Allmetex Bygg & Entreprenad

5 (2)
Kontaktperson

Mladan Klipic

+46736865822

Adress

skrävstavägen 9

147 32 tumba

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Allmetex Bygg & Entreprenad är din pålitliga partner för alla byggprojekt.

Vi är specialister inom området och har alla nödvändiga certifikat och erfarenhet för att ta hand om din renovering eller byggnation på ett professionellt och effektivt sätt. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa resultat varje gång.

En av våra mest eftertraktade tjänster är totalrenoveringar, där vi förvandlar äldre byggnader till moderna och funktionella utrymmen. Med oss kan du lita på att ditt projekt hanteras noggrant och att vi överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offertbesök.

review-person
Niklas
Målning Invändigt 9 kvm i Stockholm
2024-05-19

Allmetex utförde ett perfekt målningsarbete! Vi ställde höga krav på slutresultatet och Allmetex levererade detta. Det var dessutom mycket lätt att kommunicera med Mladen på Allmetex. Vi kommer att anlita dem för ett nytt större arbete inom kort. Vi kan verkligen rekommendera Allmetex!

review-person
Gabriel
Omläggning 2 kvm i Stockholm
2024-04-28

Helt fantastisk! Mladan var otroligt flexibel när det gällde tidsplaneringen. Han kunde ändra tid i sista sekund utan att vara negativ, vilket gjorde hela processen så mycket smidigare för oss. Men det bästa av allt var att han verkligen brydde sig om att göra ett bra jobb och att vi skulle vara nöjda. När han insåg att golvsättningen var lite knepigare än vi först hade trott, tog han sig tid att komma med förslag på hur vi kunde göra det snyggt och hållbart. Det tog honom längre tid att göra det på det sättet, men han var mer intresserad av att leverera kvalitet än att få ut mer pengar från oss. Priset var densamma i slutändan fast han jobbade längre. Det är sällan man träffar på sådana personer i byggbranschen som verkligen går den extra milen för att göra kunden nöjd. Han gjorde verkligen hela processen till en positiv upplevelse, och det är något vi är väldigt tacksamma för. Han är definitivt någon jag skulle rekommendera till alla som letar efter en trevlig och professionell byggare.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

15000000

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-04-25
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2024-04-25
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.