Avery Milton AB logo

Avery Milton AB

5 (1)
Avery Milton AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Ayoub, Elias Butrs

+46768964473

Adress

Fårhjordsvägen

586 66 Linköping

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Avery Milton Agency är en dynamisk teknikbyrå, med en stark kompetens inom produktutveckling för både hårdvara och mjukvara.

Vårt kompetenta team, bestående av tre experter, specialiserar sig inom maskinteknik och IT-utveckling.

Vi är stolta över våra samarbeten med framstående företag såsom IKEA, ABB, Volvo Trucks, RISE, Frico, Airpack, MA of Sweden, CEVT, Lync&Co och många fler.

Med en starkt resultatdriven strategi, hjälper vi våra klienter att omsätta sina visioner till konkreta produkter. Upptäck kraften i innovation med Avery Milton Agency.

review-person
Narin
Bygga ny hemsida åt företag i Stockholm
2023-11-28

Smidigt och professionellt till bra pris.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

ABB: Innovation och Teknisk Expertis inom Nätverkskomponentutveckling

Avery Milton Agency har uppvisat stor expertis och innovativt tänkande inom utveckling och design av nätverkskomponenter för ABB. Genom att kombinera teknisk skicklighet med ett progressivt tankesätt, har de frambringat effektiva och pålitliga lösningar. I detta projekt prioriterade Avery Milton Agency att förstå kundbehov och identifiera rådande marknadstrender. Denna insikt säkerställde att de nätverkskomponenter de utvecklade inte bara uppfyllde, utan överträffade förväntningarna. I samarbete med ett tvärvetenskapligt team strävade de efter att maximera produktens prestanda och säkerhet, samtidigt som de arbetade för att minimera kostnader och miljöpåverkan. Genom att utnyttja avancerade designverktyg och testmetoder, kunde Avery Milton Agency effektivt förbättra befintliga nätverkskomponenter och utveckla nya, innovativa lösningar som uppfyllde marknadens behov. Deras insatser bidrog till att konsolidera företagets position på marknaden och bevara deras rykte som ledande aktörer inom nätverksteknologi. Avery Milton Agency's engagemang och expertis inom nätverkskomponentutveckling gör dem till en ovärderlig tillgång för organisationer som söker ett ambitiöst och kreativt ingenjörsteam. Under sin tid på ABB har Avery Milton Agency utvecklat kompetenser inom PTC Creo, engelska, innovationsutveckling, snabb framställning av prototyper, produktinnovation, 3D-design och 3D-visualisering. Dessa färdigheter har ytterligare förstärkt deras roll inom Avery Milton Agency, där de fortsätter att leverera exceptionella resultat och bidra till våra kunders framgång.

ABB: Innovation och Teknisk Expertis inom Nätverkskomponentutveckling - 1
Frico: Innovativ Produktutveckling och Hängivet Ledarskap

Som produktansvarig på Frico var Elias Ayoub en nyckelfigur i styrningen av projekt från konceptfas till förproduktion. Elias kombination av kreativitet och teknisk skicklighet utmärkte honom som en ledare inom design och utveckling. Elias var en vital del av ett sex personer starkt FoU-team, där han var inblandad i olika projektets utvecklings- och förproduktionsfaser. Han bibehöll konsekvent kontakt med leverantörer och ansvarade för att validera produkter under lanseringsfasen. Genom sitt arbete framhävde Elias sin förmåga att visualisera idéer och skapa prototyper, vilket var kritiskt för att driva projekt framåt. Hans starka problemlösningsförmåga och noggrannhet bidrog till projektens framgång, och hans värdefulla insatser resulterade i ett erbjudande om fast anställning vid uppdragets slut. Denna framgång speglar Elias engagemang, expertis, och den betydande inverkan han hade på teamet. Under sin tid på Frico utvecklade Elias kompetenser inom engelska, innovationsutveckling, snabb framställning av prototyper, produktinnovation, 3D-design och 3D-visualisering. Hans erfarenheter där har ytterligare förstärkt hans roll inom Avery Milton Agency, där han fortsätter att leverera exceptionella resultat och bidra till våra kunders framgång.

