Aerius Ventilation AB logo

Aerius Ventilation AB

4.7 (79)
Aerius Ventilation AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Info@aerius.se

+46840025553

Adress

Lyftkransvägen 7 A

14250 Skogås

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Välkommen till Aerius Ventilation AB. Vi arbetar för att göra ditt inomhusklimat bekvämare och bättre, ett friskt liv börjar med ett friskt inomhusklimat. Styrkan hos oss på Aerius är vår service gentemot dig som kund, du kan förvänta dig hjälpsamma och lösningsorienterade medarbetare som arbetar för att du som kund alltid ska få den bästa servicen.

Vårt fokus är service, fläktmotorbyten och diverse ventilationsarbeten av alla möjliga ventilationssystem för villor, restauranger, hotell, bostadsrätter och hyresrätter i Stockholm med omnejd. Vår chefstekniker besitter erfarenhet av alla möjliga ventilationssystem sedan 1989.

Vi arbetar dessutom med att byta ftx system i både villor, småhus, kontor och restauranger.

Våra aggregat är kvalitetssäkrade i toppmoderna fabriker, har bra garantier och lever upp till förväntad kvalitet. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom ventilation. Vi använder material och verktyg av högsta kvalitet och har alltid miljön i fokus i vårt arbete. Vi är serviceinriktade i vårt arbete. Har du några frågor så kan du alltid nå oss under arbetets gång. Kundbemötandet är alltid i fokus för oss.

review-person
Jon
Service av ventilation i Täby
2022-03-25

Trevliga och till synes kunniga på hantverket. Men de hade ingen vidare koll på sin admin. De skulle skicka ett nytt mätprotokoll som gick att läsa, men det har inte kommit ännu trots flera påminnelser. Vidare tog det nästan ett år innan de löste ROT-avdraget.

review-person
Patrik
Installation av ventilation i Tullinge, Botkyrka
2021-08-10

Bra

review-person
Jimmy
Ventilation i Sollentuna
2021-06-01

Trevlig säljare som tog kontakt med mig, inga konstigheter från första kontakt till sista. Montören/installatören som utförde jobbet var väldigt trevlig och öppen med vad han gjorde och hur det gick i varje steg. Väldigt nöjd med detta företag!

review-person
Rolf
Service av ventilation i Vällingby, Stockholm
2021-05-15

Bra utfört arbete

review-person
Bo
Byte av ventilation i Vällingby, Stockholm
2021-05-09

utmärkt utfört uppdrag

review-person
Erik
Ventilationsservice i Vallentuna
2021-04-09

Helt okej, höll tider och pris. Dock inte riktigt den finishen i utförandet som man kan önska Dock var detta inte ett sådant arbete där detta har mindre betydelse. Exempelvis fick jag dra om givaren efter deras arbete. Ingen kostnad och litet besvär för mig som är insatt.

review-person
Abtin
Service av ventilation i Åkersberga, Österåker
2021-03-31

Trevligt bemötande och tydlig genomgång av arbetet som skulle utföras. Stälde relevanta frågor för att ha ett bra underlag för offerten. Utföraren var väldigt trevlig och gjorde en bra genomgång av arbetsprotokollet när allt var klart.

review-person
Patrik
Ventilationsservice i Djursholm, Danderyd
2021-02-10

Snabbt och smidigt. Bra jobb!

review-person
Gunnar
Service av ventilation i Täby
2020-12-28

Klockren analys, rensning och även byte av 42 år gammal fläkt👌

review-person
Tobias
Installation av ventilation i Huddinge
2020-12-02

Fick snabb hjälp med min installation. De presenterade en alternativ lösning som sparade mig mycket pengar. Bra utfört jobb och proffsigt bemötande. Mycket rimligt pris. Kan rekommenderas.

