Admoveo AB logo

Admoveo AB

4.9 (11)
Admoveo AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Sofia Utermöhl

+46704954407

Adress

VIDESTIGEN 4

18256 DANDERYD

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

Homestyling Vi hjälper till med Homestyling/homestaging när bostaden ska säljas. Det kan vara allt från en möblerad lägenhet som behöver lite piff, till att möblera upp en helt tom bostad.

Heminredning Vill du få in mer färg i ditt hem, få en mysigare men ändå funktionell belysning eller vill du ha hjälp med att möblera upp ditt vardagsrum? Vi hjälper till att ge färgförslag, belysningsplan, inköpslista etc.

Check us out:

Instagram admoveodesign

review-person
Wiktoria
Homestyling i Stockholm
2023-09-27

Toppen snyggt. Bra service. Verkligen seriös firma. Rekomenderas starkt!

review-person
Aryo
Heminredning i Stockholm
2023-06-08

Skillnaden är som dag och natt efter att Sofia hjälpte mig styla/inreda min lilla 2:a på Söder. Supernöjd verkligen och Sofia är sjukt professionell!

Svar från Admoveo AB
2023-06-09

Tack snälla Aryo!!! Det var så kul att samarbeta med dig och jag hoppas du ska trivas i lång tid framöver med din "nya" lägenhet :-)

review-person
Magnus
Heminredning av 2 ROK i Stockholm
2022-11-28

Sofia hjälpte mig att inleda en lägenhet på 53 kvm som skulle hyras ut. Hon tog ett enormt ansvar och gjorde ett magiskt jobb, från att ta fram en moodboard och sätta en grund till en finish när det var klart som var helt perfekt. Att vi sedan genom hela processen hade en bra fungerande relation, god kommunikation och många skratt bidrog bara till en magisk upplevelse. Så jag rekommenderar henne starkt.

Svar från Admoveo AB
2022-12-04

Tack Magnus! Du har verkligen en toppenlägenhet och det var så skoj att få hjälpa dig i den här processen :-) Lycka till med dina hyresgäster.

review-person
Daniel
Heminredning i Stockholm
2022-10-19

Sofia gjorde verkligen ett strålande arbete då jag behövde hjälp med både planlösning och en inköpslista för inredning till min etta. Hon var väldigt lätt att samarbeta med, lyssnade in mina önskemål, och lyckades förträffligt med både planlösningen och inredningen :)

Svar från Admoveo AB
2022-10-20

Det var riktigt kul att få klura på lite olika planlösningar hos dig och du kommer få det så fint :-) Tack för ett fint samarbete och stort lycka till med allt!

review-person
Karolin
Homestyling i Stockholm
2022-09-02

Vi behövde en styling för försäljning av vår lägenhet. Fantastiskt fint bemötande och resultatet blev såå fint! Kändes väldigt tryggt att lämna vår lägenhet i Sofias händer.

Svar från Admoveo AB
2022-09-03

Er stora balkong blev den finaste jag stylat och de kvällsbilderna som blev tagna där kommer jag lägga upp på min hemsida! Stort lycka till med försäljningen och att hitta ett nytt hem :-)

review-person
Hannah
Homestyling i Danderyd
2022-08-24

Väldigt prossfig, trevlig och hjälpsam. Sofia gjorde en jättefin styling av ett dösbo jag skulle sälja. Hon var väldigt service minded och lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Admoveo AB
2022-08-24

Så glad jag blir att höra detta, tack Hannah 😀. Stort lycka till med försäljningen nu!

review-person
Veronika
Homestyling inför visning/försäljning av 2 ROK i Danderyd
2022-08-22

Jag valde medi styling inför lägenhetsförsäljning. Lägenheten blev stylad på ett mycket smakfullt sätt. Sofia lyckades skapa en hemkänsla. Hon har varit väldigt proffsig och flexibel. Det har varit trevligt att jobba med henne.

Svar från Admoveo AB
2022-08-24

Jag blev så glad när jag fick höra att du sålde lägenheten underhand och inte behövde sätta ut den på Hemnet! Flera av bilderna från din lägenhet har jag lagt upp på min hemsida, för de blev så fina ;-) Tack för ett fint samarbete och hoppas vi ses snart igen.

review-person
Johan
Homestyling inför visning/försäljning i Tumba, Botkyrka
2022-05-21

Tack! För mycket goda råd och kreativa idéer, samt ett professionellt handhavande av en sur gammal gubbe som jag. Möjligheten att försäljningen skall gå bra har ändrats radikalt till det bättre efter din insats.

