Fotis Städ logo

Fotis Städ

Fotis Städ - Kontaktperson
Kontaktperson

Gabbe

+46704919649

Adress

DYBECKSGATAN 2 D LGH 1201

73140 KÖPING

Välkommen till Fotis Städ- Din Kvalitétsgaranterade Städfirma.

Genom att anlita oss kan du känna dig i goda händer och lägga din tid på viktigare saker i livet. Vi på Fotis Städ vet om att en flytt kan ta på krafterna och att livet ibland kan komma emellan. Då finns vi till, för att underlätta din vardag och öka din livskvalité.

Vi erbjuder kvalitativa städ & lokalvårdstjänster mot såväl privatpersoner, Bostadsrättsföreningar samt företag och Restaurang/Butiker. Våra anställda lokalvårdare är hjärtat av våra tjänster och har samtliga den behörighet och utbildning som krävs. Vi erbjuder alla kunder kvalitetsgaranti som säkerställer att du som kund blir 100% nöjd, samt en omfattande ansvarsförsäkring.

Några av våra tjänster:

-Hemstädning -Löpande Hemstädning ( skräddarsydda abonnemang som ger dig det lilla extra och guldkant i vardagen & som är enkla att pausa och med endast 1 mån uppsägningstid) -Fönsterputsning -Komplett Flyttstädning ( *Nu till kampanjpris för nya kunder) -Golvvård & Polering -Grov& Byggstädning -Stor& Trädgårdsstädning -Dödsbostädning -Trapphusstädning -Butik/ Restaurangstädning -Kontorsstädning m.m

Varmt välkommen at kontakta oss för mer information. Webplats: fotisstad.se

/ Fotis Städ, En städfirma att lita på.