review-person
Thomas
Byte av frånluftsfläkt i Sorunda, Nynäshamn
2020-10-09

Rekommenderas. Andreas, som skickade offerten, tog kontakt och följde upp på ett bra sätt. Vi fick en offert och tid för installation. Allt utfördes som utlovat men med en liten mindre justering vid installationen. Väldigt trevlig och kunnig tekniker. Vi kan varmt rekommendera Aerius Ventilation AB och vi kommer definitivt att anlita dom igen om behovet uppstår.

review-person
Daniel
Service av ventilation i Farsta, Stockholm
2020-10-07

Blev omgående kontaktad av Andreas på Aerius och fick mycket hjälp, uppföljning och rätt assistans för att kunna utföra jobbet på bästa sätt. Bra uppföljning och säkerställning av en hög servicegrad. Vår ventilationsmotor var av äldre slag, men de ordnade det ändå och när serviceteknikern kom till oss var han hjälpsam och gjorde det där "lilla extra" och vi upplevde en yrkesstolthet som var trevlig att beskåda. Kan rekommendera.

review-person
Robert
Service av ventilation i Huddinge
2020-09-26

Snabba och bra resultat

review-person
Daniel
Ventilation i Täby
2020-07-26

Mycket kompetenta och trevliga! Rekommenderas!

review-person
Stefan
Installation av ventilationer i Lidingö
2020-07-05

Flexibla och problemlösningsorienterade! Löste våra behov på ett smidigt sätt helt i linje med den tighta tidsplan vi hade. Lyhörda och kunniga!

review-person
Samanta
Koppla centralventilation till spiskåpa i Sollentuna
2020-07-01

Inte alls nöjd, firman fick komma 2 ggr då de inte kunde lösa att få igång ventilationen på första försöket och spenderade flertal timmar på att bara ringa runt och försöka få igång ventilationen utan framgång. Ändå begärde de fullt pris vilket vi tycker är dåligt. Dålig kundservice och vi rekommenderar de inte!

Svar från Aerius Ventilation AB
2020-09-28

Hej Samantha, tråkigt att du känner så! Vi begärde dock aldrig fullt pris som du minns. Du fick en rabatt på 500 kronor för ett arbete som kostade dig totalt 4500, så du fick betala 4000. Det stämmer att vi "sprang runt" eller som vi också kallar det för en grundlig felsökning för att hitta problemet som inte första hand inte låg på vårat ansvar. Köksfläkten vi monterade dit fick av någon anledning inte ström, vårat jobb låg i att koppla in köksfläkten i befintlig el, inte att dra ny el fram till köksfläkten. Men likväl gav vi oss inte och la extra tid på att försöka hitta problemet och lösa det åt er. Vi vill gillar att lösa problem och göra våra kunder nöjda, även om det innebär extra tid för oss. Vi bokade dessutom ett återbesök som vi inte tog betalt för när vi gjorde slutjusteringen av ventilationssystemet, bara två dagar efter att eran elektriker dragit ny kabel fram till köksfläkten. Vi hoppas dock du ger oss en andra chans i framtiden. Vi gör alltid rätt för oss!

review-person
Johan
Installation av ventilation i Bro, Upplands-Bro
2020-06-22

Mycket bra företag att ha att göra med, de ser till att jobbet blir gjort och är måna om att allt är i sin ordning innan de anser att jobbet är klart. För mig så är det viktigt hur företag hanterar problem, här tar Aerius ansvar och ser till att rätta till ev problem så att jobbet blir rätt utfört.

