va mycket skönhetsfel på badrummet så tog jag in en extern besiktningsman som tog fram ett protokoll med punkter. Konstruktionsfel: Fall fel i duschen El ej godkänd anslutning mot elcentral toaletten lutade 25mm/m Felaktigt monterat luftdon/ till luft Kosmetiska grejer: Fog saknades / Flammig Fog bredder olika breda och kakelplattor låg inte i linje 2 trasiga kakelplattor monterade Röret till duschen kapat till fel höjd Skarvade foder till dörrkarm Jag tappade förtroendet och bad om ett avdrag och anlitade en annan att fixa felen, detta blev dock dyrare än vad avdraget men nu är mycket fixat och fall felet och de trasiga kakelplattorna får man leva med. De var annars snabba, men att de jobbade från 10-20 va inte omtalat vid offert, de gick dessutom genom huset med skor vid något tillfälle och förstörde vår dammsugare som de använde för att grovstäda. Vid ett tillfälle kom vi hem och huset stod olåst. Summering: Nu känns det ok, va ett ok pris men skulle int

review-person
Thomas
Altan 130kvm i Bromma, Stockholm
2019-06-03

Det gick riktigt smidigt och vi är supernöjda med nya feta terrassen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-06-03

Hej Thomas. Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra er renovering, Mvh BG Total

review-person
Björn
Total badrumsrenovering 12 kvm i Lidingö
2019-05-14

Mycket bra badrumsrenovering. Hög kvalitet på resultatet. Alla utlovade intyg inkasserade. Jobbade snabbt utan förseningar. Kan varmt rekomendera

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-05-15

Hej! Stort tack för dom fina orden Björn Det var ett nöje att få utföra din renovering! Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Lina
Total badrumsrenovering 9 kvm i Stockholm
2019-05-12

BG Total gjorde en mycket bra badrumsrenovering som blev utfört i god tid före utsatt datum. Vi är väldigt nöjda med utförandet, bra bemötande och prisvärt. Vi skulle anlita dom igen inför nästa renovering av lägenheten! Lina

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-05-13

Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
David
Total köksrenovering 15kvm i Johanneshov, Stockholm
2019-05-10

Vi totalrenoverade vårt kök och kunde inte vara mer än nöjda med vårt val av BG Total. Allt har skötts proffsigt och känts tryggt, något vi var nervösa över innan renoveringen startade i en bransch som inte alltid går att lita på. Slutresultatet blev bättre än vi kunde hoppats på. Rekommenderas starkt! Linn och David

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-05-13

Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Titti
Totalrenovering av badrum 4 kvm i Åkersberga, Österåker
2019-05-05

Fantastiskt företag o de får göra resten av huset med.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-05-13

Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Lisa
Byggnation av nytt våtutrymme 7 kvm i Stockholm
2019-04-29

Vi anlitade BG Totalentreprenad AB för att under mars och april renovera eller snarare bygga upp ett nytt badrum i vår lägenhet i innerstan. Vi hade en liten liten toalett att utgå ifrån, och gjorde ett stort badrum utav hallen utanför med nya väggar, nytt golv och tak. Vi kaklade med marmor, målade väggarna med våtfärg, drog ny el och nya rör. Med deras hjälp fick vi vårt drömbadrum, vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet! Processen har fungerat bra, både Henrik och Parviz är oerhört lösningsorienterade, flexibla och proffsiga. Deras kollegor på plats är också väldigt trevliga, snabba och duktiga på det de gör. Om något inte blir exakt som tänkt så löser man det på en gång. Man skulle ev. tjäna på att ha en lite tydligare tidsplan så att man som beställare kan följa med bra i timing med leveranser, men det har löst sig väldigt bra tack vare att de alltid finns tillgängliga och kommer med bra råd och tips. Något som varit viktigt för oss är att de har behörighet för alla moment som krä

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-04-29

Hej Lisa. Tack för dom fina orden. Sjukt fint slutresultat. Mvh BG Totalentreprenad AB

review-person
Linnea
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Nacka Strand, Nacka
2019-04-11

BG Total renoverade vårt badrum i mars (halvkaklat/målat och industri-duschvägg) 2019 och vi är mycket nöjda med resultatet. De hjälpte oss även med viss eldragning och byte av uttag/strömbrytare i andra delar av lägenheten. Kontaktpersonen Henrik var kanon att kommunicera med och svarade snabbt på alla frågor vi hade. Projektledaren var också bra och allting blev klart i tid. Några småsaker som behövdes korrigeras på slutet men de löste de snabbt och enkelt. De verkade väldigt måna om att vi skulle bli nöjda. Kan absolut rekomendera 👍🏼 /Linnea

