Bad & Rum Halmstad logo

Bad & Rum Halmstad

0 (0)
Bad & Rum Halmstad - Kontaktperson
Kontaktperson

Patrik

+46738167304

Adress

TÄRNVÄGEN 5

30265 Halmstad

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Välkommen till Bad & Rum Halmstad

Byggfirman som brinner för att du som kund efter vårt arbete ska känna en stolthet och glädje i att ha anlitat oss. För oss är ledorden kunskap, kvalité och kommunikation.

Vi har lång erfarenhet inom vårt yrke och för oss är yrkesstoltheten och noggrannheten oerhört viktig. Vi arbetar alltid med de materialleverantörer som vi anser vara de bästa och våra samarbetspartners inom el, VVS och måleri är väldigt noggrant utvalda.

För oss är även dialogen med dig som kund en väldigt viktig del i vårt arbete, vi försöker alltid stämma av varje steg av renoveringen ihop med dig för att vi tillsammans ska kunna nå bästa möjliga slutresultat. Vi är dessutom anslutna till Byggkeramikrådet vilket innebär att vi är våtrumsbehöriga.

Vi arbetar nästan uteslutande som totalentreprenör för att ni hus- eller lägenhetsägare ska kunna fokusera på er vardag under tiden som vi förverkligar er renoveringsdröm oavsett om det är köket, badrummet, taket eller något annat rum i ert hus som behöver göras om.

Vi utför de flesta uppdrag inom byggnation, med badrumsentreprenad som specialkompetens.

Vi har över 10 års erfarenhet samt är våtrumsbehöriga.

Kolla gärna in vår instagram: badorumhalmstad

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000