Frico: Innovativ Produktutveckling och Hängivet Ledarskap - 1
IKEA of Sweden: En Resa av Produktinnovation och Design

Under en period av åtta månader (november 2017 till juni 2018) hade vi glädjen att ha Elias Ayoub på vårt team, verksam vid IKEA of Sweden i Älmhult. Elias fokuserade på produktinnovation, med särskild inriktning på att utveckla och förbättra sängplattformar och förvaringslösningar. Elias förfinade produkterna genom sin kombination av teknisk expertis och designkänsla, vilket resulterade i lösningar som var både praktiska och estetiskt tilltalande. Hans kreativa tänkande och nyskapande idéer bidrog till att göra produkterna mer effektiva och användarvänliga, vilket förbättrade kundernas upplevelse och tillfredsställelse. Under sin tid på IKEA utvecklade Elias en rad kompetenser, inklusive innovationsutveckling, produktinnovation, 3D-design, 3D-visualisering och produktdesign. Han visade också styrka i att arbeta på engelska, vilket underlättade internationell kommunikation och samarbete. Elias, som en passionerad och driven maskiningenjör, demonstrerade sin förmåga att skapa meningsfulla och effektiva lösningar inom produktutveckling. Hans arbete på IKEA of Sweden illustrerar hans talang för att omforma kundupplevelsen genom smart design och innovativa lösningar. Denna erfarenhet har ytterligare stärkt hans roll i Avery Milton Agency, där han fortsätter att bidra till våra kunders framgång.

IKEA of Sweden: En Resa av Produktinnovation och Design - 1
Online Butiker: Expertise inom E-handelsutveckling och Kundupplevelse

På Avery Milton Agency har vi omfattande erfarenhet inom utvecklingen av online butiker. Hittills har vi framgångsrikt skapat cirka 30 e-handelsplattformar, integrerat med välkända betalningssystem som Klarna och PayPal. Vi har specialiserat oss på att arbeta med populära plattformar som Shopify och Wordpress, vilket ger oss flexibiliteten att skapa anpassade och kraftfulla lösningar som passar varje unik affärsmodell och behov. Vår expertis sträcker sig bortom enbart tekniska aspekter. Vi har ett djupgående fokus på kundupplevelse och är hängivna till att skapa online butiker som erbjuder en sömlös, intuitiv och engagerande shoppingupplevelse. Genom detta kan vi hjälpa till att öka din order-rate och stärka ditt varumärkes image i den digitala världen. Sätt Avery Milton Agency till uppdraget att utveckla din nästa online butik, och se hur vår erfarenhet och engagemang kan förbättra din kundupplevelse och bidra till din e-handels framgång.

Online Butiker: Expertise inom E-handelsutveckling och Kundupplevelse - 1
Salong Madona: Funktionell och Elegant Design av Salongsmiljö

Hos Avery Milton Agency strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att skapa unika och funktionella utrymmen som passar deras specifika behov. Ett exempel på detta är vårt arbete med Salong Madona, där vi tillhandahöll design och ritning av deras nya salongsmiljö. Projektet omfattade design av en komplett och helt ny salong, med fokus på kraven från frisörer och deras specifika verktyg. Vi skapade renderade bilder och detaljerade byggritningar för snickare, vilket säkerställde att den färdiga produkten skulle vara både estetiskt tilltalande och funktionell. Målet, enligt kundens specifikationer, var att skapa en elegant och funktionell salong - och det är precis vad vi uppnådde. Den färdiga designen är en kombination av praktiska lösningar och visuell skönhet, som uppfyller både frisörernas behov och skapar en välkomnande atmosfär för kunder. Med Avery Milton Agency vid rodret kan du vara säker på att din vision för ditt utrymme blir verklighet, oavsett om du behöver en salong, ett kontor, eller något annat unikt utrymme.

Salong Madona: Funktionell och Elegant Design av Salongsmiljö - 1
Design och Detaljritning av Lägenhet: Skapandet av En Funktionell och Estetiskt Tilltalande Bostad

På Avery Milton Agency förvandlar vi våra kunders visioner till realitet genom noggrann design och detaljritning. Ett perfekt exempel på detta är ett projekt vi genomförde för en lägenhet, där vi skapade detaljerade designförslag och renderingar, inklusive av sovrum, vardagsrum, kök och trappa. Vårt arbete involverade att noggrant balansera mellan funktionalitet och estetik, för att presentera kunden med designalternativ som inte bara är praktiska utan också visuellt tilltalande. Vi tog fram ritningar för bygglov och samarbetade med en trappleverantör och snickare för att säkerställa att varje detalj var korrekt konstruerad och att alla specifikationer var uppfyllda. Resultatet av detta projekt är en noggrant utformad lägenhet som speglar både funktionalitet och design, och där varje element, från trappan till köket, har ritats med stor precision och omsorg. Välj Avery Milton Agency för din nästa designuppgift och upplev hur vi omvandlar din vision till verklighet med en balans mellan funktionalitet och estetik.

