Antré Design logo

Antré Design

5 (9)
Antré Design - Kontaktperson
Kontaktperson

Anna Petré

+46708652356

Adress

Berglärkan 42

42669 Västra Frölunda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Hejsan!

Jag arbetar som grafisk formgivare och illustratör och har ca 20 års erfarenhet av marknadsföring, formgivning och grafisk produktion för såväl tryckta som digitala kanaler. Allt inom originalproduktion, formgivning, illustrationer och mönster. Även web och sociala medier.

review-person
Blend
Profilprodukter i Nacka
2023-04-04

Anlitade Anna för att ta fram design och logo, hemsida och etiketter till några hälsoprodukter. Förutom hennes fantastiska kompetens så är hennes personliga egenskaper 10 av 10!! på alla sätt! respektfull, lugn, tillmötesgående, stor flexibilitet (vilket vi värdesätter högst) och förstås hennes vänliga och snälla ton och inställning. Jag har minst 4 projekt till på gång och att Anna ska ta dem är en stor självklarhet för mig och mitt företag.

Svar från Antré Design
2023-04-05

Oj, tack snälla för de fina orden!! 😀😀 Var ett roligt uppdrag, alltid glad att kunna hjälpa till med grafisk formgivning och presentation! Ser fram emot fortsatt samarbete. 😀

review-person
Ida
Grafisk design i Danderyd
2022-07-01

Vi är otroligt nöjda med Anna och hennes tjänster. Hon har varit väldigt lyhörd och flexibel under hela processen och samarbetet kunde inte fungerat bättre. Vi skulle verkligen rekommendera Anna och hon kommer vara vårat förstahands val i alla likande projekt i framtiden.

Svar från Antré Design
2022-07-01

Tack för ett roligt uppdrag och trevligt samarbete! alltid roligt att kunna hjälpa till med illustrationer och grafiska lösningar. 😀

review-person
White
Grafisk design i Stockholm
2021-11-15

Vi anlitade Anna för hjälp med formgivning och design kring ett nytt varumärke. Anna tog fram hela den grafiska profilen med symbol, logotyp, typsnitt och andra grafiska element. Dessutom formgav Anna etiketter och ritade de finaste illustrationer som vi använder på produkternas förpackningar. Superbra dialog hela tiden och jättefint stöd i alla beslut. Vi är så nöjda med allt och hade inte kunnat hitta en bättre samarbetspartner!

review-person
Ellen
Grafisk design i Nacka
2021-03-26

Vi bad Anna om hjälp för att göra designskisser till våra smycken. Vi hade själva mycket dålig kolla på hur de skulle se ut osv. Anna gjorde ett fantastiskt bra jobb utifrån de få medel vi kunde förse henne med. Hon jobbar snabbt och effektivt och levererar designs/illustrationer av hög kvalitet.

review-person
Oskar
Grafisk design i Stockholm
2020-12-22

Visade stort tålamod och hjälpte oss hitta något vi blev nöjda med.

review-person
Michael
Grafisk design i Göteborg
2020-09-14

Väldigt nöjd med att ha arbetet med Antré Design. Kommunikationen under processens gång fungerade väldigt samt att vi blev otroligt nöja med slutprodukten. Rekommenderar starkt.

review-person
Roderick
Grafisk design i Särö, Kungsbacka
2020-04-15

Projektet vi utfört över 3 månader med Anna har fungerat väldigt bra. Grafisk produktion, illustrationer och tonvis med dokument löste sig galant med en hög kvalité! Vi är nöjda och kommer kontakta Anna igen om behovet uppstår.

review-person
Marie
Grafisk design till företag i Göteborg
2020-03-29

Vi är mycket nöjda med de förslag på layout och formgivning som vi har fått från Antré Design till vårt grafiska profilprogram. Nyskapande och fräscht. Lätt att samarbeta med.

review-person
Ingegerd
Skapa ett bokomslag i Stockholm
2019-12-01

Bra samarbete, lätt att diskutera uppdraget. Bra pris.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5