Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB

Kontaktperson
Calle
070-090 70 09
Adress
Bällstaågatan 22
168 70  Bromma

Företagsbeskrivning

VILKA ÄR VI?

Vi är ett seriöst byggföretag med fokus på pris och kvalité som med små steg växer hela tiden!

HUR STARTADE ALLT?

Natig, som arbetat flitigt som arbetsledare i nio år i ett utav Sveriges största byggvaruhus upptäckte hur kunder kunde komma fram till honom och fråga varför det ena eller andra felet hade uppstått, när de själv hade gjort fel i renoveringar eller i byggnationer. Eller när de anlitat vissa byggföretag som hade gjort en del fuskbyggen. Han visste då att om han kan bidra med något så är det med profession och erfarenhet. Med 14 års erfarenhet i byggbranschen och den gedigna kunskapen utav byggmaterial växte iden om att starta ett byggföretag med ambition på kvalité.
Tre år senare och passionen är lika stark för att hålla hög nivå på kvalité.

Vi har fått våra kunder via rekommendationer. Nya kunder har besökt gamla kunder och varit imponerade utav våra arbeten och velat ha likadant och ibland även mer vågade renoveringar. Bland det roligaste är när gamla kunder kontaktar oss igen och vill starta upp nya byggprojekt. Då vet vi att vi har lyckats ännu en gång!

Vi är professionella hantverkare med många års erfarenhet.

Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Totalrenovering av befintligt våtutrymme 2kvm i Malmö

Jag anlitade AESS för en badrumsrenovering i somras.

Under slutbesiktningen konstaterades flertalet brister av oberoende besiktningsaman vilket AESS försöker åtgärda. Under andra slutbesiktningen godkändes många av punkterna men med två viktiga huvudpunkter - Kvalitetsdokument för utfört tätskikt saknas och dokumentation för elektrisk golvvärme saknas.

Det har framkommit att AESS i sin tur anlitat en enskild firma utan några som helst behörigheter - för att få fram ett kvalitetsdokument så tar denna enskilda firman i sin tur in en person från ett behörigt företag som skriver ett dokument . Personen som står på dokumentet har således inte gjort arbetet. Denna information har AESS skrivit per SMS till mig.

BKR är informerande gällande detta och har gett sin ståndpunkt i det hela. Företaget som "tog på sig ansvaret" är uteslutet. Entreprenaden med AESS är nu hävd pga att de inte hittade andra underleverantörer. Jag kommer således behöva ta in en annan firma för att göra om allt.

AESS är säkert ett duktigt företag ur många aspekter - men jag skulle starkt avråda andra konsumenter från att anlita dem för våtrumsarbete.

Total Badrumsrenovering 5 kvm i Oxie, Malmö

Det gick verkligen bra när det gäller planering och samordning. De har levererat bra kvalitet badrum med lagompris.

Totalentreprenad i Enskede, Stockholm

Betyget avser offerten, arbetet är ej genomfört ännu.
Bra, snabb enkel kontakt och lätta att kommunicera med vad vi var ute efter. Kom med goda råd och lät oss fundera igenom de olika möjligheterna. Bra grundoffert som vi sedan förtydligade. Vi kände aldrig någon press från AESS att bestämma oss för tidigt. Väldigt lyhörda får mina många ändringar/frågor och snabb återkoppling samtliga gånger. Visar sig arbetet vara i samma klass kommer vi bli mycket nöjda.

Renovering av villa 50 kvm i Älvsjö, Stockholm

Superbra!!!

Total köksrenovering 14 kvm i Solna

Vi är jättenöjda med AESS, de genomförde en totalrenovering av vårat kök (nytt från IKEA), samt golvläggning i hall och lagning av tak i vardagsrum. De är prisvärda och tydliga i offerten med vad som ingår/inte och senare faktureringen. Kommunikationen har fungerat jättebra genom hela processen, de har varit kunniga och slutresultatet blev precis som vi hade tänkt oss. Rekommenderar AESS och kommer absolut återkomma för nya projekt i framtiden. Tack Calle, Abbe & Natig!

Badrumsrenovering 5 kvm i Kista, Stockholm

Vi är mycket nöjda med totalrenoveringen av vårt badrum. Allt har klaffat från första kontakten med projektledaren till färdigt badrum. En trevlig och pålitlig hantverkare som kom i tid, noggrann i sitt hantverk, städade efter sig. Har bara positivt att säga om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm.

Köksrenovering 25 kvm i Tullinge, Botkyrka

Vl har använt oss av AESS för totalrenovering av kök, nytt kök från Ballingslöv och vi är väldigt nöjd med resultatet. Grabbarna som var hos oss arbetade flitigt och med stor hänsyn till familjen. Tyvärr så fick vi göra om kakling av stänkskydd, detta främst för att plattorna var undermåliga. Detta fixade dem utan några konstigheter, hela projektet genomfördes med inställning om att vi som kunder skulle vara 100% nöjda. Stort tack till Abbe och hans killar samt Carl som var den vi hade kontakt med under hela genomförandet. Vi kommer utan tvekan att samarbeta vid fler tillfällen.

