Argi bygg och måleri AB logo

Argi bygg och måleri AB

4.8 (5)
Argi bygg och måleri AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Paulina

+46700480213

Adress

Hagtornsvägen 14

61338 Oxelösund

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

OM OSS Argi Bygg och Måleri AB är ett företag som erbjuder ett brett utbud av olika tjänster inom Bygg & Måleri. Vi är två personer som utför alla arbeten och med oss har vi många års erfarenhet av Bygg & Måleri. Fördelen när vi är ett litet Företag är att vi har en nära kundkontakt. Vi tycker att det bästa resultatet nås i samarbete med kunden och därför är det mycket viktigt för oss att förstå kundens individuella behov och erbjuda den bästa lösningen. Vi tror att en nöjd kund är nyckeln till framgång och därför vill vi fullgöra dina drömmar på det bästa möjliga sättet. Vi satsar allt på att du ska vara helt nöjd med resultatet.

review-person
Claes
Målning Utvändigt 96 kvm i Trosa
2024-05-09

Ska börja att måla huset i junimånad

review-person
Charlotta
Mindre byggnationsuppdrag 6 kvm i Oxelösund
2023-03-10

Kunde inte vara nöjdare. Argi kunde hjälpa oss mitt i semestertider och kom med lösningar som skulle bli billigare för oss i en akut renovering. De tog på sig att beställa extra material åt oss när vi själva tvekade över vilken typ som var bäst och de höll koll när beställt material försenades och slutförde trots andras förseningar sitt eget jobb snabbt och bra trots avsaknad av bilväg sista biten till huset. Alltid enkla att kontakta om man hade frågor om något.

Svar från Argi bygg och måleri AB
2023-03-21

Tack för förtroendet och fina ord! :)

review-person
Ulla
Badrumsrenovering, Elinstallation, Golvläggning, Målning, Rivning, Tillbyggnad 5 m2 i Oxelösund
2022-09-13

I dagsläget pågår dialog med föreraget och avtal ska teckas i veckan. Så här långt känns allt bra. Byggnationen påbörjas i oktober 2022.

review-person
Ludvig
Golvläggning 48 kvm i Nävekvarn, Nyköping
2020-09-07

Snabbt och bra arbete.

review-person
Anneli
Laga befintlig fasad ca 80 kvm i Tystberga, Nyköping
2019-10-27

Seriösa killar som gjort ett riktigt bra jobb. Proffsiga! Vi kommer anlita dom igen! Vi har fått hjälp att byta vindskivor, hängrännor och fått snörasskydd på taket.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll
MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.