Avancea AB logo

Avancea AB

5 (1)
Avancea AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Niclas Sehlin

+46700920326

Adress

Jungfrudansen 62

17151 Solna

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Kontrollansvarig Vår långa erfarenhet av att vara kontrollansvarig, säkerställer att vi sköter rollen på ett väldigt bra sätt. Vi sköter alla uppgifter som en kontrollansvarig normalt har, och ibland mer därtill. Vi granskar och godkänner tex projekteringsunderlag (tex ritningar och tekniska beskrivningar). Vi säkerställer även så att byggprocessen genomförs enligt dessa.

Platschef Vi hjälper till att leda byggprojektet på plats i Såväl Stockholm som Umeå med omnejd. Exempel på saker som innefattas är byggledning, arbetsledning, kvalitetskontroll och hälsa och säkerhetsansvar.

Projektchef Vi hjälper till att leda projektet från start till mål på ett effektivt sätt. Det innebär att vi hjälper till med allt från planering och ledning av projektet inklusive arbetsgruppen, ser till så att kommunikationen fungerar mellan olika parter, riskhantering, och kvalitetssäkring av byggprojektet mm.

Byggledare När ni anlitar oss som byggledare, så kan ni förvänta er att alla delar av byggprocessen blir gjorda på ett effektivt och bra sätt. Vi håller självklart koll på kvalitetsplaner, miljöplaner, tidsplaner och kostnader.

review-person
andreas
Kontrollansvarig i Rimbo, Norrtälje
2024-04-12

Bra gärna igen!

Svar från Avancea AB
2024-04-15

Hej Peter Kul att du är nöjd! Vi utför gärna nya kommande uppdrag. Hälsningar Niclas

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

LF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

120 PBB

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

RISE
RISE

Certifierade av Swedish Institute for Technical Approval in Construction.

PCB-utbildning
PCB-utbildning

Utbildning för rivning av PCB material.

Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR
Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR

Medlem i Svenska Byggingenjörers Riksförbund.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.