Svar från Aerius Ventilation AB
2020-06-26

Stort tack för ditt omdöme Johan, det uppskattas enormt att du ger oss ett kvitto på vårat arbete. Hoppas du får en fin sommar och tveka inte på att höra av dig i framtiden, vi finns här.

review-person
Kurt
Service av ventilation i Vagnhärad, Trosa
2020-06-03

Prisvärt, snabbt och profsigt utfört arbete av en kunnig och trevlig tekniker.

review-person
Ann-Marie
Service av ventilation i Järfälla
2020-04-20

review-person
Hugo
Installera 3 friskluftsventiler i Spånga, Stockholm
2020-02-25

Snabbt och smidigt, ser mycket bra ut!

review-person
Mats
Installera Ventilation i Bromma, Stockholm
2020-02-05

Snabbt och bra. Inte billigaste men gav proffsigast intryck.

review-person
Nicole
Service av ventilation i Enskede, Stockholm
2020-02-04

Supertrevliga och gick snabbt och smidigt. josé som utförde arbetet var kunnig, trevlig och gav bra tips.

review-person
Jan
Service av Ventilation i Åkersberga, Österåker
2020-02-03

Vi bokade in Aerius Ventilation för rengöring och kontroll/justering av ventilationen i vår villa med frånluftsvärmepump (luft/vatten). Särskilt uppskattade vi den tydlig och trevliga kommunikationen med säljaren, såväl före som efter. Teknikern kom i god tid och utförde arbetet väl. Dock glömde han byta filtret men när jag påtalade det för säljaren drog han själv av 100 kr på slutpriset utan diskussion. Mycket bra hanterat. Vi kommer använda Aerius även nästa gång det är dags för rengöring.

review-person
Jonas
Service av Ventilation i Sollentuna
2020-02-01

Vi hade Aerius hemma hos oss för att göra rengöring av våra frånluftskanaler. Mannen(från Sollentuna) som var hemma hos oss var kunnig med många års erfarenhet. Tyvärr så va han och den unga personen på kontoret väldigt oorganiserade och stressade. Personen på kontoret som ringde för att boka in besöket, ringde mig 4-5 ggr för nåt som skulle max tagit 1 samtal.. Vi fick ok rengöring av våra kanaler men märken i våra stengolv då mannen var väldigt stressad. Verkar alltid vara överbokad varje dag och har inte inplanerad restid mellan kunderna??? Efter denna rengöring så ville vi även göra ytterligare saker, men då föll valet på en annan leverantör. Kan inte rekommendera denna firma!

Svar från Aerius Ventilation AB
2020-02-04

Hej Jonas, Vi beklagar för att ni har haft denna upplevelse! Vi har haft väldigt mycket arbete i perioder, och vi ber om ursäkt ifall ni har upplevt oss oorganiserade eller stressade. Vår målsättning är att sköta allt fläckfritt och fortsätta få fina omdömen som vi redan lyckas skrapat ihop. Det händer att vi har flertalet inplanerade projekt/kundbesök vilket kan leda till förändringar i schemat. Många kunder önskar hjälp samtidigt vilket leder till väldigt hög arbetsbelastning. Kontakta gärna oss på växeln så kan vi gå igenom detta tillsammans, och hitta en lösning. Den mänskliga faktorn leder ibland till felsteg men vi ställer alltid upp och vi finns här för er och vill gärna hjälpa till! Hälsningar Andreas Aerius Ventilation

review-person
Alicja
Service av Ventilation i Handen, Haninge
2019-12-12

Artiga, ärliga, trevliga, fick snabbt en tid, mycket bra utfört arbete - läckan är fixad och systemet totalt rensat. Är väldigt nöjd och rekommenderar starkt!

review-person
André
Service av Ventilation i Sollentuna
2019-12-06

Rengöring av ventilationskanaler samt justering av luftflöde i ett villa FTX system. Väl utfört jobb av proffs!

review-person
Hugo
Service av ventilation i Järfälla
2019-10-22

Riktigt bra service! Proffsiga och seriösa.

review-person
Lars-Gunnar
Service av ventilation i Vallentuna
2019-10-12

Bytte takfläkt och köksfläkt. Mycket snabbt, serviceinriktat och proffsigt jobb i alla delar. Trevligt bemötande. Inte billigast kanske, men man får vad man betalar för /Lasse

review-person
Ellinor
Ventilationsservice i Tumba, Botkyrka
2019-10-08

Toppen allting, snar återkoppling, engagerade, seriösa och kunniga. Jättetrevlig tekniker som rengjorde ventilationssystemet - han var punktlig, snabb och effektiv.

