Badrumsdröm Stockholm AB logo

Badrumsdröm Stockholm AB

5 (1)
Badrumsdröm Stockholm AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Panos P.

+46760007570

Adress

Björnsonsgatan 56

16843 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Hej och välkommen till Badrumsdröm Stockholm AB!

Letar du efter det bästa byggföretaget till din badrumsrenovering?

Där bra inte är tillräckligt.

Då har du kommit rätt!

Om du råkat ut…. för en hantverkare som inte dyker upp, som inte blir klar i tid, kvalitén inte blir som du har tänkt dig och att priset skenar iväg på räkningen, ja då är du inte ensam, det är nämligen de absolut vanligaste anmälningarna till allmänna reklamationsnämnden.

Badrumsdröm Stockholm AB är företaget som gör tvärtom. Vi kommer när vi lovar, vi blir klara i tid, vi är specialiserade på att renovera badrum och levererar ett mycket bra slutresultat. Våra kunder betalar exakt det vi har kommit överens om i det skrivna avtalet.

Vårt mål är att varje kund ska rekommendera oss till sina vänner och bekanta.

HOS OSS FÅR DU ALLTID:

Fast och ett mycket konkurrenskraftigt pris Oslagbar service Kristallklar offert Avtal med hantverksformulär 17 Projektledare som har gått alla behöriga kurser hos BKR Totalentreprenad Rabatt hos välkända återförsäljare 10 år ansvar för tätskikt Våtrumsintyg Ansvarsförsäkring Maximalt ROT-avdrag

Vi är naturligtvis ett våtrumsbehörigt företag som följer alla branschregler.

Något annat byggföretag för gärna bli det största

VI NÖJER OSS MED ATT BLI DET BÄSTA!

KONTAKT Tel 076-000 75 70 , info@badrumsdrom.se, www.badrumsdrom.se

Se nedan länkar där ni kan kontrollera behörighet, kreditvärdighet och allriskförsäkring:

BKR, Vi är ett våtrumsbehörigt företag (anslutna till BKR) https://www.bkr.se/medlemsforetag/badrumsdrom-stockholm-ab/1476501

UC, Vi är Kontrollerade och Kreditvärdiga enligt UC http://www.uc.se/risksigill2/?showorg=559217-5375&language=swe

LF, Vi innehar LF allriskförsäkring, se länk om råd inför renoveringen: https://www.lansforsakringar.se/stockholm/privat/forsakring/forebygga-skador/vattenskador/tatskikt/

review-person
Linnan
Total badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2020-05-27

Totalrenovering av badrum Jag tog in flera offerter från olika företag och förstod att många anlitade underentreprenörer för att utföra jobben. Detta kändes inte så tryggt, för mig är det viktigt att veta vem som springer ut och in i min bostad. Jag valde att anlita Badrumsdröm Stockholm AB då projektledaren Panos var professionell och ingav en kunnig och trygg känsla. Han informerade mig om att företagets vision är att ha den bästa servicen och dom mest nöjda kunderna i Stockholm, inte bara utföra så många projekt som möjligt och bli störst. Stort plus är att dom är ett litet team med handplockade, duktiga hantverkare med lång erfarenhet. Nu är jag jättenöjd med mitt nya badrum, företaget lever verkligen upp till sin ”vision” och uppfyllde min badrumsdröm utöver förväntan! Jag rekommenderar varmt Badrumsdröm Stockholm AB och kommer definitivt anlita dom även till mitt nästa projekt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Badrumsrenovering Danderyd

Parhus i Enebyberg

Badrumsrenovering Danderyd - 1
Badrumsrenovering Danderyd - 2
Badrumsrenovering Danderyd - 3
Badrumsrenovering Danderyd - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10.000.000 kr

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.