Mvh
Andres

Badrumsrenovering av handfat, toalett & duschörna i Norsborg, Botkyrka

Hittills allt i sin ordning.

Totalköksrenovering 9 kvm i Bromma, Stockholm

Jag anlitade AESS för en totalrenovering av mitt kök, hallgolv samt tapetsering och de har gjort ett noggrant och väl utfört arbete inom den överenskomna tiden. Natig har varit behjälplig med all form av kommunikation och gjort det med ett trevligt och professionellt bemötande. Allt har utförts enligt mina önskemål och även när det blivit lite ändringar sent från mitt håll har de ändrat om och tillmötesgått det på ett proffsigt sätt. Rekommenderar varmt AESS och anlitar dem gladeligen för kommande projekt. /Lana

Badrumsrenovering 5 kvm i Bromma, Stockholm

Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Badrummet blev så bra som vi hade hoppats på och med tanke på det låga priset är företaget att rekommendera. Natig har varit tillmötesgående och genom hela projektet och våra önskemål respekterades och togs tillvara. Det enda som gör att företaget inte får full pott är brist på noggrannhet i slutskedet när ex krokar och hylla sattes upp, samt att badrumdörren behövde korrigeras ett par gånger pga att den tog i golvlisten. Men åter igen, i det stora hela är vi väldigt nöjda.

Totalrenovering av badrum 3m2 i Söderby, Haninge

(Det här omdömet gäller inte en badrumsrenovering, trots rubriken. Vi tänkte välja dem, men försäkringsbolaget ville att vi skulle ta deras firma i stället. Allbyg Entrepenad gav dock ett så bra intryck, att vi senare valde dem för en helrenovering av en lägenhet)

Renovering lägenhet 79m: Kommunikationen funkade hela tiden bra, alltid snabba svar på telefon. Alla var trevliga och arbetet flöt på bra.
Natig både lyssnade på oss och kom med egna förslag. Tydlig och förståelig offert, som följdes noggrant. Samma när vi gav dem inköpslistor med färgkoder etc, allting precis som vi bad om.
Jättefint arbete med målning, tapetsering, golvläggning, snickeri etc!
Kommer definitivt fråga dem för framtida renoveringar i alla rum.

Renovera badrum & tvättstuga i Enebyberg, Danderyd

Vi är väldigt nöjda med Natig och hans personal. I vårt fall handlade det om ett kök och två badrum som totalrenoverades. Arbetet utfördes som det skulle och var det något problem under tidens gång så rättades detta till snabbt. Jag kan varmt rekommendera Allbygg! Vi kommer använda Allbygg till vårt nästa projekt

Badrumsrenovering ca 4kvm i Bromma, Stockholm

Bra kontakt under arbetet och genomfört i tid till bra pris. Vi är nöjda och kan rekommendera till andra.

Badrumsrenovering 8kvm i Hässelby, Stockholm

Vi total renoverade hela vårat badrum på 8 kvm .
Otroligt nöjda! Väldigt tillmötesgående ,lyhörda och professionella . Gjorde jobbet under den tid som utlovades . Extremt snyggt arbete. Vi är supernöjda med vårat nya badrum! Kan utan tvekan rekommendera detta företag ./ Caroline och Per

Badrumsrenovering 5 kvm i Danderyd

Lyhörda och professionella. Det är vad jag kan säga om Natig & hans team.Jag rekommenderar dem varmt.

Totalrenovering av befintligt badrum 5kvm i Stockholm

Trevliga killar duktiga och skickliga hantverkare ingen dötid här jobbar på hårt

Renovering i lägenhet (ej badrum) i Järfälla

Seriöst företag med väldigt bra pris. Renoverade hela lägenheten på 76 kvm förutom badrummet. Väldigt bra jobb gjorde dem med snyggt resultat. Gick jätte smidigt med arbetet och allt gick planenligt och dem blev klara de datumet dem sade att de skulle bli klart. Rekomenderar starkt de här företaget

Badrumsrenovering 3 kvm i Bromma, Stockholm

Jag är supernöjd med Natig och Allbygg. Vi hade en bra kommunikation under hela renoveringen, och de har alltid hört av sig vid ev. frågetecken. De visade på bra arbetsmoral och jag kan varmt rekommendera dem vidare!