review-person
Bashar
Installera Ventilation i Solna
2019-09-14

Aerius Ventilation gjorde ett fantastiskt jobb med att installera ett helt nytt FTX-system i vårt hus. Personalen är extremt kompetenta och ville vårat bästa i alla situationer där vi kände oss osäkra. Arbetet påbörjades och slutfördes helt enligt planen utan några förseningar. Deras bemötande var alltid lika trevlig och vi är supernöjda med hela projektet. Vi kan starkt rekommendera Aerius Ventilation till alla som önskar nyinstallation, service- eller reparation av befintligt ventilationssystem.

review-person
Erika
Omdragning av Ventilation i Djursholm, Danderyd
2019-09-12

Aerius skötte hela arbetet mycket bra, från första kontakt, offertgivning till genomförande. Ett plus var att de omgående kunde genomföra arbetet och slutresultatet blev väldigt bra. Om det var någon del i processen som kändes mindre bra var det att jag upplevde att jag blev stressad av deras säljare att acceptera offerten och boka in arbetet efter att de har varit här och kollat. Timpriset var högt för det arbete som de utförde hos mig, men givet hur snabbt allting gick och bra resultatet blev och att arbetet skedde mot fast pris så kändes det rimligt (jag kan tänka mig att det var svårt för dem i just mitt fall att uppskatta hur lång tid det skulle ta).

Svar från Aerius Ventilation AB
2019-09-16

Hej Erika och tack för ditt omdöme! Vi tummar aldrig nånsin på kvalité, vare sig i utförande eller i kommunikation. Det känns extra kul att du blev nöjd med resultatet. Förstår att du upplevde säljaren "pushig" och det är något jag ibland får påminna kära Andreas om att ta det lite lugnt i samtalen. Han kan periodvis ha mycket på sitt bord och vara stressad men det ska ju inte gå ut över kunderna. Han har läst din recension och tar till sig av din feedback. Ha en fin dag och tveka inte på att höra av dig igen i framtiden om du behöver hjälp. /Tony

review-person
Moustafa
Installera alliansfläkt i Solna
2019-06-04

Väldigt professionella och lätta att ha göra med! Rekommenderar starkt Aerius vid ventilations arbeten.

review-person
Hamza
Se över ventilationsmotor som låter i Stockholm
2019-05-24

Ett utomordentligt genomförd arbete från Aerius. Från planering till sista handskakning så har de gjort sitt arbete mer än vad jag hade förväntat mig. Jag har haft många sotare genom min restaurang karriär som har varit i 20år MEN utan att överdriva så har INGEN annan bolag än Aerius Ventilation AB överraskat mig med deras jobb. De finns många bolag som pratar i luften att de ska göra si och så men efter arbetets slut så har jag varit besviken och tyckt att ANDRA fuskat med sitt utförande tjänst. Jag uppskattar verkligen att Aerius stod för vad de sa till mig och utförde allt proffsigt. När det kommer till betalningen nu i efterhand så tycker jag att killarna lätt förtjänar det jag fick bekosta. Sotning i deras klass är inte många där ute som kommer i närheten ens. Proffs stavas med : AERIUS VENTILATION AB Ja känner varken personalen eller hört talas om dem tidigare men behövde snabb sotare och offerta tipsade mig dem som jag är super nöjd med. Jag själv personligen tycker att j

review-person
Jan-Erik
Ventilationsservice i Mariefred, Strängnäs
2019-05-15

Noggrann och effektiv service, väl utfört. Bra heltäckande info och tips både under och vid genomgång när arbetet var klart. Dessutom mycket trevlig person som utförde jobbet.

