Beve AB logo

Beve AB

5 (1)
Kontaktperson

Wiktor Mozalewski

+46736811757

Adress

Vellingebacken 16

23591 Vellinge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Byggentreprenören Vellinge (Beve) är ett fasadrenoveringsföretag med fäste i Södra Sverige. Vi erbjuder allt inom fasadrenovering, b.la. omfogning, omputsning, ändring av Enstegstätad till Tvåstegstätad fasad.

Vi finner stor stolthet i vårt arbete och kommer alltid göra vårt yttersta för att våra kunder är nöjda och att projekten görs efter konstens alla regler. Vi har de senaste åren utfört allt från mindre privata ombyggnationer till större kommunala renoveringsprojekt i städer som Vellinge, Malmö, Lomma, Trelleborg och Helsingborg. Vi lämnar gladeligen referenser till dessa. Går ni i tankarna att starta upp ett projekt, tveka inte att ta kontakt så lämnar vi en offert.

review-person
Gabi
Murning 4m i Oxie, Malmö
2023-09-13

Bra kommunikation, effektiva

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.

Sveriges Byggindustrier, BI
Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Moderna

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

16000000