Accountia Revision AB logo

Accountia Revision AB

0 (0)
Kontaktperson

Michael Jansson

+46733337540

Adress

HAMNGATAN 18 D

172 66 Sundbyberg

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Accountia Revision AB etablerades i början av 2023 av två erfarna revisorer med lång erfarenhet från en av de största internationella revisionsbyråerna. Våra revisorer har erfarenhet av revisionsuppdrag av företag i de flesta branscher och storlekar, alltifrån börsnoterade internationella koncerner till den lokala bostadsrättsföreningen.

Idéen till Accountia Revision var att etablera en revisionsbyrå som kan erbjuda revisionstjänster av samma höga kvalitet som de största byråerna erbjuder, men med en hög grad av personlig service och närvaro. Vi sätter stort värde i att alltid ha en öppen, insiktsfull och regelbunden kommunikation med våra kunder, för att på bästa sätt kunna förstå och snabbt svara på de behov och angelägenheter som uppstår. Vårt mål är att skapa maximalt värde för er verksamhet och bidra till er fortsätta framgång, där vi anser att en transparent kommunikation är den främsta nyckeln till ett optimalt samarbete.

Vi strävar efter att vara mer än bara er revisionsfirma. Vi är alltid redo att stödja er genom att ge er de verktyg och den kunskap som behövs för att fatta informerade affärsbeslut. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att navigera genom revisions- och affärsutmaningar på ett framgångsrikt sätt. Vi ser fram emot att bli en del av er framgångssaga!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

200 PBB

FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare
FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare

Företaget är medlem i Branschorganisationen för revisorer och rådgivare Far. Far är organisationen för revisions- och rådgivningsbranschen.