Svar från BG Proffsbygg AB

Stort tack för ert fina omdöme! Mvh BG Total

review-person
Marta
Badrumsrenovering, flytt av dörr, borttagning av garderober i Solna
2019-04-06

Vi har anlitat BG Total för badrumsrenovering samt andra snickeriarbete och vi är mycket nöjda med slutresultatet! De är mycket duktiga på att plattsätta. De har också bästa pris! Vi rekommenderar dem varmnt!

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-04-08

Hej Marta. Tack för dom fina orden. det var ett nöje att få utföra er renovering, Mvh BG Total

review-person
Marianne
Total badrumsrenovering av 4kvm i Hässelby, Stockholm
2019-03-19

Mycket proffsigt uppförande och kunnighet. De var lyhörda för de synpunkter jag hade. Allt på plats och snyggt gjort litet badrum på 2,5 veckor. . Rekommenderar dem!

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-03-19

Hej! Stort tack för dom fina orden Marianne Det var ett nöje att få utföra din renovering! Mvh BG Total

review-person
Cansu
Renovera tvättstuga ca 4 kvm i Järfälla
2019-02-13

Vi är väldigt nöjda med utfört arbete. Väldigt professionella och lyssnar på hur/vad man vill ha samt kommer med bra tips. Lätta att nå.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-02-14

Tusen tack för det fina omdömet! Det uppskattas verkligen. Mvh BG Total

review-person
Sylvia
Bygga 4 kvm badrum i Vällingby, Stockholm
2019-02-08

Bra kommunikation. Mycket professionella. Lyhörda. Väldigt nöjd med jobbet. Kände mig trygg Skulle gärna anlita de igen.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-02-12

Stort tack för dom fina orden Sylvia Det var ett nöje att få utföra din renovering! Mvh BG Total

review-person
Sofie
Bygga ihop 2 badrum till ett i Vällingby, Stockholm
2019-02-08

Vi är mycket nöjda med vårt renoverade badrum. Pålitliga och duktiga hantverkare. Rekommenderar varmt.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-02-08

Hej Sofie. Stort tack för det fina omdömet det uppskattar vi enormt. Mvh BG Total

review-person
Davide
Total badrumsrenovering av 5kvm i Åkersberga, Österåker
2019-02-05

Vi anlitade BG Total för en total renovering av vårat badrum på ca 5 kvm. Allt gick hur smidigt som helst från första kontakten till att arbetet färdigställdes. Arbetarna som var här var alla super trevliga och profesionella. Lämnade alltid snyggt och rent efter arbetsdagens slut. Hade vi frågor eller funderingar så var det enkelt att få tag i Parviz som alltid hjälpte till. Badrummet blev klart inom tidsramen som var avtalat. Vi kommer definitivt ta hjälp av BG Total vid framtida renoveringar./Davide

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-02-05

Hej Davide. Supertack för för omdömet det uppskattar vi otroligt mycket. Det var ett sant nöje att få utföra din renovering. Mvh BG Total med personal

review-person
Michael
Badrumsrenovering 10kvm i Sköndal, Stockholm
2018-10-05

Mycket fint arbete! More than I could expect, they performed total demolition of the old space and literally turned it into a SPA with an integrated laundry room. Det som utfördes var nya rör i det hammarlackade golvet, kakelläggning, klinkersättning, att göra en dörr smalare för att få plats med en hel tvättstuga, montage av badrumsmöbler som toalett med kommod, massagebadkar, inbyggd bastu, inbyggd dusch och värmeslingor i golv. Parviz och hans personal utförde en mycket gediget arbete, de var väldigt trevliga och ställde alltid upp vid framkomna tankar och ändringar, de gav deras syn på lösningar som var bäst för situationen. Budgeten hölls inom ramarna, I got an idea of ??adding a shower and then it became something extra for it (which was a well worth investment). There were also some complications, but these were rectified without extra effort or costs. Rekommenderas varmt och vi kommer att ses igen för vidare renoveringar i framtiden. Linda, Michael och barnen

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-01-15

Hej Michael. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Tian
Renovering av 2 badrum, tvättstuga & kök i Danderyd
2018-08-14

Allt gick mycket bra. Parviz var hjälpsam och alla små-grejor togs om hand om utan extra kostnad. Jobbet blev 3-4 dagar längre än väntat, men det var ett stor projekt (3 badrum, 1 tvättstuga, kök, målning etc).

