BF Flytt & Städ AB

Tony Gunnarson
Kontaktperson
Tony Gunnarson
08-444 66 90
Adress
Skärlingebacken 13
124 33  Bandhagen

Företagsbeskrivning

Vi är ett mindre familjeföretag som började i städbranschen redan år 2001 (Brödernas Städservice AB). Flyttfirman etablerades år 2004 (Brödernas Flyttservice AB) och omorganiserades år 2010 då båda företagen blev ett - BF Flytt & Städ .

Vi utför ungefär 10-12st privatflyttar per vecka och får med beröm godkänt på ca 90% av alla uppdrag!

Vi finns när Ni behöver oss!

Vi är ISO certifierade enligt

- ISO 9001 – Kvalité och kundnöjdhet
- ISO 14001 – Miljö
- ISO 45001 – Arbetsmiljö

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Flytthjälp 145 kvm i Sorunda, Nynäshamn

Extremt bra service från Tony! Flyttgubbarna var också väldigt trevliga och försiktiga med våra varor. Rekommenderas starkt!

Flytthjälp & flyttstädning 60 kvm i Nacka

Supernöjd med både flytt och städ!
De var tillmötesgående och flexibla i kontakten, även fast vi var tvungna att boka om flyttstädet flera gånger. Är så glad för att vi valde BF Flytt & Städ, hade varit en mardröm att flytta på egen hand. Så otroligt väl investerade pengar!

Flytthjälp & flyttstädning 200kvm i Huddinge

Tack för all hjälp!. Ni har varit fantastiska med att hjälpa till när förutsättningarna ändrades på extremt kort varsel och vilka flyttkillar! Världsklass! Städningen var också utan anmärkning från köparen. Fanns det 10 stjärnor skulle ni få dom.

Flytthjälp 78 kvm i Gustavsberg, Värmdö


Flytthjälp 93 kvm i Älta, Nacka

Riktigt nöjda för andra gången. Pris och offert stämde nästan exakt, det kan jag inte säga om 4ess som jag använde vid en annan flytt jag hjälpte en vän med. Städning utan anmärkning av köparen.

Flytthjälp 99 kvm i Stockholm


Flytthjälp 71 kvm i Solna

Verkar som att det kommer att gå bra...

Flytthjälp 72 kvm i Solna


Flytthjälp & Flyttstädning 141 kvm i Sundbyberg

Lojala och duktiga flyttkillar som fick en lång dag då flytten tog längre tid än förväntat. En mindre flyttbil än utlovat användes men del av den extra tiden som det innebar kompenserade sedan med en delkreditering av fakturan och vi blev därmed nöjda. Kommunikationen med företaget inför flytten och efteråt fungerade också mycket bra.

Flytthjälp 130 kvm i Djursholm, Danderyd

Tre personer dök upp på avtalad tid. BF Flytt hade varit där tidigare och lämnat kartonger. Fick behålla kartongerna så länge som jag behövde. Inget gick sönder, alla var trevliga och gjorde allt som jag hade förväntat mig. Jag är supernöjd!

Flytthjälp 62 kvm i Farsta, Stockholm

Bra pris men då vi skulle flytta in i våran lägenhet som var nyproduktion samtidigt som många andra ville flyttkillarna helt plötsligt inte flytta in sakerna då dom trodde att dom skulle vara själva. vi lyckades få killarna efter mycket övertalning att börja bära in våra saker.

Flytthjälp 80 kvm i Sköndal, Stockholm

Enkelt snabbt och prisvärt, rekommenderas varmt!

Flytthjälp 84 kvm i Hägersten, Stockholm

Man kan inte beskylla flyttkarlarna för att vara några muntergökar direkt, men dom lyckades bära många tunga saker uppför flera våningar, och det mesta klarade sig utan några skador under transporten. Överlag är vi nöjda och med rut-avdraget så är det definitivt prisvärt.

Flytthjälp 160 kvm i Tyresö

Otroligt bra flytthjälp. Inga krångel med låna kartonger heller! Kan starkt rekommendera de

Flytthjälp 71 kvm i Åkersberga, Österåker

Väldigt bra och prisvärt företag. Tar även hand om flyttstäd.
Arbetsledare kommunicerade jag med på Svenska och de som utförde jobbet var blandat svenska och engelska så det var inga problem.

Noggranna, seriösa, Allt kom fram utan märken. Det enda var att deras bil var lite liten trots detaljerad inventarielista och allt fick inte plats i en vända. Samtidigt tycker jag prislappen på flytten totalt var helt okey så jag klagar inte.

Flytthjälp 55 kvm i Farsta, Stockholm

Väldigt trevliga o snälla killar... Och väldigt hjälpsamma! Rekommenderar dom stark.

Flytthjälp 82 kvm i Stockholm

Proffsiga och bra hantering.

Flytthjälp 171 kvm i Tyresö

Toppenbra. Trots tuff flytt med brant backe så fixade 4man+liten lastbil det suveränt bra. Inget gnäll utan gubbarna högg i utan klagomål. En positiv attityd. Strålande. Bra jobbat.

Vi höll med dryck i värmen samt lite mackor och pizza för att återställa energin. Inget krav men det kändes rätt att bidra utöver deras lön då det gjorde vår flytt lätt och smidig.

Flytthjälp 125kvm i Huddinge

Grymt bra flytt, allt flöt på enligt tidsplan och gubbarna gjorde sitt jobb snyggt och effektivt.

Flytthjälp 81kvm i Stockholm

Hjälpte oss att under några dagar packa ihop lägenheten i Liljeholmen, flytta bohaget med hjälp av tre killar och en stor lastbil till vår villa i söderort och till sist flyttstäda lägenheten.
All kontakt med BF funkade toppen. De kom på utsatta tider, var glada och trevliga och när vi hade några synpunkter på städningen var de snabbt där och åtgärdade. Mycket mycket nöjda!

Flytthjälp 116 kvm i Södertälje

Två av fyra killar var hjälpsamma och trevliga, de två andra gnällde om ett tungt skåp och ville ta en timme extra för det. Frågade flera gånger om jag inte kunde ta vissa saker i egen bil.
Vid 14 på eftermiddagen blev en av killarna jättesur, han ville inte jobba efter 13 på fredagar. Jag hade inte bokat en speciell tid utan endast talat om hur mycket det var att flytta.

Flytthjälp 65 kvm i Bromma, Stockholm

SEK 500 / hour

Flytthjälp 9kvm i Nacka

Gick snabbt och smidigt

Flytthjälp 58kvm i Sköndal, Stockholm

Supernöjd

Flytthjälp 75 kvm i Bandhagen, Stockholm

Tre personer och en av oss jobbade snabbt och effektivt i en stor bil.

Två 120-sängar lämnades nere på nedervåningen då de "100% inte kunde bäras upp" vilket är lite konstigt, eftersom vi lyckades få upp dem själva där det skulle vara omöjligt enligt en av flyttarna. Hans kollega ville försöka men fick bara göra ett superkort försök.

Förutom det är vi nöjda.

Flytthjälp 78kvm i Skarpnäck, Stockholm

Vi bokade in 2 man för en flytt från 78 kvm, hade en del att flytta så de bokade snabbt in en 3e man som kom inom 1 timme. Allt tog 6 timmar och allt fick plats i en vända, stor lastbil! de var mycket hjälpsamma, plastade in ömtåliga varor åt oss . Kan starkt rekommendera detta företag.

Flytthjälp 115kvm i Saltsjö-Boo, Nacka

Underdimensionerad lastbil, fick åka tre vändor. Trötta, gnälliga och oförsiktiga med både möbler och golv. Hade högre förväntningar.

