ARBA SOLAR (AVAM Invest AB)  logo

ARBA SOLAR (AVAM Invest AB)

0
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
(0)
Kontaktperson

Mirza Bilalovic

+46768562634

Adress

TEGELGÅRDSG 24 LGH 1501

211 33 Malmö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi är ett gäng som träffats genom olika omständigheter men som har samma gemensamma tanke – vi måste förändra sättet att förbruka jordens energi.

Det som fick upp vårt intresse för förnybar energi är den mer och mer alarmerande Overshoot Day Datumet, eller nyckeltalet, är ingen exakt vetenskap, utan bygger på olika beräkningar av bland annat energikonsumtion, fiske, skogsbruk och koldioxidutsläpp. En slags årsbudget för naturens förnybara resurser. Om hela världen levde som vi i Sverige skulle Overshoot day infalla redan i april. Vi som ändå tror att Sverige är duktiga och fyller alla klimatmål kanske ska tänka om.

Detta har gjort att vi som jobbar inom Arba Solar vill göra något för att förlänga jordens livslängd. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.