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-01-15

Hej Tian . Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Olle
Badrumsrenovering 7kvm i Stockholm
2018-06-12

Jag anlitade BG Total för totalrenovering av mitt badrum. Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Samarbetet med byggarbetarna fungerade utmärkt under processens gång där de hade bra tillgänglighet och var lyhörda för mina krav samtidigt som de uppmärksammade mig på praktiska svårigheter och olika valmöjligheter. Det kändes verkligen som att de var genuint intresserade av att få mig att bli nöjd med mitt badrum. Trots att vi under arbetets gång stötte på problem under arbetets gång med varmvatten som inte gick att stänga av vid rörläggning och försenade leveranser så blev de färdiga med badrummet inom den i offerten angivna tiden på 3-4 veckor. BG Total sig även till det pris för totalrenoveringen som angivits i offerten trots att visst extraarbete tillkom på grund av ojämna väggar och varmvatten. Några mindre skavanker som jag påträffade efter renoveringen åtgärdade BG Total omgående och utan extra kostnad.

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-01-15

Hej Olle. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Lisa
Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2018-05-15

BG Total utförde en totalrenovering av mitt badrum inkl flytt av avlopp, installera golvvärme, spotlights mm, och jag är jättenöjd! Det var jättebra bemötande från start till slut; samtliga i projektet jag hade kontakt med var noggranna med att gå igenom alla detaljer, samt också ge rekommendationer och förslag. Under projektets gång hade vi också jättebra kontakt, de ringde om det uppstod frågor samt svarade eller ringde alltid upp direkt när jag undrade något, även obekväma tider (och de var dessutom alltid jättetrevliga). Resultatet blev superbbra och väldigt prisvärt. Kort sagt gick allt jättesmidigt och jag kände verkligen att jag kunde lita på BG Total så jag rekommenderar dem varmt!

Svar från BG Proffsbygg AB
2019-01-15

Hej Lisa. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Oscar
Badrumsrenovering ca 4 kvm i Stockholm
2018-03-18

Jag har renoverat flera lägenheter tidigare med olika byggfirmor och nu senast med BG Total som varit i särklass smidigast att anlita. De gjorde bland annat badrum och gäst-wc, resultatet blev perfekt! De var mycket vänliga, proffsiga och även flexilbla efter mina ideer. Rekommenderas varmt! - Oscar, Vasastan

Svar från BG Proffsbygg AB
2018-04-03

Hej Oscar. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Dan
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 6kvm i Vällingby, Stockholm
2018-03-12

BG Total ett mycket bra job! De var hjälpsamma, noggranna och ställde alltid upp för frågor mm. Allt ifrån hur de täckte golf, väggar och rum så att väldigt lite dammade, till att de tog iväg rivningsmaterial till själva jobbet gjordes väldigt proffsigt och var prisvärt tycker vi. Vi är väldigt nöjda!

Svar från BG Proffsbygg AB
2018-04-03

Hej Dan. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Katarina
Badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2018-01-12

BG Total en total badrumsrenovering hos mig med rivning samt balkning av bärande vägg. Ovanför halva badrummet byggdes ett sovloft med trappa från annat rum i lägenheten. Jag är supernöjd med resultatet. Projektet tog längre tid än vi planerat men slutresultatet var värt att vänta på. Samtliga ansvariga i byggprojektet har varit mycket hjälpsamma, trevliga och alltid funnits till hands vid frågor eller när problem uppstått. Jag kan rekommendera BG Total till andra kunder!

Svar från BG Proffsbygg AB
2018-04-03

Hej Katarina. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Viktor
Totalrenovering av befintligt kök i Stockholm
2018-01-08

Vi är jättenöjda med våran köksrenovering som BG Total. Finns ingenting att klaga på, jättebra bemötande och jättebra och effektivt utförande samt ett bra pris. Skall absolut rekommendera dom och anlita dom igen om vi skall renovera !