Flytthjälp 90 kvm i Sollentuna

Snabba och Duktiga, kan verkligen rekommendera BF Flytt

Flytthjälp 64 kvm i Johanneshov, Stockholm

Tack BF Flytt för er hjälp med min lägenhetsflytt i april 2020. Kommunikation per mejl är snabb, pålitlig, och serviceinriktat bemötande. Flyttkillarna är flexibla, hjälpsamma och trevliga. De håller tiden trots min flytt är ifrån tredje våning utan hiss. Rekommenderas!

Flytthjälp 189 kvm i Norra Sorunda, Nynäshamn

Grymt bra jobb!!

Flytthjälp, möbelmontering 210 kvm i Hägersten, Stockholm


Flytthjälp & Flyttstädning 37 kvm i Stockholm

Professionella, snabba och punktliga. Ställde minimalt med frågor och utförde flytt och städ otroligt effektivt och noggrant, och till ett väldigt fördelaktigt och konkurrenskraftigt pris dessutom. Skulle rekommendera starkt!

Flytthjälp 117 kvm i Skärholmen, Stockholm

Perfekt utförd flytt! Lätta och flexibla att ha o göra med kring bokning, offert och planering. Snabba och proffsiga flyttgubbar som utförde flytten snabbare (och därmed billigare) än beräknat. Rekommenderas starkt!

Flytthjälp 146 kvm i Huddinge

Punktliga, jobbvilliga och riktigt trevliga. Flyttar vi igen så är BF vårt första val.

Flytthjälp 45 kvm i Stockholm

Trots att mängden möbler och lådor var mer som en 55m2 så löste dom flytten på ett smidigt sätt, under det tidsintervall jag blev utlovad. Två trevliga och duktiga flyttgubbar.
Inga anmärkningar på flyttstädet från mig eller den som flyttade in.

Flytthjälp 70 kvm i Enskededalen, Stockholm

Mycket nöjda. Tre man slet på hårt.
Väldigt seriösa

Flytthjälp 60 kvm i Kista, Stockholm

Billigast och och känns bra

Flytthjälp 85 kvm i Spånga, Stockholm

Dom kom i god tid och packade bilen väldigt bra. De var försiktiga med möblerna och emballerade dom så inget skulle bli skadat. Trevliga killar som jag gärna anlitar igen och uppskattade även den personliga servicen.

Flytthjälp 44m2 i Stockholm

Tyvärr kom det 2 lata och långsamma killar som arbetade långsamt och klagade mycket. Jag fick göra halva jobbet själv...jag har anlitat detta företag 6 ggr tidigare och ingen gång har det varit så här dåligt. Trots att jag är stamkund så hade Juha dåligt bemötande när jag framförde det som hade hänt och erbjöd senare ingen rabatt...tyvärr kan jag inte rekommendera detta företag, inte värt pengarna!

Flytthjälp 90 kvm i Tumba, Botkyrka

Kom i god tid. Trevliga och glada gubbar som skötte flytten. Tog hand om möblerna på ett bra och försiktigt sätt. Emballerade och skyddade ömtåliga möbler.. Packade lastbilarna på ett föredömligt sätt. Högsta möjliga betyg, rekommenderas starkt.

Flytthjälp 45kvm i Bandhagen, Stockholm

Har inte flyttat än men bemötandet av BF Flytt & Städ har hittills varit mycket positivt. Personligt svar (inte ett vanligt standardsvar) på min förfrågan och bra uppföljning och kontakt via mail och telefon från dom gav ett mycket seriöst intryck. Hoppas att själva flytt och städ sen (sker i juli) införlivar alla förväntningar.

Flytthjälp 46,5 m2 i Stockholm

Professionella. Håller tider och överenskommelser till punkt och pricka. Har nu använt firman flera gånger och de sköter allt kring flyttar perfekt.

Flytthjälp 50 kvm i Solna

Flytten gick utmärkt! Det gick snabbare än jag väntat och "flyttgubbarna" jobbade bra och effektivt, och var försiktiga med mina möbler också så jag är supernöjd! Kommer anlita de även nästa gång.

Flytthjälp i Sollentuna

Dem gjorde sitt jobb.

Flytthjälp 56 kvm 19/1-19 i Stockholm

Flytten gick bra och i stort sätt utan problem.
Jag har dock några anmärkningar och förbättringsförslag:
T.ex. skulle jag önskar mig lite mer information och bekräftelser innan flyttdagen förutom första mailet, tex. bara ett sms. Vi valde firman eftersom de svarade på förfrågan om att köra bort möbler vi kanske inte ville ha kvar (men som vi delvis sålde innan flytten), men flyttgubbarna var inte informerade och frågade inte nes om detta. Sen skulle man uppskatta om flyttgubbarna fråga om och ta mer hänsyn till känsliga kartoger, t.ex. med växter, som i våran fall hamnade ner i högen och delvis stod i kylan ett tag.
Vi underskattade volymen av flytten lite och därför blev det två körningar (och därmed högre pris), men det fanns några tillfällen där flyttgubbarna drog lite ut på tiden.
Mitt tips till kunder skulle vara att räkna mer generöst på volymen och kanske beställa större flyttbil (på 40 m3) eler flera på. Dessutom kan man mer aktivt berätta om önskemål eller personalen.

Flytthjälp från 60kvm i Tyresö

Trevliga flyttgubbar smidigt och bra men helt otveklöst dålig flyttstädning, dagen flyttades fram samt städning under all kritik! Fick göras om några dagar senare och blev då godkänt.

Flytthjälp i Upplands Väsby

Mycket professionellt utfört

Flytthjälp från 45kvm i Stockholm

Anlitade för flytt och städning. Planering och utförande fungerade bra men fick maila tre gånger för att få tillbaka deposition för flyttlådor. En tavla försvann i flytten, mailade upprepade gånger ang detta men fick inget svar...

Flytthjälp 54,5 kvm i Stockholm

Snabbt, smidigt, effektivt!

Flytthjälp 57 kvm i Stockholm

Firman eller jag hade felbedömt mängden gods att flytta varför man fick köra två gånger. Det drog ut på tiden.
Personalen var vänlig och kompetent.

Flytthjälp 63 kvm i Hägersten, Stockholm

Trevliga, effektiva och punktliga.

Flytthjälp 104 kvm i Sköndal, Stockholm

Trevligt och smidigt att boka flytt och bra personer som jobbade effektivt och noga.

Flytthjälp från 48kvm i Johanneshov, Stockholm

Flyttstäd - under all kritik. Det var slarvigt städat, mycket damm och smuts kvar. En lucka i köket var avryckt och ställd på golvet utan att ha informerat oss om incidenten. För att få hjälp att fixa deras brister i sin tjänst fick vi jaga dom per telefon ett flertal gången innan vi fick hjälp, de var totalt ointresserade av att rätta till sina fel. Vi blev lovade att de skulle kontakta våra köpare (som hade tillträde dagen efter) ett flertal gånger men inget hände. Till slut fick vi själva ringa vidare internt hos dem för att få hjälp, istället för att de själva kanske borde ha löst det internt med tanke på att det var deras misstag.
Därefter har vi mailat dem ett flertal gånger för att söka kompensation för den tid vi lagt ner och pga deras dåliga hantering av hela ärendet. De svarar knappt, fick maila fler gången innan jag fick tillbaka ett kort och otrevligt svar tillbaka som inte ens bemötte det jag skrev. REKOMMENDERAR INTE!!

Flytthjälp 90 kvm i Stockholm

Packmästaren bra, gick sönder några möbler under flytten och berörd flyttfirma är svår att få kontakt med. Skickat mejl om felaktig faktura samt svar på skadorna. Fakturan skickades dagen efter flytten, ingen kontakt om flytt gick bra endast en faktura. Får ett mejlsvar om att de är sjuka och får återkomma. Gått 4 dagar nu och ingen kontakt.

