Ave. Production Handelsbolag logo

Ave. Production Handelsbolag

0 (0)
Ave. Production Handelsbolag - Kontaktperson
Kontaktperson

Adnan Erkocevic

+46708988162

Adress

Övre Hallegatan 30

41713 GÖTEBORG

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Vi är en webbyrå med säte i Göteborg som har verksamhet i framförallt Sverige men har även kunder runt om i världen. Digitala lösningar i form av hemsidor, appar och skräddarsydda programvaror med fokus på användarvänlighet och smarta lösningar är vår styrka.

Vi startade vår verksamhet 2007 (samma år som den första iPhonen lanserades) och vår ambition är att ligga i framkant med våra produkter och tjänster. Vår erfarenhet och nyfikenhet inför nya tekniska lösningar är en bra mix för att få nöjda kunder.

Våra kunder finns både i Sverige och utomlands. Bland våra kunder finns Business Sweden, Serneke, Göteborg Stad, Västra Götalands regionen, Rise, Folksam, Lerums kommun och vi har även ett flertal mindre företag.

Varför väljer kunderna oss? Vi har det som hjälper kunden i deras verksamhet. Med vår hjälp så sparar man tid och pengar och kan fokusera på rätt saker. Genom att lyssna på kundens behov och göra rätt analys så skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Västsvenska Industri- och Handelskammaren
Västsvenska Industri- och Handelskammaren

Företaget är medlem i Västsvenska Industri- och Handelskammaren

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.