review-person
Cecilia
Rensning av ventilation i Skogås, Huddinge
2019-05-14

Jättenöjd! Bra jobbat och mycket lyhörda och tillmötesgående. Tack! Cecilia

review-person
R
Byte av takfläkt i Saltsjö-duvnäs, Nacka
2019-04-29

Trevlig personal, flexibla och tillmötesgående! Kom som avtalat och serviceteknikern gjorde ett utmärkt jobb, kunnig och noggrann! Rekommenderas!

review-person
Chih-Hao
Byta badrumsfläkt i Stockholm
2019-03-24

Snabb återkoppling, tillmötesgående för tider, bra utfört. Inget negativt att anmärka på!

review-person
Johanna
Ny ventilation i villa i Bagarmossen, Stockholm
2019-03-23

Ett effektivt utfört arbete av trevligt installatörer. Punktliga och bra pris som enl överenskommelse. Det gamla filtret satt kvar i lucka i kanalen vilket känns lite konstigt att de inte upptäckte före injustering men vi har tagit bort det bara. Hoppas att allt fortsätter fungera tillfredställande! Verkar vara bra aggregat och enkel användarvänlig display.

review-person
Thomas
Byte av badrumsfläkt i Eskilstuna
2019-03-22

bra men dyra

review-person
Christian
Installation av fläktkåpa i Vallentuna
2019-03-21

Bor på annan ort och kunde aldrig träffa dem personligen. Trots det fungerade kontakt och genomfört arbete helt perfekt trots att allt inte var helt tydligt från min sida. Bra kommunikation rätt igenom.

review-person
Per
Byte av centralfläkt samt koppling av köksfläkt till tak i Tyresö
2019-03-12

Snabba och proffsiga montörer som löste ett mångårigt problem vi haft med ventilationen i huset. Både vad gäller rensning av befintliga rör och byte av ventilationsfläkt. Men också en excellent installation av fläkt i köket, vilket gjort att inomhusluften numera är frisk och fräsch samt totalt fritt från stekos! Sammanfattningsvis ett mycket väl utfört arbete!

review-person
Tony
Ventilation i Täby
2019-02-23

Myket proffesionellt . Utförde arbete inom avtalad tid, mycket artig och trevlig installatör. Skulle mycket gärna rekommendera företaget.

review-person
Caroline
Installation av 2 ventilationer i Bagarmossen, Stockholm
2019-02-20

Snabba, proffsiga, trevliga!

review-person
Jonas
Reparation av ventilationssystem i Järfälla
2019-02-19

Aerius Ventilation hjälpte oss med att bl.a. byta takfläkt/-motor, håltagning och montering av tilluftsventiler, samt anslutning ventilationskanal från köket. Aerius var snabbt på plats och hela arbetet var slutfört inom fem dagar efter att vi hade godkänt offerten. Kunnig personal som informerade om de olika arbetsmomenten och hur vi ska hantera och underhålla ventilationssystemet. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet!

review-person
Sean
Byte av köksfläkt i Stocksund, Danderyd
2019-02-19

Positivt: Hantverkarna var snabba och gjorde jobbet de skulle. Hasse var trevlig och kompetent. Negativt: Jag har aldrig behövt tänka på att byta en fläkt tidigare. Ursprungliga offerten jag fick var på 9800kr ink rut, vilket jag den okunnige förstod var på tok för mycket för en standard kolfilter fläkt. Vid förhandling sänktes priset till 6500kr utan större problem av säljaren. Ett prisfall på 3300kr utan större ansträngning väcker en del tankar gällande vad ett sådant jobb egentligen ska ska kosta. Att tillägga byttes den för att jag var tvungen, inte för att jag ville. Utifrån denna erfarenhet är mitt tips att jämföra offerter så noggrant som möjligt och låt varje företag motivera sitt pris och varför man ska välja just de. Känner du hantverkare, kontakta de. På så vis kan du undvika att betala för mycket. Som okunnig kund har du ingen som helst aning vad liknande jobb kan kosta. Stressas inte av säljare. Kom överens och specificera alla detaljer i ofrtn. Annars kan det bli dyrt