Flytthjälp 110 kvm i Farsta, Stockholm

Helt fantastiska! Väldigt noggranna och hjälpsamma : )

Flytthjälp från 48kvm i Solna

Anlitades för både flyttning och flyttstädning. Flytten avklarades inom den beräknade tiden och de som körde flytten packade allt i bilen smidigt så vi fick med allt i en körning. Städningen sköttes exemplariskt och det var inga anmärkningar på städningen.
Väldigt prisvärt och kan verkligen rekommenderas.

Flytthjälp från 62kvm i Ösmo, Nynäshamn

Proffsigt snabbt trevligt

Flytthjälp 66 kvm i Stockholm

För liten lastbil så lägenheter över 50kvm kommer behöva två körningar vilket dubblar priset. Halvmotiverade flyttgubbar

Flytthjälp 72 kvm i Enskede Gård, Stockholm

TOPPENTREVLIGA KAN INTE BLI BÄTTRE!!!

Flytthjälp 32 kvm i Täby

Bra och proffsig kontakt fram till själva flyttdagen...
Flytten blev inte av på planerad tid utan dagen efter. Helt ok att ringa och meddela att man är 1.5 h sen, men då man varken hör av sig eller dyker upp, tre timmar efter utsatt tid börjar situationen halta. Efter att ha pratat med arbetsledaren som lovar att återkomma så snart han lokaliserat killarna så går det ytterligare 40-50 minuter innan vi bestämmer oss för att ringa upp och kolla vad som händer. Får meddelande om att bilen är trasig och att flytten kan ske först på lördag.
Det är skrapmärken på köksbordet och TV-möbeln efter flytten.
Svarta sulmärken från skor i nya lägenheten på golvet.
Dålig respons på feedback om skadorna efter flytt. Får till slut en kredit på 500:- som kompensation för försenad flytt och skrapade möbler.

Flytthjälp 67 kvm i Hägersten, Stockholm

Trötta flyttgubbarna som inte ville ta våra garderober. Men bolaget löste det med nya personer nästa dag som hämtade garderoberna. Vi behövde även hjälpa till med lyftandet, trots att vi trodde de skulle sköta allt.

Flytthjälp 90 kvm i Solna

Killarna packade snabbt och effektivt. Orsaken till den låga bedömningen är att de försvann i en halv timme mellan den ena och den andra lägenheten.
En väg som borde ha yagit fem minuter tog en halv timme. När jag påpekade det blev det sura miner i stället för en ursäkt.

Flytthjälp av bohag från Bromma-Årsta

Effektiva, trevliga och pålitliga.

Flytthjälp från 69kvm i Södertälje

Dålig städ

Flytthjälp 53 kvm i Hägersten, Stockholm

Både bra och dåligt. De som flyttade kunde ej alla svenska och läste inte på kartongerna, när det var ömtåligt och fick endast ställas överst. Så många glas gick sönder. Jag har flyttar sjutton ggr, så jag vet hur jag ska packa o aldrig har så många glas gott sönder. Annars var de bra. Städningen var ej bra och de glömde flera ställen och fick göra om.

Flytthjälp 61 kvm i Farsta, Stockholm

Grymma och lätta att ha och göra med,
Förstår vikten av att vara försiktiga och jobbar på bra.
Första gången vi har bokat ett flytthjälp och den gick galant.
Kan varmt rekommendera denna firma för samtliga.
Jag kommer definitivt att anlita denna firma igen!
Mvh
Darijus

Flytthjälp 70 kvm i Stockholm

Svårt att lämna omdöme när jag hade olika insatser som var mycket ojämnt utfört!
Packning av porslin var ok utfört, likaså städningen var noggrant och välgjort utfört. Killarna som utförde själva flytten var inte lika bra. De var trevliga och glada, men hade ingen tanke på planering. Kartongerna var många och jag flyttade från en tre till en tvåa. Kartongerna var tydligt märkta var de skulle, men de ställdes in huller om buller. Kartonger med blommor i stog längst under så arbetet att plocka upp har blivit mycket jobbigt. Det fanns ingen tanke med kartongerna hur de skulle ställas. Det kommer att ta mycket lång tid att hitta alla kartonger, att Få fram alla kartonger och komma i ordning tyvärr!

Flytthjälp 70 kvm i Solna

Vi bokade både flytt och städ, mycket smidigt. Flyttstädningen var verkligen toppen!

Flytthjälp 51 kvm i Hägersten, Stockholm

Punktliga och bra.

Flytthjälp av del av bohag Ingarö - Karlstad

Höll tider bra, snabba och noggranna i hanteringen.

Flytthjälp från 100 kvm i Bromma, Stockholm

Effektiva, snabba och trevliga! Rekommenderas varmt!

Flytthjälp 40kvm Haninge-Nyköping

Punktliga noga försiktiga

Flytthjälp 46kvm i Stockholm

Trevliga killar, kom i tid och jobbade uppenbart på ackord.

Inga konstigheter, professionalism genomsyrade hela förfarandet.

Flytthjälp 50kvm i Nacka-Uppsala

Mycket bra bemötande, vilja till att lösa problem och samarbete

Flytthjälp 80kvm i Södertälje

Försenade 45min pga trafik men de ringde och meddelade detta. Tömde 3 rok 84kvm på två timmar. Inget som gick sönder. Jag är helt nöjd. De tog även hand om flyttstädningen som utfördes utan anmärkning från köparen.

Flytthjälp av bohag i Hägersten, Stockholm

Snabbt utförd flytt, trots en besvärlig väg att bära bohaget.

Flytthjälp 96kvm i Stockholm

Aktsamma om våra möbler o väldigt effektiva. Kan verkligen rekommendera dem.

Flytthjälp 62kvm i Stockholm

Nöjda!

Flytthjälp 39kvm i Älvsjö, Stockholm

Flytten var perfekt, städningen skulle jag ge 4,5 för då de inte hade torkat av väggen bakom sängen och på golvet syntes fläckar efter moppen. Annars helt ok.

Flytthjälp 76kvm i Södertälje

Väldigt effektiva, höll tidplanen och var väldigt hjälpsamma.

Flytthjälp 100kvm inkl. piano & dokumentskåp i Kista, Stockholm

BF Flytt skötte min flytt från en lägenhet till en annan. Innan jag bestämde mig att anlita BF Flytt hade jag samtal med andra flyttföretag. BF Flytt tog bäst hänsyn till mina önskemål. Bland annat ner montering av en stor Avanti bokhylla samt upp montering av den i min nya bostad. Hade även piano att transportera samt flertal flyttlådor och alla möbler från en lägenhet på fyra rum. Även priset var rimligt. Tre trevliga och arbetsamma killar skötte flytten. Allt gick bra och smidigt. Även två killar på kontoret gjorde en fin insats att ordna flytten. Jag kände att jag kunde lita på detta företag. Dagen efter flytten blev jag uppringt av BF Flytt för att berätta mina synpunkter hur flytten hade gått. Den kontakten uppskattade jag mycket. Jag är supernöjd med BF Flytt.

Flytthjälp 74 kvm Märsta-Uppsala

Grymt duktiga killar som gjorde flytten åt mig.
Effektiva och hjälpsamma.
Kan varmt rekommendera dessa!

Flytthjälp i Stockholm 81kvm Enskede

Väldigt duktiga, pratade inte svenska så kanske bra om man vet det när man bokar med tanke på att alla kanske inte gör det. Annars toppen! Så rekommenderar dem starkt!

