A&J Tak och Plåt AB logo

A&J Tak och Plåt AB

4.7 (31)
A&J Tak och Plåt AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Pernilla Eriksson

+46725880880

Adress

Rondovägen 54

14241 Skogås

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Välkommen till A & J Tak och Plåt AB

A&J Tak och Plåt AB är en takläggningsfirma som tack vare 40 arbetare alla erfarna och kunniga licenserade takläggare och plåtslagare, ger ditt hem en komplett takrenovering ända upp till nocken. Vi begränsar oss inte enbart till takrenovering och underhåll av tak utan lägger också fokus på fasadrenovering. Detta för att nå ut till en så stor kundkrets som möjligt och erbjuda vår expertis inom en rad yrkesområden.

Ett tak ska aldrig negligeras och på A&J Tak och Plåt AB ser vi till att utföra vårt arbete så att ditt tak alltid håller måttet, och får ditt hus att må bra. Vi lägger nytt tak och underhåller det befintliga. Vi kontrollerar din takpapp och lägger ny om det skulle behövas. Vill du byta takmaterial från ditt befintliga, står våra takspecialister redo att lyssna till dina önskemål och diskuterar igenom möjligheterna för bytet.

Förtroendet mellan kund och oss som entreprenör är väldigt viktig för oss. Därför strävar vi alltid efter bästa resultat för både projektet och relationen till våra kunder. Är det dags att se över taket? Tveka inte att höra av dig till oss på A&J Tak och Plåt AB.

Välkommen till A&J Tak och Plåt AB!

Läs mer om oss på vår hemsida.

Vänliga hälsningar

A&J Tak och Plåt AB Rondovägen 54 14241 Skogås

Telefon: 0725880880 Telefon: 08-999444 www.ajtak.nu

review-person
Pär
Takläggning 100 kvm i Vaxholm
2023-07-24

Väldigt bra företag, snabba på att svara och punktliga. Under projektet visade det sig att vi hade omfattande skador på takstolar samt att taket var felkonstruerat vilket medfört att takstolarna hade börjat ruttna. Trots att projektet blev dubbelt så stort så levererade de och de arbetade helg för att hinna i tid. 5 stjärnor är välförtjänt och fanns det 6 stjärnor skulle de få det. Snickare och konstruktörer var väldigt kunniga förklarade vad de gjorde och var de låg i projektet. Varje dag städades det och vi kunde vara hemma.

review-person
Gustav
Takläggning i Sollentuna
2022-11-03

Vi är mycket nöjda med takomläggningen som A&J gjorde (Borttagning av eternitplattor och läggning av shingelpapp samt plåtarbete.) Det som dra ner omdömet är vid kontakten med VD Artur framför allt i planeringarbetet innan byggstart. Det var mycket svårt med återkoppling och att få den information som behövs. Är man villig att kämpa med detta är företaget mycket väl värt att anlita! Mycket välgjort arbete och bra arbetsledare.

review-person
Joakim
Reparera plåttak 100 kvm i Åkersberga, Österåker
2022-09-07

review-person
Viktorlarsgatan@gmail.com
Takläggning 80 kvm i Vällingby, Stockholm
2022-08-21

Smidigt snabbt och inget krusidull. Dock såg arbetarna inte ut att ha de bästa förutsättningarna då de gick med trasiga kläder i regn och rusk i november .

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2022-08-21

Tack Viktor för trevlig samarbete och omdöme! Vi kommer reagera på det. Vi köper nya kläder till arbetade varje 3 månader, så kommer vi kontrollera varför dem hade trasiga kläder på sig, som du skrev i omdöme.

review-person
Bo
Takläggning 167 kvm i Älvsjö, Stockholm
2022-05-31

review-person
Stefan
Takläggning 148 kvm i Huddinge
2022-02-08

review-person
Johan
Takläggning 100 kvm i Gnesta
2022-01-23

review-person
Jose
Takläggning 230 kvm i Danderyd
2021-12-27

Mycket bra kundsupport

review-person
Lars
Takläggning 170 kvm i Hägersten, Stockholm
2021-05-27

Jämförde ett flertal företag via Offerta.se. Mitt intryck och erfarenhet av företaget är: Ett mycket proffsigt takföretag som tar sitt jobb på fullaste allvar. Därmed kan jag ge högsta betyg. Det som påverkar betyget är att de var alltid tillgängliga och riktigt snabba på att svara och lösa problem. Hantverkarna var kunniga och arbetsamma. Jag kan varmt rekommendera detta företag! Med vänlig hälsningar Lars.B

review-person
Peter
Takläggning 158 kvm i Sollentuna
2021-04-28

Tydlig offert och väl utfört jobb.

review-person
Per
Plåtarbeten i Sollentuna
2021-04-19

Bra bemötande och bra utfört arbete som utfördes snabbt och till belåtenhet. Behöver slipa lite på den administrativa delen.