Svar från BG Proffsbygg AB
2018-04-03

Hej Viktor. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Panagiotis
Badrumsrenovering i Huddinge
2018-01-03

Badrums renovering som utfördes frånBG Total med stor skillnad i pris från alla andra . Arbetet tog längre att utföras än förväntade men till slut blev det jätte bra och är jag jätte nöjd med resultatet. De som jobbar med projektet är jätte snälla och fina människor som är jätte viktigt när de kommer varje dag hemma hos dig även när du är inte hemma. Det känns som man kan absolut lita på de. Till slut blev jag jätte nöjd med resultatet och är jag jätte nöjd med BG Total Tack så mycket fina ni.

Svar från BG Proffsbygg AB
2018-04-03

Hej Panagotis. Tack så hemskt mycket för det fina omdömet! Mvh BG Total

review-person
Ulf
Badrumsrenovering 3 kvm i Vallentuna
2017-12-21

Billiga bra byggare. Inget trassel, snabbt och bra bemötande då jag påpekat saker. Försening orsakad av att jag beställt fel accepterades liksom jag accepterar förseningar pga yttre omständigheter. Jag är nöjd hittills!

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-12-21

Hej Ulf. Otroligt tacksamma att få ha dig som kund, Stort tack för det finna omdömet passar perfekt till julledigheten. God jul & gott nytt år önskar vi på BG Total

review-person
Markus
Renovera tvättstuga 10 kvm i Ekerö
2017-12-14

Tvättstugsrenovering var det fråga om. BG Total team gjorde ett bra jobb och vi är extra nöjda med hur omsorgsfulla de var med att stöka till så lite som möjligt. Hantverkarna vara måna om att inte röra upp vardagen i onödan, utan jobbade runt alla utmaningar. Vi tycker också att pris/resultat håller mycket bra nivå.

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-12-14

Hej Markus! Otroligt roligt att höra att du blev nöjd. Vi tackar ödmjukast för en trevlig renovering samt omdömet! Mvh BG Total

review-person
Mohsin
Badrumsrenovering i Märsta, Sigtuna
2017-11-28

Jag anser att BG Total är en bra företag som har utfört sina uppgifter med respekt och fullt ansvar. De ger bästa pris och mycket bra kvalitets i arbete. Jag fick ringa eller prata med de när som helst. Jag tycker alla som jobbar med den företag är trevliga. Om jag ska renovera något hemma jag ska vända mig till BG Total. Jag rekommenderar den företag.Tack MVH Mohsin Kabir

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-11-28

Hej Moshin. Tack för dom fina orden. Vi är super glada att du blev nöjd. Mvh BG Total

review-person
Mattias
Totalrenovering av badrum 10m2 i Sundbyberg
2017-11-07

Trevliga hantverkare som återkopplar, hittar lösningar och anstränger sig för att göra kunden nöjd. En bra firma.

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-11-07

Hej Mattias! Verkligen roligt att höra att du blev nöjd med renoveringen! En exemplarisk kund! Mvh BG Total

review-person
Julia
Badrumsrenovering 2,5 kvm i Hägersten, Stockholm
2017-10-27

Kan verkligen bara tala positivt om BG Total. Otroligt professionella och trevliga! Svara snabbt på meddelanden, är alltid i tid, är väldigt tillmötesgående. Jag hade lite problem med föreningen, vilket försenade arbetet och gav extra arbete till renoveringen, men både Bernt och Nasim var väldigt flexibla och hjälpte till med allt. Trots att detta försenade starten arbetade de ikapp det sen. Rekommenderar Bygg Giganten till alla!

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-10-27

Hej Julia. Otroligt kul att höra att du blev nöjd!! Det va ett sant nöje att få utföra din renovering! Tack så hemskt mycket för omdömet! Med vänliga hälsningar BG Total teamet!

review-person
Björn
Ombyggnad av ett badrum i Huddinge
2017-08-21

Tog lite längre tid än planerat men bra utfört

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-08-29

Hej Björn, Synd där med tiden, blev en seg start från vår sida, Sant nöje att får renovera hos er, exemplarisk kund. Mvh Bygg Giganten

review-person
Sara
Total Badrumsrenovering 9 kvm i Kista, Stockholm
2017-07-19

Vi betalade det som var på offerten men fick inte allt jobb utfört ändå av det som var bestämt ??

Svar från BG Proffsbygg AB
2017-08-29

Hej Sara, Om du anser att vi har gjort något fel så ber vi självklart om ursäkt för det. Vi hade önskat att du hade sagt något till oss när du betalade fakturan, så vi hade kunna korrigera summan om det var så att vi inte hade utfört vissa saker. Mvh Bygg Giganten

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-19
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-05-08
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.