Flytthjälp av möbler i Farsta, Stockholm

Vi är mycket nöjda med flytten utförd av BF Flytt o Städ. Tony och grabbarna hjälpte oss med packning (mycket böcker och glas) och allt gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera detta företag/Brittis

Flytthjälp 38kvm i Stockholm

Själva flytten och städet gick smidigt generellt. Flyttkillarna var lite ovarsamma med mina möbler och det tog lite längre tid än de uppskattat, men det tog de inte extra betalt för.

Flytthjälp 86 kvm i Lidingö

Utförde flytten utmärkt

Flytthjälp 70kvm Bromma - Uppsala

Snabba och välorganiserade, inget gick sönder, höll den beräknade tiden, lånekartongerna kom och hämtades som överenskommet.
Mycket prisvärda!

Flytthjälp 102kvm i Sundbyberg-Jakobsberg,

Använde deras tjänster för packning, flytt och flyttstäd. Lämnade nycklar på packdagen som sedan användes vid flytt och städning. Vi hade förberett en lista med instruktioner på vad som skulle lämnas kvar i lägenheten. Packningen gick utan några större problem. De mer ömtåliga föremålen packades in i plast eller papper, och övrigt ner i lådor på ett eller annat sätt. Märkning av lådor för att indikera vilket rum de tillhörde.

Flytt dagen därpå gick också tämligen smidigt. Tre flyttgubbar som jag upplevde duktiga och framförallt försiktiga. En större bäddsoffa fick skruvas isär, men inget de varken anmärkte på eller gjorde någon grej av, de bara gjorde det som behövdes för att flytta möblerna. (De skruvade även ihop den väl på plats!) Allt vi behövde göra var att indikera vart vi ville ha lådor och möbler.

Flyttstädningen drar ner betyget med en stjärna. Det var helt okej, men långt ifrån toppklass.

Allt som allt ett mycket väl genomfört arbete väl värt pengarna.

Flytthjälp 130 kvm + källare i Bromma, Stockholm

Fungerade mycket bra med kontakt både via mejl och telefon före flytten. Jag är också mycket imponerad av hur själva flytten utfördes: snabbt, vänligt och proffsigt.

Flytthjälp av bohag i Södertälje

Flytt var bra och effektiv.
Städ var helt underkänt och när på vi påpekade en del tydliga brister satte de sig att vila
Chefen försökte bidra, men de andra gjorde inga ansträngningar.
Städ får klart underkänt och vi skulle evråda från Er firma.
Flytt var däremot bra,¨.

Flytthjälp 65 kvm i Stockholm

Noggranna, kunniga och glada. Upplevelsen att få hjälp av BF Flytt var toppen på alla sätt!

Flytthjälp 61 kvm i Årsta, Stockholm

Så bra det kan bli.

Flytthjälp 118kvm i Tullinge, Botkyrka

Lätta att ha att göra med!
Flytten gick snabbt och enkelt, så tacksam!

Flytthjälp 173kvm i Saltsjö-boo, Nacka

Punktliga och snabbt utför arbete

Flytthjälp 72 kvm i Huddinge

Snabb, enkelt o proffsigt.

Flytthjälp 58 kvm i Stockholm

BF Flytt fick uppdraget att utföra flytten. Dagen innan kom en kille därifrån och packade allt. Flyttdagen var de 3 killar som slet i 26-gradig värme trappor upp och trappor ner (utan hiss i husen). Packningen var väl gjord. Killarna var jättetrevliga att ha att göra med. Vill verkligen rekommendera BF Flytt.

Flytthjälp 86 kvm i Täby

Snabba, glada o trevliga o allting helt o fint på plats.

Flytthjälp 87kvm i Vendelsö, Haninge

Punktliga och trevliga. Snabba och ansvarstagande och mycket hjälpsamma. Jag kan verkligen rekommendera BF Flytt

Flytthjälp 143kvm i Rönninge, Salem

Enkel kontakt via mail. Beställde både flytt och städ. Flyttgubbarna kom på utsatt tid och gjorde sitt jobb på ett bra sätt. Trots timpenning så upplevde jag att dom kämpade på utan fördröjande. Städarna kom också på utsatt tid och gjorde troligtvis ett bra jobb, då de som flyttade in inte hade ngt att anmärka på.
Tips till BF är att på sin hemsida vara tydliga med öppettider för utlämning av flyttkartonger ( som kunde lånas utan kostnad ). Jag kom en dag som många jobbar halvdag och hade enligt dom själva tur att det fanns personal på plats. Alternativt att man måste ringa innan för försäkra sig om att det finns personal.

Flytthjälp 186 kvm i Västerhaninge, Haninge

Bra priser och snabb och effektiv personal, absolut ett företag som jag kan rekommendera

Flytthjälp 55 kvm i Enskede, Stockholm

Jättebra flytt, killarna var snabba, effektiva och trevliga!
Flyttstädningen var också toppen.
Rekommenderas varmt.

Flytthjälp från 194 kvm i Bandhagen - Sala

Kom i tid och väldigt arbetsvillig personal. Lån av flyttkartonger mot deposition var ett stort plus. Enkla och smidiga att ha att göra med.

Flytthjälp 55kvm i Bagarmossen, Stockholm

Tog för lång tid, men trevliga.

Flytthjälp 43kvm i Stockholm

Punktliga och hjälpsamm i flytten hjälpen, allt funkade bra. Städningen var inte 100%, vi fick damma av liteefter städningen,

Flytthjälp 60 kvm i Handen, Haninge

Men. inte nöjd med städningen, de kom tillbaka och de 1000.- som dep.för lådorna borde stå tydligare på offerten. såg det först på fakturan.
Killarna som flyttade var mycket effektiva och trevliga.

Flytthjälp 125 kvm inom Rönninge, Salem

Bra sevice

Flytthjälp 55kvm i Solna

Glömde både gods och verktyg.

Flytthjälp 155 kvm i Huddinge

De jobbade på bra, otur med väder och framkomlighet men i stort nöjd.

Flytthjälp från 97kvm i Stockholm

Enkel bokning via offerta.se och bra dialog via mejl. De kom på utsatt tid och var snabbare än beräknat. Bra eftersom "tog risken" att köra löpande timme på stor bil med tre personer. Jobbade på flyttdagen och hade endast personer på respektive plats för att hantera utlämning av nycklar.

Lade ner en hel del tid inför flytten med packning i kartonger av lägenheten och vindsförrådet och endast få lösa saker förutom möblerna. Det kan vara anledningen till att det gick snabbare än beräknat? Skinnsoffa skulle plastas inför förvaring i lagerutrymme, men det missades. Rekommenderar att man gör sådant specialjobb före flytten. När personalen kommer så kör de med full fart.

Bokade flyttstädning i samband med flytten med bra slutresultat. Det blev ett missförstånd med när städet skulle komma på flyttdagen, men efter ett samtal var personal på plats inom en timme.

En liten färgskada på en bänkskiva reglerades enkelt med avdrag vid inbetalning av fakturan.

Jag är nöjd, rekommenderas!

Flytthjälp 60kvm i Älta, Nacka

Helt fantastiska. Strukturerade, hårt arbetande och tog väl hand om våra saker. Rekommenderas starkt

Flytthjälp från 2 adresser till en tredje i Stockholm

Väldigt hjälpsamma och snabba.

Flytthjälp 38 kvm i Stockholm

Bra återkoppling på mail och telefon, vänligt bemötande och service-minded!

Flytthjälp 63kvm i Saltsjö-duvnäs, Nacka

Proffsiga och bra!
Barbro

Flytthjälp 75 kvm i Bandhagen, Stockholm

Fick hjälp med både flytt och städning. Allt gick jättebra, hjälpte med extra uppgifter som vi inte hann med och var väldigt flexibla. Väldigt trevlig personal och bra bemötande. Rekomenderar

Flytthjälp att tömma lägenhet i Stockholm

Snabbt och bra jobbat då de var på plats

Flytthjälp från 117kvm i Farsta, Stockholm

Snabba och effektiva!

