AIMINTERIOR LIMITED UK Filial logo

AIMINTERIOR LIMITED UK Filial

AIMINTERIOR LIMITED UK Filial - Kontaktperson
Kontaktperson

Miriam Granström

+46738963433

Adress

Tunvägen 9 lgh 1103

17068 Solna

Aiminterior UK filial LTD erbjuder fastighetstjänster och Inredningshjälp (staging inkl. fotograf)

Varför man väljer oss är för att vi har ambitionen att bli er högra hand att kunna titulera er som fastighetsägare eller entreprenörer som arbetar efter cirkulär ekonomi.

Vad betyder det?

Jo vi tror att det finns återanvändning potential som inte nyttjas till 100% i våra fastigheter, varför skapa nytt när det redan finns. Vi tror att mycket av det som kasseras av fastighetsägare kanske inte är helt utjänt, vanligen har man i projektet kanske inte tagit höjd för ev förändringar gällande krav från myndigheter eller kanske man valt lösningar som visat sig vara fel för aktuell fastighet.

Behöver ni total förvaltning eller kanske bara en del av det? Vi har expertisen

*markskötsel med arbetsledare (landskapsarkitekt) som kan ta fram nya lösningar för er utemiljö

*ombyggnad/renovering

*projektering/projektledning

*underhållsplanering

*budget/ekonomi

*hyres- och fastighetsjuridiskt stöd

*rondering mm.

*kundtjänst/felanmälan/support

*reception/vaktmästeri

Vi satsar på hållbara lösningar, cirkulär ekonomi och vår ambition är att hålla hög kvalitet gällande resultat och miljöpåverkan.

Vi kan garantera att vi levererar med ledning av starkt brinnande fastighets fantaster inom respektive område. Vi önskar långsiktiga kundrelationer och vill agera bollplank och dela vår erfarenhet, i slutändan är det såklart ni som kund som kan era fastigheter och er verksamhet bäst.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och vad vi kan göra för att förverkliga er vision. Stort som smått företag och privatpersoner