Nordiska Ytskiktsbolaget AB logo

Nordiska Ytskiktsbolaget AB

4.7 (3)
Nordiska Ytskiktsbolaget AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mathias Obrell

+46352020240

Adress

Norra bulltoftavägen 65G

21243 MALMÖ

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2014

Vi på Nordiska Ytskiktsbolaget AB har utfört målningsuppdrag åt nöjda kunder i över 50 år. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte. Vi erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, affärslokaler och offentliga byggnader.

Våra medarbetare är specialutbildade inom sitt område och är handplockade med lång erfarenhet, både från yrket och från företaget. Med våra duktiga medarbetare kan vi med säkerhet säga att du som kund kommer att bli helt nöjd med både utförande och resultat.

Vi utför även puts, fasad och murning med fokus på hållbara fasader samt rostskyddsmålning, blästring, brandskyddsmålning, brandtätning, impregnering och sanering. ISO-certifierade inom Ledningssystem för Kvalitet (ISO 9001), Ledningssystem för Miljö (ISO 14001), Ledningssystem för Arbetsmiljö (ISO 45001) och Korrosion (ISO 12944).

Boka tid för ett helt kostnadsfritt hembesök där vi gemensamt går igenom det ni önskar få gjort, därefter lämnar vi ett förslag på kostnad samt en utförlig beskrivning av arbetet.

För mer information om oss, besök vår hemsida.

review-person
Magnus
Målning Invändigt & Tapeter 35 kvm väggyta i Lomma
2017-04-28

Mycket bra! Väldigt duktiga målare och de höll vad de lovade. Rekommenderas varmt!

review-person
Camilla
Målning 20 kvm i Malmö
2017-02-24

Toppen!

review-person
Göran
Målning Invändigt & Tapeter i Ekeby, Bjuv
2016-12-19

Mycket nöjd !

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Måleriföretagen i Sverige
Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.

Sveriges Byggindustrier, BI
Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

Bureau Veritas

ISO 14001
ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av?

ISO 14001

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll
MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gjensidige

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

500 000