Flytthjälp från 68kvm i Bandhagen, Stockholm

BF Flytt & Städ hjälpte oss att flytta och städa. Jag kan varmt rekommendera dem! Flyttkillarna var skickliga, kunniga och trevliga. Städning blev fin! Allt har fungerat mycket bra sedan första kontakt per mejl, utlåning av kartonger och sedan själva uppdragen. Tack för bra utfört jobb!

Flytthjälp 100kvm i Solna

Väldigt nöjd! Tre starka man slet bra under nästan 8h. Från tre trappor utan hiss till tre trappor utan hiss.

De pratade bra engelska och var mycket trevliga.

Fick snabbt offertsvar och allt har gått kanon. Även anlitat för flyttstädning där två trevliga tjejer skötte det hela.

Sammantaget är jag mycket nöjd och skulle gärna anlita BF igen

Flytthjälp från 64kvm (även piano) i Årsta, Stockholm

Jag är jättenöjd med deras arbete. Killarna kan sitt jobb väldigt bra. Med BF Flytt & Städ gick vår flytt mycket bra. Jättebra jobbat! Tack för Ert hårda arbete och professionalism!

Flytthjälp i Bromma, 2017-09-05

Bra och trevlig service, från offert till flytt och städ.
Man får direkt ett väldigt seriöst intryck av företaget.

Flytthjälp 80 kvm i Tumba, Botkyrka

Flytten utfördes utan problem, killarna som kom var seriösa och duktiga. Hade beställt flyttstädning också och den var väl sådär, spisen var inte ordentligt rengjord och inte golven heller, fick själv sopa och svabba en gång till efteråt. Orkade inte klaga på detta.

Flytthjälp 76kvm i Bandhagen, Stockholm

Trevliga, proffsiga och effektiva.

Flytthjälp ca 85 kvm i Stockholm

De skickade en bra och utförlig offert som kändes noga planerad. De var lätta att få tag i och svarade snabbt på mail och i telefon.

Tre dagar innan flytt kontaktar vi dem, då har de dessvärre råkat dubbelboka sig och vår bokade flytt hade försvunnit i planeringen. Vi fick flytta allt till dagen efter och boka om med övriga personer som skulle hjälpa oss pga att det var en långflytt (ca 45 mil). Vi fick kompensation på 500 kr för detta.

Väl på flyttdagen kom de i utsatt tid, killarna var oerhört duktiga, trevliga och snabba. Ingenting skadades i flytten och vi är väldigt nöjda med flyttgänget.

Så bortsett från det tråkiga misstaget med deras planering så är vi nöjda.

Flytthjälp 81 kvm i Täby

Verkade bra till en början men var extremt ovarsamma med min soffa och skadade den, och försökte sedan dölja detta vid avlämning i magasin. Återstår att se hur man kommer att lösa detta.

Flytthjälp 35m2 i Hägersten, Stockholm

De kom sent och jag fick hjälpa till att bära/flytta. Hade beställt en stor lastbil men istället kom de med en liten bil vilket innebar att vi fick åka två vändor med sakerna istället för en vända. Inte särskilt service-minded.

Flytthjälp 65m2 i Älvsjö, Stockholm

Snabba, trevliga och professionella.

Flytthjälp av bohag i Stockholm

Kom med en liten skåpbil och idrågasatte att jag skulle flytta stora möbler. Inte proffsiga.

Flytthjälp 108 kvm i Upplands Väsby

Killarna på plats i tid, flytten gick snabbt och smidigt och killarna pratade och förstod svenska samt tog direktiv bra. Bra prissättning och tryggt med takpris som vi inte nådde upp till.

Flytthjälp 80m2 i Stockholm

Jag har inte flyttat än flyttar i Oktober!!!!!

Flytthjälp 55kvm i Stockholm

Vi kan inte rekommendera BF flytt till någon!

Innan flytten betedde sig firman bra, svarade snabbt på mail och flytten i sig gick bra bortsett från att de ställde en smal bokhylla med glasfönster på lutande asfalt obevakad, vinden tog den och möbeln gick sönder. Väldigt oproffsigt!

Först sade flyttgrabbarna, men också kontaktpersonen på firman i telefon, att möbeln skulle repareras, vilket inte gjordes då firman inte reparerar saker som har ett värde under 8000 då det är deras självrisk. Istället erbjöds vi ersättningsmöbler som vi inte ville ha. När vi påpekade att vi inte ville vänta in något passande svarade firman "Den som väntar på något gott...".

När vi nämnde ersättningskrav gick det över två veckor utan att firman svarade, och det var först efter att vi hotat med ARN som vi fick svar. Det krävdes även en påminnelse för att få ersättningen utbetald. Ingen på flyttfirman har under hela tiden bett om ursäkt för det som skett, trots att det uppenbart var deras fel.

Flytthjälp & packhjälp 140kvm i Åkersberga, Österåker

Gjorde ett mycket bra jobb med vår flytt. Både deras packmästare som hjälpte till att packa ner kök och flytt-teamet som flyttade åt oss.

Flytthjälp 125 m2 i Gustavsberg, Stockholm

Skötte både flytt och städ helt perfekt. Normalt är jag ganska petig, men här fanns det absolut inget att gnälla på :-)

Flytthjälp 40m2 i Stockholm

Mycket nöjd med en snabb och kompetent genomförd flytt! Trevliga killar. Hittar ingenting att klaga på.

Flytthjälp 122 kvm i Stockholm

BF Flytt & Städ både flyttade och flyttstädade åt oss. De gjorde ett mycket bra jobb och Juha hjälpte alltid till med att svara på frågor och annat som vi behövde.
Tack Fredrik! Vi försöker alltid göra vårt bästa. Hoppas ni hinner ha lite semester också.
BF Flytt & Städ AB

2017-07-31


Flytthjälp 118 kvm i Tullinge, Botkyrka

Snabba, trevliga, professionella & effektiva. Rekommenderas!!!

Flytthjälp 57 kvm i Järfälla

Vi var riktigt nöjda!! De kom i tid och gjorde allt snabbt och smidigt för oss. Tog väl hand om våra saker. Kan verkligen rekommendera både flyttjänsten och städtjänsten. Blir det flytt igen är det till BF Flytt & Städ jag kommer anlita.

Flytthjälp 59 kvm i Solna

Enkla att ha att göra med och god service! Flyttkillarna var trevliga och noggranna, precis i utsatt tid. Det tog så lång tid att flytta som offerten sade.
Flyttar vi igen (förhoppningsvis aldrig mer...) använder vi oss gärna av dem igen -
både för flytt och städ!

Flytthjälp 81 kvm i Nacka

Snabbt, proffsigt och genomfört på 2 timmar kortare tid än vad som sagts

Flytthjälp 56 kvm i Södertälje

Kom i tid, effektiv lastning, ingenting förstört och tre trevliga flyttgubbar. Har absolut ingeting att anmärka på. Även flyttstädning utan anmärkning.

Flytthjälp 82 m2 i Stockholm

bra jobbat, tider hölls, allt gick bra.

Flytthjälp 87 kvm i Solna

Vi fick hjälp med flytt av våra stora möbler. BF Flytt & Städ AB var professionella, flexibla, snabba, starka och trevliga - kort sagt gjorde de vår flytt väldigt enkel och smidig!

Flytthjälp 76m2 i Hägersten, Stockholm

Snabbt och smidigt. Mycket nöjd

Flytthjälp 70kvm i Uttran, Botkyrka

Jag har inte flyttat ännu. Kontakten med BF var bra. Men hur de utför sitt arbete vet jag inte ännu. Återkom efter 8 juli om ni vill veta
Mvh Laila Hultén

Flytthjälp 50 kvm i Bandhagen, Stockholm

De var punktliga och väldigt försiktiga så ingenting blev förstört.
Lite svårt med språket engelska/svenska så vissa speciella efterfrågningar missförstods.
En bra firma jag skulle anlita igen!