Renovera 2 badrum i Sigtuna

Anlitade Natgi och hans Team för renovering av 2 st badrum 4+10 kvm.
Efter strul med en annan stor aktör va man livrädd att saker skulle gå fel och bli struligt men AESS AB med Natig i spetsen så har allt flutit på smärtfritt. Natig´s team är mycket proffsiga och framförallt lyhörda, när någon fråga uppstått så har vi blivit kontaktade för att fråga hur vi vill ha det så har det varit under hela renoveringen. Vi sitter nu med två fantastiska badrum och jag kan starkt rekommendera AESS AB till er som sitter och funderar på en leverantör. Är gärna en referans om någon har frågor, inte sista gången jag kommer att anlita AESS AB.
//Johan

Helrenovering av badrum 4,5m2 i Sollentuna

Vi har haft ett gott samarbete med AESS under hela processen av att renovera vårt badrum. Lyhörd, tydlig och enkel kommunikation med trevlig personal som genomförde själva renoveringen. Några små hack på vägen men ingenting som inte gått att rätta till i efterhand.

Totalentreprenad, renovering av lägenhet 76m2 i Märsta, Sigtuna

Ärliga, lyhörda och väldigt professionella. Det är vad jag minst kan säga om detta bolag. Totalrenoverade en lägenhet på 77m2 och trodde aldrig att det kunde gå så smidigt och bekymmer fritt som nu! Tusen tack!

/100% nöjd kund

Totalrenovering av befintligt badrum 5kvm i Stockholm

Wow säger jag bara! Vi har totalrenoveras hela vår lägenhet i Vasastan där Natig och hans killar gjorde vårt badrum (och de var även behjälpliga på andra delar när vi frågade om hjälp), av alla totalt 5 olika firmor som varit här under renoveringen är detta den firma vi är absolut nöjdast med. Väldigt lättsamma och bra kommunikation, sjyssta priser (men de jobbar med kvalitet och noggrannhet). Har inte känts jobbigt en enda gång under renoveringen.

När de har varit osäkra på något ur designsynpunkt har de frågat oss direkt. Vi har ibland varit jobbiga och "ändrat oss osv." men de har inte haftsura miner utan fixat allt med ett glatt humör. Är verkligen supernöjd och rekommenderar dessa till alla som söker kvalitet!

De höll även tidsplanen och jobbade väldigt effektivt.

Badrumsrenovering 6 kvm i Huddinge

Vi anlitade AESS för att renovera ett stort badrum och en gästtoalett i vår villa i Huddinge. Allt flöt på bra och arbetet utfördes i tid. De var tillmötesgående när vi hade glömt att köpa in vissa komponenter (fog mm). Vi hade bra kommunikation med Natig under hela arbetet. De har fått fortsatt förtroende och håller nu på att renovera hela vår övervåning som inkluderar 3 sovrum, vardagsrum, matsal och kök om ca 120 kvm totalt. Kan rekommendera att anlita dem för både större och mindre projekt! /Frida

Renovera badrum & golvläggning i lgh i Stockholm

AESS utförde arbetet enligt överenskommelse, Natigs byggare arbetade snabbt, vi fick lite problem med material leveranser men de hanterade det på ett positivt sätt. Vi anlitade företaget för en helrenovering vilket gjorde det enkelt för oss planeringsmässigt och det var bekvämt att ha Natig som en enda kontakt person.
Vi rekommenderar firman för eventuella renoveringsprojekt.

Flytta vägg,badrumsrenovering & montera kök i Solna

Jättebra, alltid öppen för att göra några mindre förändringar av planen.

Badrumsbyggnation 4m2 i Skärholmen, Stockholm

Natig svara snabb och förklara fackliga frågor med enkel och bra sätt även om man vet ingen om konstruktion.

Badrumsrenovering 3 kvm i Järfälla

Renoverade vårt badrum med kort varsel. Snabba, flexibla och tillmötesgående!

Badrumsrenovering 2,3 kvm i Kista, Stockholm

Allt gick bra och snabbt utan slarv.

Totalrenovering av kök 7m2 i Stockholm

Natig och hans kollegor erbjuder en god service och de är mycket noggranna i sitt arbete. De monterade vårt Sentence-kök inkl. diverse relaterade el-arbeten med bravur. De höll sig till det avtalade priset och tiden. Vi har redan anlitat dem till nästa projekt i lägenheten.

Fuktspärr & klinkers i badrum i Huddinge

Mycket proffsigt arbete! Duktiga och yrkeskunniga hantverkare. Företaget har hållit sina löften till 100%. Tidsplanerna har hållits och arbetet är mycket snyggt utfört. Jag är jättenöjd! Företaget rekommenderas!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrum

Ett utav de badrum vi renoverat


Inför försäljning

Hela bostaden skulle renoveras.


Ljus och vågad renovering inomhus

En kund ville ha som ett stjärntak och spotlights runt hela taket samt en fondvägg med tegel och hörnhylla, plus ny färg på övriga väggar och nytt golv.


Runt sommarstugan

Det ska vara lätt att ta sig runt sommarstugan och det får gärna vara fint (alla bilder är under byggprocessen)/


Utnyttja tomten

Familjen ville utnyttja hela tomten så vi fick i uppdrag att bygga till en stor altan, en mysig tillbyggnad samt ett extra förråd. Byggde även upp en mur (alla bilder är under byggprocessen).


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 10 000 000 SEK*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-07-18

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-18

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.