Adawroma Städ logo

Adawroma Städ

Adawroma Städ - Kontaktperson
Kontaktperson

Daniel

0735-003666

Adress

Finlandsgatan 2 D

21432 Malmö

Är du en av dem som är orklös så fort dammsugaren åker fram? Eller är du en av dem som inte har tid att köpa städmaterial, när det är dags för att städa? För oss spelar det ingen roll varför du behöver hjälp, vårt uppdrag är att se dina behov uppfyllda.

Adawroma Städ som företag existerar för att underlätta din vardag för att du ska ha tid med något annat roligt i livet, genom att ta hand om dina hushållsnära tjänster och städuppdrag. Lika tråkigt och tröttsamt som många tycker att utföra hushållsnära tjänster – lika roligt tycker vi att det är att förenkla våra kunders tillvaro, genom att med en hög serviceanda utföra kvalitativa rengörings- och städuppdragr. Vi vill lyfta bördan från dina axlar och se dig få mer tid till familj, resor, friluftsliv eller andra saker du hellre lägger din tid på.

Vi har en bred kompetens inom hushållsnära tjänster samt andra kvalificerade städtjänster och ger dig ett skräddarsytt erbjudande utifrån dina Era behov – oavsett om du vill ha hjälp med flyttstädningen vid bostadsflytt, storstädningen efter fester, hemstädningen veckovis eller fönsterputsning när det våras. Vi har kunskapen och viljan, och du behöver hjälpen!

Tveka inte, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Vänligast Daniel Grundare och VD Adawroma Städ