Flytthjälp 86 kvm i Solna

BF flytt och städ har underlättat min flytt, de har packat, flyttat och städat med ett väldigt godkänt resultat. De har hållit den tid de har sagt. Kan rekommendera detta företag. Hälsningar Annika

Flytthjälp 90 kvm i Huddinge

Snabba, trevliga och proffsiga flyttkillar. Kan verkligen rekommenderas. Fyra rum å kök med förråd flyttades till villa en halvmil bort på prick fem timmar. Bra jobbat!

Städningen var också toppen. Rent och snyggt och smidiga att ha å göra med. Bra servicenivå!

Flytthjälp 50 kvm i Kista, Stockholm

Jättebra service, snabb och smidig flytt samt bra städning.

Flytthjälp 42 kvm från Sollentuna-Sköndal

Proffsig, tålmodig och flexibel flytthjälp som gick precis enligt tidsplan. Städhjälpen kändes inte hundraprocentigt noggrann, lämnade kvar smutsiga avtryck på lampknappar samt en del fläckar i badrum, men utan anmärkning från min hyresvärd. Tack för hjälpen!

Flytthjälp 87kvm i Stockholm

Inga konstigheter, kommer använda dem snart igen.

Flytthjälp 71 kvm i Stockholm

Vår flytt med BF Flytt gick smidigt och proffsigt till. Effektiva, lyhörda, försiktiga med våra saker och väldigt trevliga att ha att göra med. Kan varmt rekommendera dem.

Flytthjälp 50kvm i Stockholm

jag fick det bästa hjälpen! De kommer i tid och bär saker och ting väldig försiktig och allt var super smidig!

Tusen tack för allt!

Flytthjälp 89 kvm i Stockholm, Nacka

Kom till plats och tittade på uppdraget. Gav ett seriöst intryck och inget tjafs vid offertförfrågan.

Flytthjälp 30 kvm i Stockholm

Allt bra gjort!

Flytthjälp 72 kvm i Vallentuna

Mycket bra och trevliga killar

Flytthjälp 80 kvm i Märsta, Sigtuna

Skoja företag med prissättning som kan ändras när de känner för det.
Vi gav ett pris för flyttstädning inte sanering. Vi löste det ändå mot extra betalning. Många andra företag hade vänt i dörren.
BF Flytt & Städ AB

2017-04-11


Flytthjälp 80 kvm i Hägersten, Stockholm

Service från start till slut. De var trevliga, rädda om sakerna och hemmen, i tid och väldigt smidiga att ha att göra med. Har ingenting att klaga på i flytten.

Vi är mer än nöjda!

Flytthjälp 57 kvm från Bandhagen-Smedjebacken

Jag fick ett allt igenom trevligt bemötande och flytten gick otroligt smidigt.

Flytthjälp 40m2 i Stockholm

Jag ger högsta betyg, allt gick superbra, snabbt, noggrant och trevligt utfört.

Kändes proffsigt.

Flytthjälp 68 kvm i Stockholm

Bra grabbar , men det märktes att det inte var deras huvudsakliga arbete. Dessutom var bilen för liten för mina derbantade prylar , så det blev två vändor. Därför blev det väldigt stressigt för alla parter , då hade jag ändå skaffat hjälp från släkt och vänner som hjälpte till att bära.

Flytthjälp 28m2 i Stockholm

Toppen.

Flytthjälp 42m2 i Hässelby, Stockholm

Snabba, trevliga och proffsiga. Har bokat dom igen.

Flytthjälp 90 kvm i Stockholm

Hade en samordnad flytt och flyttstädning. Städarna höll inte tiden. Det blev därför ingen städning. Bara utländska flyttgubbar. Var knepigt att göra sig förstådd. Flytten genomfördes på ett bra sätt.

Flytthjälp 80 kvm i Täby

Snabbt och bra./ Pernilla med familj

Flytthjälp 114 kvm i Stockholm

Flytt från Södermalm till Enskede, 5 rok till villa.
De dök upp när de skulle, jobbade på utan problem, var trevliga och skickliga (grymt starka!). Offerten sa 6-7 timmar och det tog exakt sju timmar.

Flytthjälp 60 kvm i Stockholm

Helt ok. Kanske inte den snabbaste flytten men allt var helt och städningen var bra!

Flytthjälp 60 kvm i Stockholm

Killarna var punktliga, försiktiga och snabba.

Flytthjälp 87m2 i Stockholm

Snabba och effektiva. inget strul

Flytthjälp 35 kvm i Stockholm

Bokning Flytthjälp & Flyttstäd men Avbryta Flyttstäd
- jätte dålig tidsplanering
- Unprofessional service
Jag har kontakt en månad innan flyttning och har fått "Bekräftar härmed att vi utför Er flytt med starttid runt kl.13.00." Ni var hos mig 3 timmar senare kl.16.00.
För mig spelar det ingen roll att numret var fel för det som är relevant är att ni var 3 timmar sena. Ni har inte heller kunnat garantera vilken tid ni tänker komma och erbjöd att avbryta hela flytten om vi vill eller fortsätta vänta i omedvetande om när ni tänker dyka upp.
Jag tycker att det är oansvarigt att ens erbjuda att avbryta samma dag för ni har ett åtagande. Ni bör förstå att folk har anpassat sin tid för just att flytten ska ske denna tid och dag.
Jag upplevde att de två flyttkillar som utförde jobbet var inte trevliga eller service minded. De verkade missnöjda med att det blev senare än vad de hade tänkt sig. De bad mig hjälpa de så att flytten ska bli färdig snabbare,vilket jag gjorde för de ska bli nöjd
Hej Adisorn,

Vad tråkigt att du inte är nöjd. Vi berättade för dig att vi var fullbokade men du ville ändå anlita oss så vi klämde in dig för att vara schyssta. I telefon berättade vi att vi kommer tidigast efter 14:00 eller senare efter annan avklarad flytt.

När vi försökte ringa dig på flyttdagen hade vi fel telefonnummer så vi kunde inte kontakta dig på flyttdagen.

Med vänliga hälsningar

BF Flytt & Städ AB
BF Flytt & Städ AB

2017-02-02


Flytthjälp 41 kvm i Johanneshov, Stockholm

Snabbt och effektivt samt väldigt trevlig personal. Rekommenderas!

Flytthjälp 80 m2 i Nacka

Det var lätt att boka flytt och offerten var enkel att förstå. Hämtade flyttkartonger utan extra kostnad innan flytt, bra service! Flyttkillarna hade fått fel adress men var ute i så pass god tid att de hann fram till oss innan utsatt tid. Arbetsledaren var ganska negativ, påpekade gång på gång vad som inte skulle fungera och det där kommer inte gå. De övriga två var mer positivt inställda. Flytten gick bra, endast några ytliga repor på ett sängbord som går att fylla i med tuschpenna. Det gick kanske inte supersnabbt sista svängen, ingen studs i dojan liksom! :) De arbetade dessutom utan lunch vilket inte kändes helt rätt eftersom flytten gick mellan 9 och 15, och det var oklart om det var arbetsledaren som helt sonika bestämde det, men för mig kändes det inte helt rätt.

Sammanfattningsvis ett bra flyttlag och bra service och lätta att ha att göra med!

Flytthjälp 64 kvm i Hägersten, Stockholm

Snabba, erfarna och trevliga med lösningsinriktad attityd.