review-person
Sandra
Takläggning i Skå, Ekerö
2021-03-30

Bra! Tydlig offert, trevlig kille som kom ut och tittade på jobbet innan offert. Gav ett seriöst intryck och jobbet blev gjort.

review-person
Stig
Takläggning 100 kvm tegeltak i Ljusterö, Österåker
2021-03-08

Bra på alla sätt och vis!

review-person
Johnny
Plåtning av Befintlig takkupa, Ny skorstenshuv i Tyresö
2021-03-03

Hej Tack för en tydlig o bra offert , med snabba besked o återkoppling Jobbet startades upp snabbt, Jobbet ser jättefint ut Duktiga plåtslagare som lyssnar och förstår hur jag vill ha jobbet gjort Kan varmt rekomenderas Kommer att anlita er mer i framtiden Lycka till Johnny Eriksson Tyresö

review-person
Magnus
Plåtarbeten takkupa 8 kvm i Åkersberga, Österåker
2021-03-01

Snyggt och prydligt

review-person
Micke
Plåttak i Spånga, Stockholm
2021-02-26

Snabbt på plats och snabb med en väl genomarbetad offert. Inga dolda kostnader. Vi tog in 4 offerter och denna var bäst men inte billigast. När vi skrev under avtalet på Torsdag var de igång på Måndag! Mycket bra! Vi hade en akut läcka i taket. Under arbetet begicks ett större misstag med ventilationen kopplat till avloppet som orsakade en del problem i källare/krypgrunden , men det åtgärdades snabbt även om det var under helgen med att avfuktare kom på plats mm. ett mycket bra slutresultat vilket är det viktiga! Vi är nöjda. Hade fått 5 plus utan misstaget som de förhoppningsvis lärt sig av. Rickard hjälpsam. Byggarna väldig begränsad svenska / engelska kan vara bra känns till.

review-person
Anders
Plåtarbeten i Värmdö
2021-01-08

Bra, men lite väl dyrt för 10 arbetstimmar

review-person
Anna
UE för plåtarbeten i Gnesta
2020-12-13

Allt jag önskade fick jag. Höll tiden, bra utfört arbete, trevligt bemötande. Rekommenderars! /Byggherre Anna

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2021-03-04

Hej Anna, Hoppas allt är bra med dig, jag hoppas att du skulle orka ge oss ett omdöme här på Offerta nu när arbetet är klart. Ha en fortsatt bra dag Med vänlig hälsning Richard

review-person
John
Takläggning 120 kvm i Tumba, Botkyrka
2020-12-07

Otroligt snabba och kvalitén på både på materialet och utfört arbete var riktigt bra. Tittar man prismässigt på vad dem begärde för mitt tak byte så var den riktigt konkurrenskraftiga och slog ut alla andra offerter jag hade fått tidigare.

review-person
Erik
Takläggning 130 kvm papptak i Huddinge
2020-06-21

Vi har anlitat dem för att vi tyckte att offerten var mycket utförlig samt att dem var mycket lyhörda till våra önskemål och taget med allt som vi ville ha gjort i offerten till ett rimligt pris. Nu ser vi fram emot att få jobbet utfört.

review-person
Per
Takläggning 59kvm i Värmdö
2020-06-01

De utförde hela projektet mycket bra. På plats innan, utförligt specificerad offert, snabbt och gediget arbete. Städade upp efter varje dag. Använder dem gärna igen.

review-person
Per
Takläggning 250 kvm i Gnesta
2020-01-19

Utförlig och genomtänkt offert med "det lilla extra" gjorde att jag valde A&J trots att de inte var billigast. Även genomgången på plats innan avtalets skrevs skapade förtroende. Arbetet gick fort och var klart långt innan avtalad sluttid. Det var även ordning och reda under bytet och allt avetablerades och städades av samma dag som bytet var klart. Slutresultatet blev så snyggt så att jag knappt vill montera solceller på taket trots att det var därför som jag som bytte taket. Även grannarna börjar fundera på att byta när de sett hur fort det kan gå och hur snyggt det kan bli.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2020-01-19

Tack Per för omdömet! Trevligt att du blev glad av resultatet. MVH Arthur!

review-person
Madelaine
Takläggning 98 kvm i värmdö
2019-11-26

Trevligt bemötande , snabbt och utmärkt utfört arbete .