Svar från Admoveo AB
2022-06-01

Äsch, du är ju hur gullig som helst Johan! Nu håller vi tummarna för att ditt fina hus säljer snabbt och till ett bra pris :-)

review-person
Carolina
Homestyling i Bromma, Stockholm
2022-04-29

Sofia på Admoveo är superduktig, kompetent och underbar härlig person dessutom! Går all-in, taggad till tusen och gör verkligen sitt yttersta, och resultatet blir hur fint som helst! Kan verkligen starkt rekommendera! 🌟

Svar från Admoveo AB
2022-04-29

Det var ju hur kul som helst att få styla ert vackra hus! Tack för de fina orden och för förtroendet ni gav mig 🤗. Nu är det bara att luta sig tillbaka medan huset säljer som smör i solsken 🌞🙂

review-person
Norbert
Heminredning i Nacka
2022-03-12

Admoveo gjorde en underbar jobb med min lägenhet, jag har beställt ett paket efter första gratis kundmöten med följande: * Moodboard * Planskiss där lägenheten är möblerad * Belysningsplan * Färgförslag * Tydlig inköpslista inom budget Resultatet blev fantastiskt för rummet, samtidigt hon hjälpte till med tips för resten av lägenhet då och då även om hon behövde inte göra detta (jag behövde hjälp med bara vardagsrummet)! Det var prisvärt och jag är jättenöjd! Skulle inte tveka använda Admoveo igen om jag byter lägenhet med tanken att jag har en klar moodboard och hon förstår min stil!

Svar från Admoveo AB
2022-03-15

Så glad jag blir att höra att du tyckte om mitt förslag, Norbert! Det var så otroligt kul att få jobba med dig och att du vågade tänja gränserna med färger och inredning. Stort lycka till med renoveringen och skicka gärna bilder när du är färdig :-) Allt gott!

review-person
Maria
Homestyling i Hässelby, Stockholm
2022-01-27

Admoveo gjorde ett strålande jobb med styling i mitt radhus inför fotografering och visning i samband med försäljning av huset. Sofia är helt fantastiskt. Hon är trevlig, professionell, tydlig och pålitlig. Resultatet med stylingen blev verkligen enastående och även mäklaren påpekade upprepade gånger hur fint det blev! Dessutom till ett bra pris. Du kommer inte bli besviken om du anlitar Admoveo. Mina varmaste rekommendationer. / Maria Hedman

Svar från Admoveo AB
2022-01-27

Så kul att höra, Maria! Du har varit en toppenkund och jag känner på mig att ditt fina radhus kommer sälja som smör i solsken ;-) Tack för förtroendet du gav mig att styla när det gäller en sådan stor affär som att sälja sitt boende. Allt gott!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Heminredning

Nedan visas heminredningsförslag som är ritat i 3-d design.

Heminredning - 1
Heminredning - 2
Heminredning - 3
Heminredning - 4
Heminredning - 5
Homestaging/Homestyling

Admoveo Design har följande stylingpaket man kan välja mellan: *Styling Mini: Kundens befintliga möblemang används och kompletteras med enstaka inredningsdetaljer, textilier, färskvaror och snittblommor. *Styling Medi: Kundens befintliga möblemang används och kompletteras med mindre möbler, mattor, inredningsdetaljer, kuddar, tavlor, plädar etc. *Styling Maxi lägenhet: Bostaden är tom och möbleras upp från grunden. *Styling Maxi villa: Bostaden är tom och möbleras upp från grunden. *Styling Konsultation: Kunden stylar själv. Admoveo Design konsulterar vad som ska bort och hur man stylar inför försäljning.

Homestaging/Homestyling - 1
Homestaging/Homestyling - 2
Homestaging/Homestyling - 3
Homestaging/Homestyling - 4
Homestaging/Homestyling - 5
Köksritning och projektledning

Kunden köpte en lägenhet där köket inte hade renoverats sedan 40-talet och kände att det var dags att uppdatera. Det var ett mycket litet kök men vi fick till lite smarta lösningar och gjorde det smakfullt genom att tänka igenom belysningsdesignen. Admoveo Design hjälpte till med: *Köksritning *Projektledde renoveringen

Köksritning och projektledning - 1
Köksritning och projektledning - 2
Köksritning och projektledning - 3
Köksritning och projektledning - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg-Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10,000,000 kr