Flytthjälp 66m2 i Stockholm

Punktliga, snabba och nogranna. Dessutom observanta och påpekade om det fanns risker med min egna packning där något kunde gå sönder i inslagna möbler. Proffsflyttare helt enkelt. Dessutom var de klara 30 minuter tidigare än beräknat, men det bjöd jag på för de var så duktiga. Bästa flyttfirma jag har anlitat, och är mitt första val om jag mot förmodan skulle flytta igen.

Flytthjälp 75 kvm i Bandhagen, Stockholm

Gick precis som det skulle! Effektiva och trevliga killar flyttade ca 60 kartonger och möblemang från Bandhagen till Sundbyberg i två vändor på ungefär 6h. Vi är jättenöjda!

Flytthjälp & flyttstäd 63 m2 i Bagarmossen, Stockholm

Allt funkade utmärkt, såväl flytt som städning.

Flytthjälp 41,5 m2 i Enskededalen, Stockholm

Allt klaffade perfekt och gick snabbt

Flytthjälp 65m2 i Tumba, Botkyrka

Flytt:
Ett väl fungerande och strävsamt arbetslag.
Städ:
Städningen blev väl godkänd vid inspektion.

Skulle anlita igen vid ny flytt.

Flytthjälp & flyttstädning 4 rok i Stockholm

Snabbt utförd flytt som BF Flytt & Städ har all heder av! Städningen exemplariskt utförd!

Flytthjälp 47m2 i Stockholm

Jag har inte flyttat än

Flytthjälp 86 kvm i Bandhagen, Stockholm

Bra och noggrannt utfört

Flytthjälp 35 kvm från Nacka-Bagarmossen

Flytten gick smidigt, arbetade effektivt. Dock lite svårt med kommunikation (flyttgubbarna) då de inte pratade så bra svenska och knacklig engelska. Överlag nöjda och skulle kunna anlita dem igen.

Flytthjälp, 65m2 i Solna

Snabba, trevliga och raka puckar! Flyttade snabbare än vad offerten angav och tog betalt därefter så mycket nöjd!

Flytthjälp 35 kvm inom Stockholm

Allting kom fram helt och rent och vi är nöjda. Flytt och städ för 35 kvadrat från Södermalm till kungsholmen gick på totalt 4700 kr för oss varav 1000 städ och det tog 4h. Herrarna skötte sitt lastande självständigt och i ett lagom tempo.

Saker jag hade önskat:
- Möjlighet att betala med kort; utrusta dem med iZettle eller skicka en faktura!
- Att de utrustades med headset; en av killarna pratade i telefon genom hela flytten UTAN HEADSET! Såg så himla obekvämt ut för honom när han bar lådor och krampade ihop nacken och axeln för att hålla fast telefonen därimellan.
- Att man fick en liten bekräftelse någon dag innan flytten och att där stod lite riktlinjer för do's and don'ts. (Vi hade tillexempel packat ned saker i väskor men fick panik-packa ned allt i lådor då vi inte insett i förväg att väskor inte var ok.)
-Att de inte hade satt upp en reklamaffisch på får port när de var klara. :D

Flytthjälp58m2 i Södertälje

(10-11-15) Sämsta flyttfirman jag varit ute för och då har jag flyttat med flyttfirma ett antal gånger senaste åren. Rekommenderas verkligen inte! Chauffören började dagen med att dricka två öl, dagen fortsatte med att de inte pratade med mig överhuvudtaget och svarade på mina frågor utan vände sig enbart till min far som var uppe och hälpte mig. Svarade de mig var de otroligt otrevliga. Aldrig varit med om så lata/långsamma flyttgubbar. Istället för att använda sina kärror bar de en låda i taget. De drog ut på tiden så mycket som möjligt så flytten skulle ta så lång tid som möjligt. Dessutom skyddades intemöblerna på något vis under flytten, inga filtar alls.
Firman anlitades även för städning. De kom inte i tid utan jag och min far stod och väntade i onödan. De dök upp 3 timmar senare. Inte städarnas fel utan företagets. Städarna var hur trevliga som helst och gjorde ett bra jobb, dock tog det väldigt lång tid att utföra städningen. Kan bero på att städerskan gjorde sin första dag.
Att vår personal skulle dricka alkohol på arbetet har vi svårt att tro. Då det finns fördomar om vårt yrke ”Att flyttgubbar dricker alkohol” har vi installerat alkolås i samtliga av våra bilar.

Vi använder redskap och verktyg som underlättar vårt arbete så ofta vi kan. Killarna jobbar med detta dagligen och föredrar att rulla lådorna på pirror.

Alla våra lastbilar är utrustade med filtar och skyddsplast. Då inga av dina möbler blivit skadade kanske tiden du tyckte tog så lång tid berodde på att möbler och gods filtades och skyddades?

Vi litar på och är stolta över våra anställda! De har jobbat hos oss länge och är alltid glada och positiva och är mycket omtyckta och får beröm.

Angående städningen ber vi allra ödmjukast om ursäkt för förseningen. Det är helt oacceptabelt och respektlöst att låta någon vänta i tre timmar. Vi på kontoret och städteamet missförstod varandra, kommunikationsfel. Återkom så ska vi ersätta er för det.

Slutsats: möbler hela & välstädat
BF Flytt & Städ AB

2015-12-10


Flytthjälp & flyttstädning, 95m2, Farsta - Kungsbacka

.

Flytthjälp 40 kvm i Stockholm

Flyttat flertal gånger och använt deras tjänster varje gång. Otroligt nöjd. Dom gör det enkelt, har trevligt bemötande och är effektiva.

Flytthjälp 110 kvm inom Hässelby

Bra och snabb flytthjälp. Rekommenderas!

Flytthjälp 4rok ca 106 kvm inom Nacka

Har anlitat BF för flytt mellan två lgh i Älta. De skötte även städningen. Flytten gick snabbare än beräknat så det blev billigare än jag räknat med. Trevliga, glada o starka flyttkillar som arbetade snabbt o smidigt. Städningen var oxå bra men köparen hade några små anmärkningar som dom kom tillbaka dan efter och fixade. Mycket trevlig personal som var lätt att få tag på! Anlita dessa!!!

Flytthjälp från 40 kvm i Sollentuna

Snabba, smidiga, allt kom fram helt och rent.

Flytthjälp 3rok ca 81 kvm i Botkyrka

Två glada och trevliga killar (och starka!) som utan gnäll flyttade alla mina (väldigt många) kartonger och alla mina (väldigt många) påsar till min nya lilla lägenhet och "la pussel" med dem så att allt fick rum i min nya lilla etta! Även fast de jobbade nästan en hel dag var det med glada miner och bra stämning! Tack snälla ni för flytthjälpen!

Flytthjälp & flyttstädning, 56m2, Enskededalen - Nacka

Snabba och effektiva. Städningen mycket bra, var dock lite missförstånd kring tiden. De löste dock detta på ett snabbt och smidigt sätt.

Flytthjälp från 40 kvm i Stockholm

Tid och pris enligt plan, har inget att klaga på.

Flytthjälp 100,5 kvm i Solna

Mycket dålig städning, fick komma tillbaka eftersom att det var damm kvar på listerna och smulor i skafferiet. Inte bra efter andra städningen heller. Hade gjort det bättre själv

Flytthjälp 6rok ca 91 kvm i Stockholm

Bra firma och smidiga att ha att göra med innan flytten. Dock lite oklarheter under dagen med att de kom fler personer än vad vi hade avtalat men det behövdes i slutändan så det löste sig på ett bra sätt ändå. Lite klagomål från flyttarna att vi hade några fler flyttkartongen än vad vi angivit på förhand vilket drog ner det annars så proffsiga intrycket.

