Asmar Relining AB logo

Asmar Relining AB

0
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
Tom stjärna
(0)
Asmar Relining AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Yosef

+46763372323

Adress

Meteorvägen 4

175 60 Järfälla

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Med lång erfarenhet som först tekniker och sedan arbetsledare och projektledare inom relining har Yosef Asmar byggt upp nödvändig kunskap om arbetets alla delar, från inspektion och planering till själva utförandet med relining och filmning och slutligen besiktning av arbetet.

Med över 10 år i ryggen inom branschen tog han steget att starta sitt eget företag med förhoppningen att ge både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag bästa möjliga service och resultat. Vi ser alltid till att välja den mest optimala metoden och det bästa materialet till varje enskilt projekt. Ett miljömedvetet arbete är en självklarhet för oss. Alla medarbetare har också gått de nödvändiga kurser som krävs för att genomföra ett säkert arbete.

Vi arbetar i hela Stockholms län, Mälardalen och Uppsala. Vi lämnar garanti på vårt arbete.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.