AdminKoll logo

AdminKoll

AdminKoll - Kontaktperson
Kontaktperson

Ikhwan Ali

0700108613

Adress

Importgatan 10

42246 Hisings Backa

Vi vet att framgångsrika företag karakteriseras utav välfungerande ekonomifunktion, vilket är kärnan i varje företag oavsett marknad eller bransch. Att ha kompetenta ekonomer som en stödfunktion jämte den operativa verksamheten är både A och O. För många mindre och medelstora företag är denna funktion ineffektiv att driva internt samtidigt som externa byråer kan vara extremt påkostat. Ett momemt 22, kort sagt. Det är därför som vi idag finns - vi vill tillgängliggöra Handelshögskolans färska kompetens inom ekonomi till små och medelstora företag.

Vi erbjuder hjälp med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, rådgivning och ekonomistyrning. Vi finns i Stigs center och jobbar löpande med flertalet företag i olika branscher sedan 2018.

Med rätt kompetens kan vi se till att din redovisning sköts på rätt sätt och hjälper dig att styra din verksamhet mot lönsamhet. Och med hjälp av digitala verktyg samarbetar vi med dig effektivt, så att du kan fokusera på din verksamhet. Befinner du dig i moment 22 eller eftersöker du kompetenta ekonomer som stödfunktion utan att det leder till spräckt budget? Då har du kommit helt rätt!