ALBO Management AB logo

ALBO Management AB

ALBO Management AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Alexander Bollman

+46763492391

Adress

Tamburinvägen 1

43544 Mölnlycke

ALBO Management är ett företag grundat av Alexander Bollman som specialiserar sig inom fastighetsförvaltning. Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa fastighetsförvaltningstjänster och att maximera värdet och effektiviteten för våra kunder.

Vårt huvudsakliga uppdrag är att upprätta underhållsplaner, genomföra entreprenadbesiktningar och identifiera möjligheter till kostnadsbesparingar.

Vår erfarenhet och expertis inom fastighetsförvaltning gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av fastigheter, från bostadshus till kommersiella fastigheter. Vi strävar alltid efter att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda professionell och pålitlig service. Vi är engagerade i att vara tillgängliga och att snabbt svara på våra kunders behov och önskemål.

Vår passion för fastighetsförvaltning och vår dedikation till våra kunder är vad som sätter oss isär. Vi strävar alltid efter att leverera exceptionell service och att överträffa våra kunders förväntningar. Genom att välja ALBO Management som din partner inom fastighetsförvaltning, kan du vara säker på att du kommer att ha en pålitlig och erfaren partner vid din sida.