Aktea Göteborg Aktiebolag logo

Aktea Göteborg Aktiebolag

5 (1)
Aktea Göteborg Aktiebolag - Kontaktperson
Kontaktperson

Sven Löwenmark

+46701560762

Adress

DRAKEGATAN 7 A 5TR

412 50 Göteborg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi har sedan starten 2008 byggt upp bred kunskap inom inomhusklimat, energieffektivisering och förnybar energi. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att sänka sina energikostnader.

review-person
Valon
Underhållsplan i Göteborg
2023-07-12

Duktiga personer som var och gjorde en bra besiktning på vår BRF. Rapporten vi fick var enkelt att förstå och av stort värde för både styrelsen och föreningens medlemmar. Enkelt skapa handlingar mot vår tekniska och ekonomiska förvaltare utifrån rapporten. Kan varmt rekommendera Aktea Göteborg!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Anställda Aktea Göteborg

Anställda Aktea Göteborg - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

OVK-kontrollant
OVK-kontrollant

OVK, obligatorisk ventilationskontroll måste utföras av en certifierad OVK-funktionskontrollant. Att vara funktionskontrollant för OVK innebär att kontrollanten uppfyller Boverkets krav för riksbehörighet.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Miljöbyggnad
Miljöbyggnad

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem som bygger på bl.a. svenska bygg- och myndighetsregler och visar på en byggnads kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. En certifierad miljöbyggsamordnare har genomgått utbildning i hur Miljöbyggnad fungerar.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gjensidige Forsikring ASA

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 MSEK