Anna & Johanna AB logo

Anna & Johanna AB

Kontaktperson

Mickael Okänt-Efternamn

+46768122650

Adress

VALUTAVÄGEN 7 LGH 1502

12934 HÄGERSTEN

Anna & Johanna ser till att flytten till ditt nya hem är trygg och enkel, samtidigt som din gamla bostad blir skinande ren.

Vi erbjuder flytthjälp och ser till att dina möbler, ägodelar och favoritsaker på ett smidigt sätt transporteras till din nya bostad. Under tiden som du fokuserar på att packa upp och göra dig hemmastadd, ser vi till att din gamla lya strålar inför att de nya ägarna flyttar in.

Vi erbjuder: INOM STÄDNING:

  • Flyttstädning *Hemstädning *Hemstädning Löpande *Grovstädning *Storstädning *Trapphusstädning *Kontorsstädning m.m Mot såväl privatpersoner samt företag.

samt FLYTT & TRANSPORT.

I alla våra tjänster ingår nöjd kund-garanti. Det innebär att om du eller köparen av din bostad är missnöjda, ser vi till att göra om och göra rätt.

Vi använder marknadens bästa städmaterial, men ser också till att det är snällt mot miljön. Våra medarbetare har alla fått en intern städutbildning och har schyssta arbetsvillkor. Vi lovar, de är riktiga hjältar!

Vi erbjuder förnärvarande våra tjänster i Stockholm med omnejd.

Ska du flytta till eller från Stockholm, vänligen kontakta oss så ska vi finna bästa möjliga lösning för dig och ditt bohag.

Vi hjälper dig

/ Vi på Anna & Johanna

IG: https://www.instagram.com/annaojohanna/