Flytthjälp 3rok ca 72 kvm i Upplands-Bro

Snabba, trevliga killar. organiserade, ställde möblerna på rätt ställe på en gång så man slapp hålla på att flytta runt prisvärda. Flyttstädningen också värda 5 stjärnor

Flytthjälp från 62 kvm i Stockholm

BF Flytt & Städ AB är en jätte seriös firma. De har både utfört flytt och städ hos oss på ett utmärkt sätt!
Det har varit lätt att komma i kontakt med dem och innan flytten kom de hem till oss för en första bedömning av flyttutförandet.

Vi är väldigt glada att vi anlitade en firma som leverera bra resultat till ett bra pris.

Flytthjälp 35 kvm inom Stockholm

Inget gick sönder, de jobbade på snabbt och det var okomplicerat. Dock verkade de inte ha full koll på adresserna och krävde att jag skulle vara med och dirigera det hela. Jag hade förberett ganska noggranna instruktioner för att kunna avvika, men dessa vägrade de befatta sig med. Slutet gott, allting gott, ändå.

Flytthjälp av 2 st lägenheter i Haninge & Västertorp

Dom var ducktiga och jobbade på och det gick fort flytten

Flytthjälp 64 kvm i Stockholm

Det var snabba, starka och effektiva killar som kom och genomförde flytten väldigt smidigt trots ganska stora och tunga möbler, många trappor och ingen hiss.
Kortläsare saknades i bilen fast vi kommit överens om dagen innan att betala med kort men då var det inga problem att betala mot faktura.
Städningen var också mycket väl utförd.

Flytta 34m2, Enskede - Johanneshov

Snabba och effektiva!

Flytthjälp från 29 kvm i Stockholm - uppsala

Plus: Smidig bokning och tydligt pris. Punktliga!
Minus: Fick veta vid bokningen att det gick att betala med kort, men när flyttbilen var lastad så fick jag veta att det var kontanter som gällde eftersom "kortläsaren finns i stora lastbilen".

Flytthjälp, 40 kvm i Stockholm

Beställde flytthjälp och flyttstäd.

Bra:
* Snabba att få kontakt med och tydliga vad som gäller
* Killarna som flyttade gjorde ett fantastiskt jobb
* Bra pris

Dåligt:
* Flytten skulle betalas med kort och städningen med faktura. Väl redo att betala har de "glömt" kortmaskinen och jag får ta ut flera tusen i en bankomat.
* Tiden för att flytta var lite optimistiskt beräknad, men det var samma beräkning som från andra företag.
* Flyttstädningen skulle påbörjas kl 08:00, jag gav nycklar i förväg. Kom dit 08:30 för att visa på lite knepiga städområden men då var ingen där. Ringde, och då var det plötsligt kl 10:00 som gällde.
* Städningen var inte 100%, t.ex. svabbades aldrig golven. BF kom inte och kompletterade som utlovat, istället kom vi överens om reducerat pris för städningen.

Flytthjälp inom Stockholm

Effektivt och snabbt. Inga skador. Fick även åka med i flyttbilen. Enda minuset var att behöva ta ut pengar kontant, annars inga problem.

Flytthjälp ca 65 kvm i Stockholm

Trevliga, hjälpsamma och snabba i flytten. Allting fungerade utmärkt och jobbet var snabbt avklarat. Vi är väldigt nöjda!

Flytthjälp, 68m2 Farsta - Tumba

Vi var supernöjda med flyttgubbarna, de gjorde ett kanonjobb!

Flytthjälp & flyttstäd 64 m2 i Upplands Väsby

Snabbt och smidigt flyttstädning var också bra genomförd. Rekommenderas ända minuset var att kortläsaren var trasig så jag fick betala kontant.

Flytthjälp 86 m2 i Stockholm

Arbetade effektivt och bra men otroligt sur och otrevlig arbetsledare som drar ned omdömet.

Flytthjälp ca 117 kvm i Tyresö

Inga problem att åka och hämta kartonger, och i flera vändor.
Flytten gick snabbt och smidigt.

Flytthjälp ca 90 kvm Ink. packning i Stockholm-Göteborg

Gjorde jobbet. Varken mer eller mindre. Hade fått lite högre betyg om de följt upp med en fråga om vi var nöjda eller inte. Fick lite repor på köksbordet etc.

Använde även för flyttstäd- den biten fungerade riktigt bra!

Flytthjälp ink. packning 65 m2 i Stockholm

Detta företag lovade mycket men höll ingenting, tyvärr!
Det började jättefint med bra service och trevligt bemötande, men så kom dagen då flytten skulle genomföras. Då funkade ingenting. I vår överenskommelse så skulle porslinet packas och lampor plockas ner och de få möbler som var kvar i lägenheten skulle sedan transporteras iväg. Det enda vi fick gjort var att de flyttade ungefär hälften av möblerna. Ingenting annat utfördes. De ville inte packa, för det var inte deras uppgift, de ville inte plocka ner lamporna (2 st) och de möbler som de tog med sig hanterade de vårdslöst. Tyvärr så blev denna flytthjälp allt annat än vad vi hade hoppats på. Speciellt eftersom kontakten fram till flyttdagen hade varit så bra.
Hej, vi försöker alltid på bästa möjliga sätt och vis lösa/ordna med allehanda problem som kan uppstå i samband med flytt. I ovanstående fall har vi (vår arbetsledare vid flytten) överenskommit med den betalande kunden om att visst bohag (det mest ömtåliga) kan slutföras vid annat tillfälle, då det var till det bästa för båda parter. Att vi varit slarviga och vårdslösa har jag svårt att tro då det var erfarna flyttkillar som arbetat för oss med flytt i ca 4 resp. 7-8 år.

Vi har försökt lösa och tillmötesgå beställaren på olika sätt och vis men men... Vi vill att våra kunder ska vara nöjda efter utfört uppdrag så att de kan rekommendera oss vidare till släkt och vänner - det är så vi överlever i den här tuffa branschen. Ibland går det dock inte oavsett vad.

/Juha
BF Flytt & Städ AB
BF Flytt & Städ AB

2014-04-09


Flytthjälp från 2 lgh 35m2 + 61m2 till en i Stockholm

Fungerade överlag bra. De jobbade effektivt och snabbt.
Det skulle varit 3 personer, men 1 fick lämna återbud så det var bara 2, men priset justerades ned så det gick bra ändå.
De hade inte med sig någon kortläsare så jag fick betala kontant.
Jag är nöjd med dem och kommer att anlita dem igen om ett par veckor för flytt av ytterligare en lägenhet.

Flytthjälp ca 63 kvm i Nynäshamn

Flyttkillarna var supersnabba och effektiva. Tog upp exakt den tid det tagit inte en minut mer. Hanterade bohaget varsamt och allt gick smidigt och lätt. På köpet var de mycket trevliga. Rekommenderas varmt.

Flytthjälp & packning, motsvarande 28.5m2 inom Tumba

Meddelade att de var försenade trots att det bara rörde sig om kort tid. Arbetade snabbt och effektivt.

Flytthjälp 141 kvm i Järfälla

En kundanpassad glad och väl fungerande flyttning till bra pris
Hej igen Carin,

Stort Tack, verkligen roligt att Ni gav oss ett positivt omdöme här och önskar Er en riktigt GOD FORTSÄTTNING....

Mvh Tony
BF Flytt & Städ AB

2013-12-30


Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Flytt 25 maj

Flyttade med oss till Enköping!


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg hansa*
Beloppsbegränsning: 10 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av:SB Cert


ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av:SB Cert


SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.


Stockholms Byggmästareförening

Branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag.


Svenska Transportarbetareförbundet

Transport har medlemmar ur en rad olika branscher och yrkesområden inom transportnäringen.


Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.


Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Yrkestrafiktillstånd
Verifierad av Offerta 2014-10-03

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.