review-person
Roger
Reparation av mekanisk frånluft i Uppsala
2019-02-11

Kan varmt rekommendera Aerius Ventilation! Proffsiga och väldigt måna om att kunna hjälpa till så det passar dig som kund och till bästa pris... Helt klart värt att vänta på om du ska ha hjälp. Trots att jag bodde utanför Stockholm tog dom sig tid för mig även fast det blev extra för dom att åka vilket jag är tacksam för. Jag är väldigt glad att jag kom i kontakt med Tony och Aerius Ventilation AB. /Mycket nöjd kund från Uppsala, Roger :)

review-person
Kamran
Installation av ventilation i Solna
2019-02-08

Mycket bra och informativa. Trevlig tekniker som gjorde ett jätte bra jobb!

review-person
Björn
Service av luftvärmepump i Spånga, Stockholm
2019-01-22

Vi är mycket nöjda, från första telefonsamtalet till slutfört jobb!

review-person
Sirpa
Installation av ventil i Upplands Väsby
2019-01-05

Utmärkt service av hantverkaren.

review-person
Lisa
Ventilation i Hägersten, Stockholm
2019-01-04

Jättetrevligt och proffsigt bemötande, både från Tony som kontaktade oss och från hantverkaren, Hans-Olov, som genomförde jobbet. Rekommenderar verkligen Aerius.

review-person
Björn
Anslutning av t-rör & 2-3 ventiler genom utrymme åt brf i Stockholm
2019-01-04

Snabbt, tydligt, enkelt och prisvärt.

review-person
Farid
Förbättra ventilation i radhus i Sollentuna
2019-01-04

Ok

review-person
Emil
Byte utav Takfläkt i Sollentuna
2019-01-02

Snabba på plats. Väl utfört jobb. Trevliga killar, både säljaren och gubbarna som gjorde jobbet. Bra kommunikation överlag. Aningen dyra från början, men det gick att förhandla.

review-person
Mikael
Översikt av ventilation & reparation i Järfälla
2018-12-27

Tony som var den som bokade in en tekniker är en hjälpsam och social kille som ger ett bra intryck med stort förtroende. Priset han angav var 100% exakt, och vår tekniker var både skicklig och snabb. Arbetet blev utfört både snabbare och tidigare än planerat vilket var en mycket angenäm upplevelse. Jag skulle absolut både använda dem igen och även rekommendera dem till andra, vårt problem blev löst och resultatet blev bättre än vad vi förväntade oss.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-12-27

Stort tack Mikael för ditt fina omdöme! För oss är det en självklarhet att hålla vad vi lovar, både vad gäller tid och pris. Ibland stöter man på oväntade (roliga) utmaningar men i ditt fall gick det smidigt. God fortsättning! /Tony

review-person
Tom
Byte av ventilationssystem i Sollentuna
2018-12-27

Kan rekommendera Aerius som leverantör och installatör. De har gjort ett utmärkt arbete hos oss att ersätta vår gamla ventilationsanläggning med en ny. De var snabba och raka i sin offertgivning. De höll utlovade tider trots snäva tidsramar och uppkomna hinder. Dessutom var de mycket trevliga. Jag är mycket nöjd.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-12-27

Häääääärligt Tom! Jag talar nog för mig och José när jag säger att det var ett nöje att få hjälpa dig, att det blev extra arbete gjorde oss absolut ingenting, tvärtom så var det ju så att vi trivdes i ert sällskap och då blir jobbet så mycket roligare! God fortsättning och må bäst! /Tony

review-person
Jon
Ventilation, rensning av frånluft till 2 st tvättstugor åt brf i Johanneshov
2018-12-19

Trevliga killar, tillmötesgående. Alltid lite svårt med offerter men de löste det bra och snabbt.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-12-27

Service är nummer 1 för oss alla dagar i veckan, tack Jon och god fortsättning på dig. /Tony

review-person
Daniel
Ventilation, tilluft i Älvsjö, Stockholm
2018-12-10

Bra kommunikation, snabb åtgärd och fantastisk bra arbete!

