Bästa Städ ECO logo

Bästa Städ ECO

4 (1)
Bästa Städ ECO - Kontaktperson
Kontaktperson

Pavlina Vaitkus

+46764527276

Adress

Walkers väg, 23

61191 Nyköping

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi på Bästa Städ ECO är ett ungt och miljömedvetet städföretag som utför alla typer av städuppdrag.

Vi jobbar noggrant och proaktivt och växer i snabb takt!

Vi värnar om miljön och sätter alltid dig som kund i fokus. Vår personal arbetar serviceinriktat för att du som kund ska få fint i ditt hem.

Vi jobbar lokalt och välkomnar kunder från Gnesta, Trosa, Nyköping, Oxelösund, Malmköping, Sparreholm med omnejd.

review-person
Annika
Löpande hemstädning 115 kvm i Tystberga, Gnesta
2022-10-13

Är nöjd med Pavlina arbete.Passar tider och utför välbehövlig rengöring av bostaden.Lätt att kommunicera med Pavlina.

Svar från Bästa Städ ECO
2022-12-12

Tack så mycket Annika!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Byggstädning

En byggstädning är ett projekt som är minst lika viktigt som en flyttstädning. Målet är att göra ett nybyggt eller nyrenoverat hem klart för inflyttning. Nedsmutsningen efter ett bygge är dock en helt annan än den som förknippas med en normal flytt och är mycket mer omfattande. Vi skräddarsyr varje byggstädning efter kundens behov och städar noggrant från golv till tak. Kontakta oss om du vill veta mer om vad som ingår i din byggstädning.

Byggstädning - 1
Kontorsstädning

Kontorsytan är företagets ansikte utåt så dess skick är en viktig faktor för att skapa ett positiv första intryck av företaget. All smuts har en negativ påverkan på medarbetarnas trivsel och prestation. Att upprätthålla renlighet på arbetsplatsen är därför en svår och ytterst viktig uppgift. Vi ser till att företagets kontorsmiljö ska känns välkomnande och trevlig. Kontorsstädning inkluderar dammtorkning av alla ytor, dammsugning, golvmoppning, spegelputs, tömning av papperskorgar mm.

Kontorsstädning - 1
Fönsterputs

Hemmet ser extra rent ut när alla fönster är nyputsade! Många kunder bokar fönsterputsning på våren och hösten! Det är våra professionella fönsterputsare som putsar dina fönster! De har lång erfarenhet av fönsterputsning och putsar på ett effektivt sätt. Vi tar med material och medel som behövs till fönsterputsningen och putsar alla sidor på fönstret samt torkar av fönsterkarmar och fönsterbleck för att få ett renare intryck samt att putsningen håller längre. För att underlätta inför fönsterputsaren rekommenderar vi att ni plockar undan på fönsterbrädan samt tar ner gardiner så att de lätt kommer åt att putsa era fönster.

Fönsterputs - 1
Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi vet vad du behöver hjälp med! När man flyttar är flyttstädning ofta det minst inspirerande steget. Därför bestämmer sig många för att söka hjälp från proffs. Det finns specifika riktlinjer på hur en flyttstädning ska genomföras, men grundtanken är att hela bostaden ska återställas till sitt ursprungliga skick, vilket innebär att varje yta och vrå i hela bostaden ska städas grundligt. För mer information om vad som ingår i flyttstädning, vänligen kontakta oss för en personlig service.

Flyttstädning - 1
Vi erbjuder hemstädning i Sörmland

Hemstädning är en avlastning i vardagen som passar lika bra för alla familjer, både stora och små. Vi förenklar din vardag och ser till att du kan komma hem till ett rent hem som du ska trivas i. När du beställer hemstädning av oss gör vi alltid upp ett rullande schema med dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av toaletter och badrum som basen i städningen. Sen kommer vi överens med dig om det är något mer ni behöver hjälp med. Ägna din tid åt något trevligare medans vi tar hand om ditt hem! Pris: från 220 kr/timme efter RUT avdrag.

Vi erbjuder hemstädning i Sörmland - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000