Amfix AB logo

Amfix AB

2.3Halv stjärna (3)
Kontaktperson

Håkan Bäckman

+4652212525

Adress

Fasserödsvägen 2

45162 Uddevalla

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Vad bra att du har hittat hit till oss på Amfix bygg AB Vi ser framemot att ta del av dina bygg- och renoveringsplaner för att göra verklighet av dina visioner!

Välkommna!

Amfix Bygg innehar en bred variation av kompetenser vilket ger oss möjligheten att bedriva en professionell bygg- och renoveringsprocess som är anpassad för att möta de unika behov som våra kunder har, såväl privatpersoner som företag. En kontakt hos oss är allt som krävs för att genomföra ett lyckat projekt från planering till slutresultat.

Som kund hos oss kommer du att ha en fullständig insyn i ditt projekt, oavsett om du är på plats eller inte.

Med erfarna anställda garanterar vi ett tryggt och effektivt samarbete under hela projektets gång. Ansvar, Kvalitet, Ärlighet och Kommunikation utgör de grundstenar som vår verksamhet vilar på.

Amfix Bygg är byggfirman som alltid håller vad vi lovat!

review-person
Christoffer
Total badrumsrenovering 5 kvm i Uddevalla
2023-07-08

Mycket nöjd med Amfix! Bra kommunikation genom hela renoveringen, de var väldigt måna om att det blev som vi ville ha det. Resultatet blev kanonbra, precis som vi hade hoppats på! Rekommenderar Amfix starkt! :)

review-person
Juha-Pekka
Takläggning 144 kvm i Uddevalla
2023-05-28

AMFIX AB har överskridit kontraktstiden. Vite för påbörjad vecka till AMFIX AB skall utges. Logistiken har inte fungerat hos AMFIX AB. Det enda som fungerar är fakturering i förtid, men kontraktet säger att när takrenoveringen är klart fakturerar entreprenören.

Svar från Amfix AB
2023-05-28

Juha, vi är så ledsna att ert projekt är försenat. Vi kan tyvärr ej påverka då Planja har haft problem med produktion och ej har kunnat leverera takplåten som ni önskat. Vi har haft kommunikation med dig gällande ovanstående och hoppas du förstår det ej är Amfix utan ett leverantörs problem. Utan material kan vi ej färdigställa ert projekt. Önskar er en fin söndagskväll. Med vänlig hälsning, Håkan

review-person
Ann-Sofie
Totalrenovering av kök i Uddevalla
2018-10-15

Fick ett sms fredag kväll kl. 21:00 om att dom ville ändra tiden för offert möte. Ingen avsändare. Varför inte höra av sig mitt i veckan och med ett mail istället. Det var ju ändå två veckor kvar till mötet!? Oseriöst.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000