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-12-27

Tack Daniel! Ska va helt ärlig och säga att ditt hus va lite knepigt när jag insåg att ni hade en del problem med fukt och mögelskador lite här och var men det löste vi ju galant, för oss handlar det alltid om att möta behovet och inte möta "pengarna" och i ert fall så handlade det om att kombinera olika tekniker och olika lösningar för att täcka just det behovet ni hade. God fortsättning på dig!

review-person
Ylwa
Ventilation i Ekerö
2018-12-03

Kan varmt rekommendera aerius ventilation. Snabba i sin återkoppling från början till slut. Mycket noggrann teknisk analys innan arbetet påbörjades. Förslag på åtgärder,beskrivning för och nackdelar. Vilket gav oss en trygghet. Klar och tydlig offert. Mycket snabbt utfört jobb.vi e mycket nöjda. Ylwa Och Andreas gallerigränd Ekerö.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-12-27

Du är för snäll Ylwa! Hoppas verkligen att ni trivs superbra i ert hus nu och att ni mår bäst, god fortsättning på dig! /Tony

review-person
Endre
Reparation av ventilation i Tyresö
2018-11-18

Jobbet utfördes till belåtenhet även om det tog några dagar innan vi kunde komma överens om datum. Teknikerna var kompetenta och lätta att ha och göra med. De rengjorde även ventilationskanalerna gratis trots att det inte ingick i beställningen. Priset följde överenskommelsen.

review-person
Jacob
Reparation av ventilation, från/tilluft i Vallentuna
2018-11-15

Trevlig och kompetent firma. Vi fick hjälp med rengöring samt felsökning av vårt ventilationssysten och skulle kunna använda oss av dem igen i framtiden. Lätta att få tag i och bra på att återkoppla vilket alltid är skönt.

review-person
Henrik
Ventilation av självdrag i Täby
2018-11-14

Snabb respons och offerthantering. Bra installation med trevlig och kompetent personal. Kommer använda dem igen och kan rekommendera företaget. Nöjd kund.

review-person
Lucy
Rengöring av frånluftsventiler 3 st i Täby
2018-11-09

Snabbt och bra genomfört arbete. Personalen är mycket trevlig och ansvarsfull.

review-person
Simon
Flytta befintligt fläktaggregat i Bromma, Stockholm
2018-11-07

Snabbt utfört arbete med ett resultat precis som vi ville ha det. Bra kundkontakt under hela projektet. Bara gott att säga!

review-person
Kåre
Rengöring av ventilationskanaler i Järfälla
2018-10-31

Väldigt nöjd med kontakten med företaget. Tekniken var punktlig , effektiv, kunnig sam trevlig. Vi fick tips och råd angående ventilationen. Tack för jättebra service!

review-person
Kicki
Ny motor till bef ventilation i Täby
2018-10-29

Engagerade, snabba på att återkoppla och ett smidigt genomförande.

review-person
Sten
Ny ventilation i radhus i Norsborg, Botkyrka
2018-10-10

Vänligt bemötande och utmärkt service Stort engagemang att ge kunden rätt produkt vilket i dessa dagar är ovanligt.

review-person
Anna-Karin
Isolering av befintligt frånluftlör & rengöring av ventilationen i Älta, Nacka
2018-10-02

Vi kan rekommendera detta företag. Proffsigt och trevligt bemötande. Vi fick våra frånluftskanaler och IM kanal rengjorda samt isolerade ett rör. Anna-Karin o Erik

review-person
Lukman
Åtgärda ventilation i Järfälla
2018-10-01

Mycket trevliga, engegerad, ansvarsfull och omtänksamma personal

review-person
Christoffer
Förbättra ventilation i Järfälla
2018-09-27

Aerius hjälpte oss med att förbättra ventilationen i vårt hus (självdrag). Arbetet bestod i att installera sju spaltventiler. På det stora hela har Aerius hanterat uppdraget med hög professionalitet. När vi haft frågor har de snabbt besvarats. Våra behov och nöjdhet har utan tvekan haft högsta prioritet hos Aerius. Vi upplever inte heller att de pushat oss i en riktning som genererar mer pengar för dom, utan de har anpassat lösningen efter vad vi önskat (funktion kontra utseende). Vi kommer nästa år i det fortsatta arbetet med att förbättra vår ventilation vända oss till Aerius igen.

