Aquabygg AB logo

Aquabygg AB

5 (1)
Aquabygg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Lukas

08308275

Adress

Box 7008

18711 Täby

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2010

Aquabygg AB är en byggfirma i Täby som specialiserar sig på badrumsrenoveringar, våtutrymmen, stambyten m.m. Aquabygg är en beprövad och efterfrågad aktör med lång erfarenhet i branschen, ett gott rykte och en stark ställning på badrumsrenoveringsmarknaden i Stockholm. Firman är auktoriserad för våtutrymmen och har alla nödvändiga behörigheter som krävs för badrumsrenovering.

review-person
Dan
Köksrenovering 35 m2 i Stockholm
2016-08-22

Köksrenovering, innertak, El, installation av Vitvaror. utfört under maj-juni 2016. super nöjd med resultatet. kvalitén på utfört arbete, städning mm. var över förväntan. Hjälpte till med tips när man som "lekman" hade idéer på hur saker skulle vara, gav de råd som var mycket bättre. klara innan sista dag, rättade till vissa små saker som berodde på dålig planering av under tecknad utan extra kostnader. kan varmt rekommendera dessa. de kommer få mer jobb av mig när badrummen skall göras. Framför allt tack till Lukas som projektlede detta exemplariskt. Bästa hälsningar Dan Berggren

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-18
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.