Design och Detaljritning av Lägenhet: Skapandet av En Funktionell och Estetiskt Tilltalande Bostad - 1
Design och Detaljritning av Lägenhet: Skapandet av En Funktionell och Estetiskt Tilltalande Bostad - 2
Kundanalyser för Salong: Förbättrad Marknadsföring Genom Riktad Datainsamling

På Avery Milton Agency tar vi en djupdykning i våra kunders databaser för att optimera deras marknadsföringsinsatser. Ett konkret exempel på detta är ett projekt vi genomförde med en salong, där vi utförde en omfattande analys av deras befintliga kunddata. Vårt uppdrag involverade att noggrant granska alla kunder och data för att formulera och beskriva vilka kunder som beställer vilka tjänster. Genom att utnyttja dessa insikter kunde vi sedan hjälpa salongen att effektivt marknadsföra riktade tjänster till liknande kunder. All data för denna analys hämtades från bokadirekt, vilket möjliggjorde en noggrann och omfattande granskning. Resultatet av detta datadrivna tillvägagångssätt var att vi kunde hjälpa salongen att effektivisera sin annonsering. Detta ledde i sin tur till en ökning av nya kunder, vilket demonstrerar den kraftfulla effekten av riktad marknadsföring baserad på noggrann kunddataanalys. Med Avery Milton Agency kan du förvänta dig att din data utnyttjas till fullo för att optimera dina marknadsföringsstrategier och öka din kundbas.

Kundanalyser för Salong: Förbättrad Marknadsföring Genom Riktad Datainsamling - 1
Geometrisk Arkitektur för Volvo Lastvagnar: Framtagning av Tunga Fordon Med Precision och Innovation

Elias Ayoub, en av våra ledande experter på Avery Milton Agency, har gjort betydande framsteg inom området för geometrisk arkitektur för tunga fordon. I sin roll som geometrisk arkitekt hos Volvo Lastvagnar, har Elias fokuserat på att utveckla högvolym-lösningar och samtidigt arbeta på tvärfunktionella projekt inom motordelar. Från konceptutveckling till genomförande av tidiga fasundersökningar, har Elias säkerställt geometrisk säkerhet och utfört virtuell verifiering i 3D-förpackningsmiljöer. Hans arbete har också involverat design av lösningar som tillgodoser olika intressenters behov och bidrar till kontinuerliga förbättringsaktiviteter. Elias övervakar noggrant produktion och testverifiering av designkoncept, säkerställer att de uppfyller de högsta kvalitets- och prestandastandarderna, och spelar en avgörande roll i att samordna olika avdelningar för att hitta optimala lösningar över olika områden, inklusive tillverkning, teknik, inköp och prestanda. Genom att arbeta tätt med olika team har Elias effektivt optimera varje lösning för att uppfylla de unika kraven och förväntningarna hos alla intressenter. Hans erfarenhet som geometrisk arkitekt för tunga fordon på Volvo Lastvagnar återspeglar hans förmåga att framgångsrikt hantera komplexa projekt och leverera innovativa, högkvalitativa lösningar som uppfyller industristandarderna.

Geometrisk Arkitektur för Volvo Lastvagnar: Framtagning av Tunga Fordon Med Precision och Innovation - 1
Självhäftande mobilstöd: En Innovation Född ur Ett Dagligt Behov

Vid Avery Milton Agency strävar vi efter att omvandla vardagliga utmaningar till innovativa lösningar. Ett lysande exempel på detta är vår produktutveckling av ett självhäftande mobilstöd som effektivt kan fästa din platta eller mobil på släta ytor med hjälp av nano teknik. Inspirationen till detta projekt kom när Elias, en av våra teammedlemmar, såg sin mamma kämpa med att hålla sin mobil under en längre videosamtals-session. Efter att ha iakttagit detta behov, satte Elias igång med att skapa en lösning som kunde underlätta den digitala upplevelsen för alla mobilanvändare. Denna process involverade ett flertal steg, inklusive kundundersökningar, marknadsanalys, behovsanalys, konceptutveckling, prototypframtagning, validering, kontakt med leverantörer, affärsplanering, anpassning till produktion och slutligen produktframtagning med plastkonstruktion. Dessa steg visar vår kompetens inom områdena marknadsföring, försäljning, innovation, snabb prototypframtagning, produktinnovation, 3D-design, 3D-visualisering och produktdesign. Efter noggrann utveckling och testning, är vi stolta över att denna produkt nu säljs online och i Gekås Ullared butik. Vi tror att denna lösning inte bara underlättar vardagen för mobilanvändare, utan också representerar den passion och det engagemang som vi på Avery Milton Agency lägger i varje projekt vi tar oss an.

Självhäftande mobilstöd: En Innovation Född ur Ett Dagligt Behov - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

RISE
RISE

Certifierade av Swedish Institute for Technical Approval in Construction.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Unionen
Unionen

Företaget är medlem i Unionen.