review-person
Jari
Ventilation i Botkyrka
2018-09-26

Bra företag, tog sig till jobbet och utförde det även snabbt.

review-person
Haifa
Rengöra fläktssystem i Södertälje
2018-09-17

Jätte bra service och bemötande av förtagspresonal

review-person
Navid
Ventilation i Danderyd
2018-09-15

Har inte så mkt att jämföra med men de kom och gjorde det jobb de skulle som utlovat.

review-person
Tony
Rengöring av ventilationssystem & flödesmätning i Stenhamra, Ekerö
2018-09-14

Kunniga och snabba

review-person
Lisa
Åtgärda ventilation i lägenhet i Stockholm
2018-09-13

Snabb åtgärd

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Tack Lisa för din rekommendation, det glädjer oss att vi kunde åtgärda OVK nedslaget på eran lägenhet. /Tony

review-person
Solveig
Installation av 3 st köksfläktar i Märsta, Sigtuna
2018-09-13

Snabba, engagerade, trevliga, bra på att göra lägenhetsinnehavaren delaktig i arbetet. Väldigt lätt att få kontakt med ansvarig.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Underbart att höra Solveig! Arbetet blev mycket större än vi förväntat oss och kommer alltid finnas här för er i fortsättningen när ni behöver hjälp. Ha en riktigt fin höst! /Tony

review-person
Anton
Förbättra ventileringen i Sundbyberg
2018-09-13

Vänliga personer och bra jobb. Kan rekomendera.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Tack för den fina rekommendationen Anton, ha en fin höst! /Tony

review-person
Maria
Se över ventilation i sovrum i Skogås, Huddinge
2018-09-12

Snabb kontakt, bra bemötande, snabba svar, snabbt och bra genomfört arbete. Vi är mycket nöjda!

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Tack Maria för ditt fina omdöme!=) /Tony

review-person
Anna
Ventilation i Huddinge
2018-09-07

Jag rekommenderar Aerius Ventilation AB. Jag är nöjd med arbetet de utförde vid installation av friskluftsventiler i mitt hus. Vi hade en bra kommunikation genom hela arbetet.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Tack Anna för ditt omdöme, det glädjer oss att ni blev nöjda! /Tony

review-person
Lotta
Ny fläkt i Trångsund, Huddinge
2018-06-12

Helt okey lätt att få till ett avtal :) blev några tjänster till som ska göras av firman jag valt.

Svar från Aerius Ventilation AB
2018-09-13

Tack Lotta för ditt omdöme, vi stod inför en hel del utmaningar vilket gjorde arbetet extra kul och det glädjer oss att du blev nöjd! /Tony

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm

En restaurang skickade en förfrågan på Offerta om att de hade problem med sin takfläkt och att im-kanalen hade rengjorts av en sotare för några år sedan. När vi kom dit visste vi inte riktigt vad vi förväntade oss men väl där ser vi att im-kanalen förmodligen inte rengjorts på väldigt länge eller att föregående företag hade slarvat med rengöringen. Takfläkten hade också kraftiga missljud vilket ledde till att bostadsinnehavare i närheten klagade på att deras porslin vibrerade och att det uppstod kraftiga missljud. Bilderna visar före och efter rengöring.

Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm - 1
Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm - 2
Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm - 3
Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm - 4
Byte av takfläkt samt rengöring av Im-Kanal för Restaurang i Södermalm - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 000 000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Aerius Ventilation AB - video thumbnail
play-button