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2019-12-10

Tack Medelaine! Mvh Artur.

review-person
Elias
Takläggning 100 m2 i Enskededalen, Stockholm
2019-03-26

Mycket nöjd med arbetet de gjorde! Noga och utförligt. Och väldigt trevliga. Kan varmt rekommendera.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2019-12-10

Tack Elias ! Mvh Artur.

review-person
Mahbod
Tegeltak 90 kvm i Upplands Väsby
2018-12-13

A & J Tak och Entreprenad AB är/var väldig proffsig under hela projektet och har utfört mycket bra och prisvärt jobb (Tak byte och div. kring arbete). Vi är väldigt nöjda. Toppen i alla avseenden tydlig offert höll tider och bra jobb! Vi skall absolut anlita dom igen vid behov. Med vänliga hälsningar, M.Bidar 0707 23 80 01

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-12-16

Hej Mahbod! Stort tack Liza för fint omdöme och gott samarbete! Mvh Arthur.

review-person
Dennis
Tegeltak om 75kvm i Vaxholm
2018-12-06

A & J Tak var det företag som hade den mest detaljerade offerten och bästa priset. A & J Tak utförde arbetet på utsatt tid med toppenresultat. De städade upp efter arbetet och vi är jättenöjda med vårat tak, huset ser dom nytt ut. Arthur är snabb att ge återkoppling. Kan rekommendera detta företag.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-12-10

Hej Dennis! Tack så mycket för bra omdöme och det var trevlig att samarbeta med dig! Mvh Arhur

review-person
Liza
Tegeltak om 120kvm i Täby
2018-10-14

Vi har anlitat A & J Tak för att göra takomläggningen av vårt hus. Vi fick en väldig professionell offert från företaget, arbetet var gjort snabbt, resultatet överträffade våra förväntningar. Vi fick ett fantastiskt nytt tak! Vi har bett företaget att behålla en del av material som vi ville återanvända – allt var demonterat och monterat tillbaka väldigt noggrant, inget har gått sönder. Vi kan absolut rekommendera bolaget! De är pålitliga och vet vad de gör.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-10-28

Hej Liza! Stort tack Liza för fint omdöme och gott samarbete! Mvh Arthur.

review-person
Fredrik
Reparation av tegeltak 20 kvm i Ekerö
2018-10-06

Trevligt bemötande och kunniga

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-10-28

Hej Fredrik! Tack så mycket Fredrik för bra omdöme och det var trevlig att samarbeta med dig! Mvh Arthur.

review-person
Fredrik
Tegeltak om 110kvm i Enskede, Stockholm
2018-10-06

A&J Tak gav ett gott intryck och lämnade en offert som både var tydlig och konkurrenskraftig. Arbetet med att lägga det nya taket på vår 40-tals villa påbörjades snabbt och färdigställdes som utlovat. Arthur och hans kollegor var både raska, trevliga och professionella under hela projektet och även om flera av dom inte pratade svenska gick vardagskommunikationen med dom bra. Vid inlastning av en container gick flera betongplattor på våran entrégång sönder, men efter vi påpekat detta byttes plattorna utan diskussion ut till nya. Det färdiga taket utfördes som utlovat i offerten. Jag kan glatt rekommendera A&J Tak och entreprenad och kommer själv säkert återkomma som kund i framtiden.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-10-06

Tack så mycket Fredrik! Vi varit också nöjda att samarbeta med dig! Med vänlig hälsning Artur.

review-person
Eva
Lägga tegeltak i Skokloster, Håbo (Bålsta)
2018-08-08

Tråkigt att A&J visar intresse via Offerta, men trots att jag ringt o skrivit i offerta om att jag önskar kontakt händer inget. Hade varit bättre att informera om att dom inte var intresserade av jobbet.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-09-11

Hej Eva! Jag ber om ursäkt en gång till att ni hade problemet med kontakta med oss. Men jag har informerad redan dig att vi varit på semester och kunde kontakta med er! Tack! Med vänlig hälsning Artur.

review-person
Olof
Takläggning 45kvm Tegeltak i Danderyd
2018-03-15

Vi lät A&J Tak och Entreprenad lägga om vårt tak till vårt 20-talshus. Vi hade ett gammalt plåttak och vi bytte till enkupigt tegel. Vi är mer än nöjda med hela processen. Pris, proffsighet, utseende och kvalitet på utfört arbete. Jag kan varmt rekommendera denna proffsiga takfirma.

Svar från A&J Tak och Plåt AB
2018-09-11

Tack så mycket Olof! Det var trevlig att samarbeta med dig!!! Med vänlig hälsning Artur.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Skotta Säkert
Skotta Säkert

Skotta säkert är ett utbildningsprojekt som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Plåtslageriernas Riksförbund, PLR
Plåtslageriernas Riksförbund, PLR

Medlem i Plåtslageriernas Riksförbund.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Asbesttillstånd arbetsmiljöverket
Asbesttillstånd arbetsmiljöverket

Tillstånd för att riva, sanera och hantera asbest.

Asbestutbildning
Asbestutbildning

Utbildning för rivning, sanering och hantering av asbest.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd
Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd

Företaget får bedriva internationell trafik inom EU/EES

Google Partner
Google Partner

Google partner är ett program som riktar sig till reklambyråer och aktörer inom digital marknadsföring

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

A&J Tak och Plåt AB - video thumbnail
play-button